tutsi rašė:pas mane visada budavo +14 ziema ir tai nieko pensininkiu deka grudindavomesLilina rašė:Dabar jau pas mus salta. O namie per tuos karscius sildyma atjunge...tai +16 namie...brrrr
Savo gamybos alkoholiniai gėrimai
Moderatorius:Jacinta
- zuikaite
- Gurmanas
- Pranešimai:1090
- Užsiregistravo:21 Lap 2006, 00:40
- Pliusai:3
- Miestas:Barselona
- Susisiekti:
Sakai tik tiek??? As cia apie pastovia kambario tmperatura kalbu, jei nijungtas oro condionierius. Lauke tai ir iki 48ºC pakaitina, kazkur Ispanijoje praeita vasareje pakaitino iki 52ºC. Patikek, kaaaarsta!!!Andron rašė:Tik tiekzuikaite rašė:Sakai nekarsta... Pas mus net 35ºC gali buti vasara
Kroatijoje sezono pradžioje buvo arti 40
- Andron
- Site Admin
- Pranešimai:1175
- Užsiregistravo:30 Rgp 2006, 13:18
- Pliusai:0
- Miestas:Vilnius
- Susisiekti:
Tada viskas daug rimčiauzuikaite rašė:Sakai tik tiek??? As cia apie pastovia kambario tmperatura kalbu, jei nijungtas oro condionierius. Lauke tai ir iki 48ºC pakaitina, kazkur Ispanijoje praeita vasareje pakaitino iki 52ºC. Patikek, kaaaarsta!!!
Firminiai skyreliai laukia firminių naujienų!
Kolkas NEMOKAMAI !
Kolkas NEMOKAMAI !
Daida, ačiū, šitą persirašiau ir duosiu tėvui, kad padarytų.daida rašė:Niekur mes neprapuolėm, tiesiog pas mus atsidarė eilinis statybų sezonas, tai nelabi ir randam laiko prie kompo prisėstiHazel rašė:tikriausiai atėjęs pavasaris daro savo vis mažiau laiko namuose norisi praleisti, geriau kažkur į gamtą lėkti ar kiemą apsitvarkyti....Lilina rašė:Jo jo, nebe 18-25 atsakymus gaunu, o kokius 15-12
Aš visuomet darau Vyšnių likerį.
Į 3 l talpos stiklainį pridedu uogu, kad nuo viršaus liktų kokie 3 cm laisvos vietos. tada ant viršaus užpilu cukrumi, o ant cukraus užpilų degtinę. Taip vėsioje ir tamsioje vietoje laikau apie 3 mėn. Pirmą savaitę reikia kas dieną pavartyuti stiklainį, o paskui kas savaitę. Uogas nukošti. Tada 1 kg cukraus ištirpinu 0,75 l kiekyje degtinės ir sumaišau su nukoštu gėrimų. Viską gerai išmaišau ir supilstau į buteliukus.
Tai mano mamos mėgstamiausias alkoholinis gėrimas
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai:17172
- Užsiregistravo:22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai:736
- Miestas:Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Kaip pasigaminti tikrą naminį vyną
http://www.rojaussodai.lt/archyvas.php?s=370&p=2&id=770
http://www.rojaussodai.lt/archyvas.php?s=370&p=2&id=770
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai:17172
- Užsiregistravo:22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai:736
- Miestas:Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Kondensuoto pieno likeris
1 indelis kondensuoto pieno,
2 kiaušinių tryniai,
1,5 stiklinė degtinės ,
1 pakelis vanilės cukraus.
Kondensuotą pieną išplakame su tryniais ir vanilės cukrumi.
Nuolat plakdami po šaukštą supilame degtinę.
Likerį supilame į butelį ir laikome šaldytuve 2 paras.
Keli šaukštai romo ar 2-3 lašai romo esencijos likeriui suteiks malonų aromatą.
1 indelis kondensuoto pieno,
2 kiaušinių tryniai,
1,5 stiklinė degtinės ,
1 pakelis vanilės cukraus.
Kondensuotą pieną išplakame su tryniais ir vanilės cukrumi.
Nuolat plakdami po šaukštą supilame degtinę.
Likerį supilame į butelį ir laikome šaldytuve 2 paras.
Keli šaukštai romo ar 2-3 lašai romo esencijos likeriui suteiks malonų aromatą.