Aš už Ramunėlės "Trijų šokoladų tortą" Mano pasirinkimą lėmė tai, kad tai toks tikrai neeilinis torčiukas. Prieš metus sūnaus gimtadieniui esu jį gaminusi ir likau labai patenkinta.
Tada mano balsas atitenka "Ananasiniam ledų tortui" Daug įdomių receptėlių, bet šis labiausiai sužavėjo Taip gaiviai ir skaniai atrodo Butinai gaminsiu
man viskas labai skaniai atrodo, tad nusprendziau balsuoti uz ta, kuri tikrai greiciausiai ismeginsiu .... As uz keksiukus su bananais Aciu kas atidavet man balsus
noreciau balsuoti ne uz viena darba, labai patiko keletas recepteliu.. bet bandant atsizvelgti i konkurso tema is mano favoritu pirma vieta atitenka Ramunei su jos triju sokoladu tortu
Labai sunku, kai visi receptai tikrai puikus. Kadangi jau kepiau pagal Gutis recepta "cigaretes" ir mums patiko, tad mano balsas atitenta Gutis Cigaretes, nors pasikartosiu, kad jei galima butu daugiau balsu tureti, tai ir sureliai ir keksiukai ir ledu tortas ir ir ir....
_________________ Kai manęs pasaulyje yra mažiau, tai daugiau pasaulio atsiranda manyje...''
as atiduosu savo balsa uz ausrines sokoladinius surelius, na isvaizda fantastiska, o ir skonis jauciu toks kad burna apsaltu. nors prisipazinsiu buvo sunku issirinkti, nes daug kas viliojo
Jei dar galima balsuot,tai mane labiausiai suzavejo Danutes mieline pyne su serbentu ir sokolado ydaru. Bet siaip visi receptukai labai grazus ir skanus,tiesiog sunku ir issirinkt.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume