Dresūros reikia, bet pati irgi bijau šunų O va draugė tokį didelį turi, tai naktį labai lojo, ji užtvojo ranka, kad nutiltų, tai kai kando, tai pusę savaitės riešo nejautė bet ji vis aiškina, kad pati kalta, čia nieko tokio, o man tai baisu pasirodė. Gerai, kad dabar į ranką, o jeigu šoks į veidą, kaklą? Tas šunėkas sveria virš 60 kg
Vadas Nr.2 labai primena mūsų turėtą, bet mūsų buvo piktas, nes su broliu buvom išmokę karatė paskui jis tą karatė preiš mus panaudojo, tik išeini į kiemą, pamato ir jau vejasi.
Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16 Pranešimai: 4577 Miestas: Šiauliai Pliusai: 94
Nu tas vadas irgi piktas kaip velnys , o ipatingai ant vyro ? Kazi kodel ? Maniskis pasiputes kaip gaidys o tas gaidys naturalus , gal toks su tokiu ... Na , o vaikystej as irgi pries tokius vadus kovinius menus demonstruodavau , po to greit pakeiciau sporto saka i begima
aš ir bėgdavau, bet matyt buvau prasta olimpietė , pasivydavo ir ant nugaros ušokdavo , poto močiutė vieną dieną į puodą įkišo, labai gailėjau, kaip ir draugas buvo
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume