O dar yra šaukteliai, kur vienoj pusėj šauktelis, o kitoj barškutis, tie tai labai gražūs, bet kaina jų dvigubai didesnė nei tų kur galima užrašyti
Radau vieną nuotrauką kaip atrodė stalas per sesers vaiko krikštynas, tik gaila nelabai ten kas matosi, pertvarkysiu dar kitas nuotraukas gal ką geresnio surasiu
Bet toms krikštynoms, tai pasiruošimo vos ne kaip vestuvėms šiandien jau visur užstatus nunešiau, meniu sudariau, tik liko tortas užsakyti
grazios krikstynos bus, tiek daug visko organizuoji, o ka jau kristo tevai veiks jei tiek daug darbu tu nudirbsi ar giminaiciai kristo tevai ar draugai?
Jau po krikštynų Visiems labai patiko, daug įspūdžių, tik gal karštoka buvo, bet mariose plaukiojant vėjelis labai maloniai gaivino, dukrytei iš vis plaukimas didžiausia atrakcija tapo. Kadangi mariose vėjas buvo gana didelis ir dar šviesu, neišėjo paleisti dangaus žibintų, bet paksui išlydėję senelius, persirengę, nulėkėm į Nemuno ir Neries santaką ir ten paleidom. Laukiu dabar nuotraukų, parodysiu ir jums kaip atrodė mano zuikelis.
aitii rašė:
ar giminaiciai kristo tevai ar draugai?
Krikšto tėtis buvo mano brolis, o krikšto mama - mano draugė.
Labai. Visų pirma, vėsiau, antra - gražūs vaizdai, trečia, galima laisvai judėti. Jaunimas ir į priekį nuėjo vėją gaudyt, brolis atrado bagažinėj meškerę, tai kaip prisiekęs žvejys pabandė pažvejot, juk ne kasdien mariose pasitaiko proga įmerk meškerę
Jooo, tikrai labai smagu turėjo būt. Aš prieš metus turėjau progą paplaukiot laiveliu po Dunojų Budapešte, vakare, kai miestas nušvinta visom šviesom. Pasaka....
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume