Bet imbieras man nesukele dideliu emociju.Kvapas pajudinus,kaip vaistinej(taip vaikai sake),lapai irgi neispudingi.I ugi tik vare...Nesuzavejo.Sakni tik didele uzaugino nauja..
Imbierą aš bandžiau tik dėl šaknis, aišku buvo smalsu ir kaip atrodo, nes radau parašyta, jog panašus į palmę, bet kai pradėjo augti, tai greičiau į viksvą
liaudyje vadina kalediniu ( velykiniu-jei zydi pavasari) kaktusu Is tikro tai SCHLUMBERGERA- Plokštenis, sukulentų rūšis. Kilęs iš tropinių Brazilijos aukštumų miškų. Auga ant medžių, todėl labai tinkamas auginti pakabinamuose vazonuose, nors ir pastatytas ant palangės auga gerai .
liaudyje vadina kalediniu ( velykiniu-jei zydi pavasari) kaktusu .
Jo tai Kalėdinis, Vėlykinis stebūkliukas Schlumbergera truncata plokštenis kaktusas, radau literatūroje juos Nareniais vadinant. Matyt pagal visas taisykles turėtų per kalėdas,bet kadangi gyvenam visuotinio klimato atšilimo metu, tai viskas įvyksta greičiau ir anksčiau.
Čia mano "darbinukas", foto telefonu daryta tai neaiški, atsiprašau dėl prastos kokybės.
Nereikėjo, Lilina, jų laistyti todėl jie ir supuvo. O ant palangės jiems tikrai nešalta, pabuvę vėsiai jie tik geriau žydi. Maniškių visada ta pusė kuri būna šaltai prie stiklo, daug gausiau žydi.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume