Mano šiandienos pirkinukas:
Yplon "Oven cleaner"
Netinka naudoti aliuminiam paviršiam, lakuotiem, dažytiem. Trumpai pakaitinti orkaitę, flakoną suplakti, tada išpurkšti norimam valyti paviršiui ir leisti priemonei veikti , po to švariai nuplauti.
Išbandžiau, tikrai be didelio vargo, labai lengvai tiesiog atsinaujino orkaitė, nusiplovė visi pridegimai , o jų niekaip negalėdavau nuplauti nors esu išbandžiusi ne vieną ploviklį- valiklį daug brangesnį nei šis.
na va, prisiruosiau parodyti Cia mano valiklis, tikrai superinis.Kaina apie 50 lt. bet as jau ji turiu metai beveik.Labai nedaug reikia, tik istepti su spec. sepeteliu
Tutsi rašė:
na va, prisiruosiau parodyti Cia mano valiklis, tikrai superinis.Kaina apie 50 lt. bet as jau ji turiu metai beveik.Labai nedaug reikia, tik istepti su spec. sepeteliu
o man nerodo tos tutsi nuotraukos koki man patartumet? pas mane lygtai su nerudijanciu plienu pecius, laukiu sveciu neuzilgo tai reikia issigrazint visus namus
o as pries amway nusistacius, gal delto, kad uosviene ji visur kisa bet kad ir veiksmingumas kazinau....aisku ne visus produktus bandziau... o vitaminu kainos amway, tai kazkoks beprotnamis
Aš dabar iš amway tik geriu. Prieš 6 m. pirmas mano pirkinys buvo E vitaminas. Turėjau moteriškų problemų, nepatikėsit, bet man jie padėjo. Pernai pasirašiau licenziją, kad nereiktų nieko permokėt, nes daug ką naudoju. O kas liečia kainas, tai pyp uošvienė gerokai perdeda. Pvz. C vit. 100 tab. 61.61 zloto. Paskaičiuokit koks kursas zloto tai tiek ir moki. O kiek užsideda parduodama čia jos reikalas. Už 100 tab. B vit. 48.25 zloto, gliukozaminas - 150 kapsulių 74.50 zloto. Pažiūrėjus į kainas vaistinėje tai kaži ar brangiau?
antrinu Rugiaveidei pirma išsiaiškinkit, mkokį procentą organizmas pasisavina vaistinės vit. kai Amway firmos apie 70 proc. + kokia paros norma : juk amway užtenka gert po 1 dienai, o vaistinės-po 2-3- ar net daugiau . pvz. omega3 (žuvų taukai ) Amway išspausti šaltuoju būdu ir iš žuvų raumenų, o vaistinėse mums kiša iš kepenų spaustus (o kur visi nuodai kaupiasi?) ir dar karštu būdu išgautus+ visokiai vitaminais prisotintus. Tai kiek naudos (ar greičiau žalos ) mes gauname?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume