Siandienine kaime vykusi fotosesija
Prikabinti failai:
Failo aprašymas: Cia musu suo Cika.Man tai ji cia atrodo mazesne, nei yra is tikruju. :D Bet seip labai meili, nera niekam ikandusi, laizo, lipa, zodziu, meilute :D DSC04319.JPG [ 16.99 KiB | Peržiūrėta 585 kartus(ų) ]
Failo aprašymas: Jai vargsiukei neseniai operavo papuka, nes auglys didziulis buvo.;( Dabar jau siulai isimti ir, aciu Dievui, po kol kas viskas gerai.:) DSC04311.JPG [ 13.92 KiB | Peržiūrėta 585 kartus(ų) ]
Paskutinį kartą redagavo justuke 31 Rgp 2008, 20:20. Iš viso redaguota 1 kartą.
va,na,cia ne i tema, musu augintiniai, gal labiau "musu laimikis", bet,va,koki "dziaugma" atnese i namus tas mano draugas.
Sudorojom ja i farsa, ir gaminomes kotletukus, kitaip,sake, neskaniai butu paprastai ja iskepti, alia grozis. Sakiau,geriau gelejo paleisti. Nors, tik 5,5 kg, cia didziausia zuvis, kokia esu savo akim regejus ir laikius rankoje
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16680 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
ne-a, per daug bus. Jis bus nemažas, o Vesta man dar kitų padovanos. Aš labai norėjau Lapatuką pasilikti, toks mielas buvo, bet cvyras nepasirašė, kad kambaryje laikytume, o lauke ir vienos pakanka
Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16 Pranešimai: 4577 Miestas: Šiauliai Pliusai: 94
Kiti dar sako , kad savo meile arba pasitenkinima jie taip isreiskia Maniskis taip kartais paminkydavo , po truputi nagus suleisdamas , kad koja iki kraujo numinkydavo
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16680 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Katės taip reiškia savo meilę arba norus ; gal nori, kad paglostytum ar prie šono pasiguldytum. masnoji patrypia, patrypia ir palenda po kaldra, tada jau traukia savo murkiančią lopšinę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume