bet koki zuvelioka pagavo taviskiai , o vaizdu tokiu tai as jum baltai, bet vis tiek pavydziu, mes su mindaugu negalejom atsiziuret anu tavo atsiustu vaizdeliu.
Vaizdai cia visur grazus, o tokia zvejyba mano maziui pirma, ernai dar buvo per mazas, o siemet jau pats laike zuvi, nors pradzioj labai bijojo nes spurdejo
Smagu, kad jum patiko. Nicole, ten visokių čiudų matėm. Parašyta viena, o mes matom ką kitą Gaila, kad nuotraukos parodo tik tūkstantąją dalį to, ką matėme Pažiūrėjau namie filmuotą medžiaigą irgi nors verk - neaprėpia kamera tieke, kiek žmogaus akis
Labai grazios foto, kai pati gyvenu tarp kalnu tai puikiai suprantu kad neatstoja tikro vaizdp. Smagu butu pamatyt, cekijoj gimiau bet maciau tik is nuotrauku,nes gryzom i lt kai buvau poros menesiu, sakiau iki senatves nukeliausiu dabar planuojam gryzt i lt atostogu pakeliaut po lietuva, gal patarsit kazka idomesnio pamatyt?
Kas be ko Neringa,bet labai patiko Sveksna ir jos apylinkes,gaila siuo metu negaliu nuotrauku ikelt,nes mano netas nusprogo,tai rasau is pirmo pasitaikiusio
Mano mylimieji Trakai(ten mokiaus sporto mokykloj) Nebuvus kryziu kalne,o gaila,nes labai norejau dar kiek vaizdeliu Lietuveles maciau,tai noriu viska aprebt kada nors,kaip nors
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume