Aš net keturis metus draugavau su Raugdonskruosčiais- neišskiriamaisiais papūginais . Tai buvę mano mylimukai Tutis ir Mimi geri, draugiški buvo, bet žalos pridarydavo ajaaaaai kiek, snapai kaip vanagiukų, labiausiai mėgo naikinti laikraščius, atrasdavo bet kur paslėptus, o tada po jų "skaitymo" likdavo tik skūteliai. O kaip pradėjau auginti daug sanpaulijų, tai patikėkit jos ir joms patiko, teko apsispresti ar papūginai ar gėlės, pasirinkau gėles, papūginai iki šiol, jau 6 metai kaime pas mamą "dievaičius" vaidina...O kokias giesmes išgieda, būdami pas mane to dar nemokėjo.
Mes irgi matem, ir kai oziukams kopustu dave, ir asilams, ir t.t.
Ten musu pazystamu yra tas zoo, tai siule nueit i narva su tigru nusipaveiksluot, bet fotiko baterijai jau sakes buvo... Nes sake, kad nesikandzioja jis, ypac prie seimininko ir siuo metu jam kazkoks ramybes laikotarpis!
Ek, pagadino veislė Aš irgi norėčiau kokį gyvi namie užveist, bet slibinas priešinasi.... ir dar labai aktyviai. tai tikiuos kad gal kai dukra paaugs, atitemps namo koki katinėlį Tada aš stosiu jos pusėn
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16680 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Jo-jo-jo-jo Aš ir pati norėjau būti vet. gydytoja. bet........ a.a. tėtis prasitarė, kad mano ūgio veterinarei bus ne kažkas; o tais senais gerais laikais apie šunų ar kačių klinikas nė sapnuose nesapnavom Už tai namuose visada pilna gyvūnų. Laikyčiau ir daugiau, bet gali mums patiems vietos per mažai būti
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16680 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Visiškai sutinku su tavim Ir planuoju įsigyti naują gyventoją, nes vietos dar yra. Tik vyras nelabai partenkintas, bet kas jo klaus : parsinešiu - post factum bus
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume