O aš radio stotys klausau ukas2, Opus3, @radijas. Kartais pasiklausau Lietuvos radija, bet ten kaip pradeda rytais apie kriminalus su visom smulkmenom varyt, tai ir žudytis norą sukelią Tiesa kartais pasiilgstu popso, nu koki kartą per menesį įsijungiu be lia kokia pasitaikusi radiją: Kauno Fonas, Radiocentras, M-1...pasisotinu ir vel įjungiu Opus3.
Taigi su amžium skonis keičiasi. Jaunystėje baisiai mėgdauvau rusiškas rok grupes DDT ir Akvariumas. Dabar mėgstu džazą. Anksčiau negalėjau pakęsti vyro mėgstamos Metalikos. Dabar aš jau girdžiu joje melodiją O rusišką popsą klausyt negaliu, o jaunystei visai praeidavo.
Variau vienu momentu iš interneto daug muzikos. Bet pačių puslapių neišsaugojau. Tai per Emule atvarau jeigu jau labai kažko norisi, bet šiaip radijos užtenka.
Aš iš serverio siunčiuosi, bet jeigu tiksliai žinot ko norit, tai suveskit į google, paskui dar prirašykit "mp3, download" ir rasit O kai rasit vieną dainą, tai tame puslapyje turbūt ir daugiau atkapstysit.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume