o kaip tai įmanoma? Kompe reiškia turi būti kažkoks spec išlindimias, spec jungtis?sinsan rašė:man ir reiks ci akada pasigaminti giros
o tu lilina dek tiesiogiai fotiko kortele i kompa.
Gira
Moderatorius:Jacinta
nebutinai, mano stacionarus ir jis turi 2 landas tokioms kortelems detiForelle rašė:kad į nešiojamus taip galima, į stacionarius - jungties reikiaLilina rašė:o kaip tai įmanoma? Kompe reiškia turi būti kažkoks spec išlindimias, spec jungtis?sinsan rašė:man ir reiks ci akada pasigaminti giros
o tu lilina dek tiesiogiai fotiko kortele i kompa.
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai:11071
- Užsiregistravo:28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai:689
- Miestas:Kaunas
- Susisiekti:
Bet dažniausaii jų nebūna. Pas mus tik vienam yra (ir tai neveikia), o kitam nesinsan rašė:nebutinai, mano stacionarus ir jis turi 2 landas tokioms kortelems detiForelle rašė:kad į nešiojamus taip galima, į stacionarius - jungties reikiaLilina rašė: o kaip tai įmanoma? Kompe reiškia turi būti kažkoks spec išlindimias, spec jungtis?
mano kompas kokia 3 metu senumo, bet yra, ir usb 4 jungtysForelle rašė:Bet dažniausaii jų nebūna. Pas mus tik vienam yra (ir tai neveikia), o kitam nesinsan rašė:nebutinai, mano stacionarus ir jis turi 2 landas tokioms kortelems detiForelle rašė: kad į nešiojamus taip galima, į stacionarius - jungties reikia
lietuvoj daznai buna, kad tokie dalykai neveikia. maniskio brolis [pirko kompa, niekas nesinaudojo sita landa kortelei ir kaip patikrinom, pasirodo neveikia.gerai, kad garantinis yra, bet ko noret, nupirkai pigiai - nieko gero
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai:17172
- Užsiregistravo:22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai:736
- Miestas:Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Uogų gira
10 l vandens,
1,5 l trintų uogų (braškių, aviečių, juodųjų serbentų),
2 kg cukraus, 75 g mielių.
Vandenį užvirinkite ir karštą (ne verdantį) užpilkite ant sutrintų uogų, uždenkite ir palikite atvėsti iki kambario temperatūros (18-200 C). Uogas nukoškite, į skystį sudėkite mieles, sumaišytas su dalimi cukraus, suberkite cukrų. Girą laikykite kambario temperatūroje 10-12 val., vėliau laikykite šaltai.
10 l vandens,
1,5 l trintų uogų (braškių, aviečių, juodųjų serbentų),
2 kg cukraus, 75 g mielių.
Vandenį užvirinkite ir karštą (ne verdantį) užpilkite ant sutrintų uogų, uždenkite ir palikite atvėsti iki kambario temperatūros (18-200 C). Uogas nukoškite, į skystį sudėkite mieles, sumaišytas su dalimi cukraus, suberkite cukrų. Girą laikykite kambario temperatūroje 10-12 val., vėliau laikykite šaltai.
Re: Gira
na zinok, nezinau.... as tokios, kad laikyti neesu dariusi. Dariau tik tam kartui gerti
rimai/duonos-gira-t6531.html
rimai/duonos-gira-t6531.html
Re: Gira
Labai jau seniai,Danuciuk,ta dariau,bet imdavau dziovintos duonos kilograma,tad kai gerai irugsta(vis nugraibant putas),pildavau i butelius(kai jau nustoja burbuliuoti),imesdavau kelias razinkas ir uzkimsdavau sandariai su "slapia duona,apklijuojant kamsti Taip gali stovet mazdaug 6-8 sav.Danute rašė:mergiukai, zadu duonos gira daryt....
klausimu turiu
1 kg duonos - cia svoris jau sudziuvusios tiek, ar 1 kg sviezios sudziovinti?
ir i butelius kai supilstot, ar reikia juos uzdaryt, ar ne?
Re: Gira
Va,radau kazka panasaus,gal ten ir daugiau info rasi http://www.alaus.info/forumas/maistas-i ... eptas.html
Re: Gira
Šviežių morkų gira
3 l giros:
3 stiklinės tarkuotų šviežių morkų,
1 stiklinė cukraus,
20 g presuotų mielių,
200 g ruginės duonos,
3 l vandens.
Paskrūdinkite ruginę duoną. Š indą sudėkite tarkuotas morkas, paskrudintą ruginę duoną ir užpilkite šiltu virintų vandeniu. Palikite kambario temperatūroje 8 val. Po to skysti nukoškite ir pridėkite šiltame vandenyje ištirpintas mieles. Sudėkite cukrų, išmaišykite. Rauginkite 9 val. Išrūgusią girą atšaldykite.
3 l giros:
3 stiklinės tarkuotų šviežių morkų,
1 stiklinė cukraus,
20 g presuotų mielių,
200 g ruginės duonos,
3 l vandens.
Paskrūdinkite ruginę duoną. Š indą sudėkite tarkuotas morkas, paskrudintą ruginę duoną ir užpilkite šiltu virintų vandeniu. Palikite kambario temperatūroje 8 val. Po to skysti nukoškite ir pridėkite šiltame vandenyje ištirpintas mieles. Sudėkite cukrų, išmaišykite. Rauginkite 9 val. Išrūgusią girą atšaldykite.
- Prikabinti failai
-
- DSC_7015m.jpg (118.01KiB)Peržiūrėta 30438 karus(ų)