Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
Kažkaip keista mūsų Lietuvoj Girdėjau, kad kitose ES šalyse uždraudė Nestle vaikų maistą, nes surado kažkokių negerų dalykų.
O pas mus dar labiau pradėjo juos reklamuoti Bet tai liečia tik vaikų maistą.
Kažka lyg girdėjau, kad tyrelėse per daug konservantu ar kažko, bet dėl kitų jų produktu tai nieko nežinau Tačiau jų šokoladai išties labai labai skanūs
Lilina, turiu nuliūdinti. Kadangi darbe nieko naujo ir truputį nuobodžiauju - panaršiau po internetą apie "Nestle" ir radau:
"...Net Rusijoje nustatyta, kad žemiau išvardintų žinomų firmų maisto produktuose ir gėrimuose rasta transgeninių komponentų:
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16680 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
tutsi rašė:
kol neisbandai savo kailiu,tiki visomis reklamomis
Kažkada buvo labai gražiai reklamuojamas šampūnas ph55 ar ph 66....( rodos, jonhson's firmos). Na, tiesiog - fantastika, plaukų džiaugsmas ir ilgesys Tai va per tą gėrį 4 mėnesius pas kirpėją eiti negalėjau : pleiskanų luobą užsiauginau Net nepastebėjau; mano oda neprobleminė, plaukams praktiškai visi šampūnai tinka, neatkreipiau dėmesio iš pradžių.O paskui Tada ir pradėjau abejoti reklamyte
Man stebuklingas "palmolive" apsoliučiai netiko, užsipleiskanauvau ir užsikasiau galvą iki negalėjimo O kad reklama nereikia 100proc tikėti-tai faktas. Nu nesamone kad Actimel gerina imuniteta, citriną galima valgyt-taip pat padės. O geriausiai grūdina, ką ten reklamoje besakytų, vistiek apsipilimas šaltu vandeniu. Aš kaifuoju nuo šitos procedūros
Man stebuklingas "palmolive" apsoliučiai netiko, užsipleiskanauvau ir užsikasiau galvą iki negalėjimo
Iš reklamuojamų šampūnų netiko nei vienas, ypaš jeigu sakydavo - jokių pleiskanų, tada pas mane jų būdavo apsčiai. Paskutinį kartą susinervinau ir nusipirkau litrinį butelį kažkokio šampūno už 3 lt. Ir ką jūs manot? Plaukai kuo gražiausi, pranyko pleiskanos, niežulys.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16680 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Forelle rašė:
Lilina rašė:
Man stebuklingas "palmolive" apsoliučiai netiko, užsipleiskanauvau ir užsikasiau galvą iki negalėjimo
Iš reklamuojamų šampūnų netiko nei vienas, ypaš jeigu sakydavo - jokių pleiskanų, tada pas mane jų būdavo apsčiai. Paskutinį kartą susinervinau ir nusipirkau litrinį butelį kažkokio šampūno už 3 lt. Ir ką jūs manot? Plaukai kuo gražiausi, pranyko pleiskanos, niežulys.
Tas pats su kaukėm plaukams. Dabar nusipirkau už 4 litus rusišką - džiaugiuosi ir plaukai džiaugiasi kartu. O nuo kai kurių net šukų įkišti neįmanoma būdavo
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume