Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16680 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Labai mėgstu nerti ir megzti. Turėjau keletą servetėlių, todėl noriu parodyti ir jums.
Tiesa, man labai tinka patarlėapie kriaučių be drabužių ir basą šiaučių. Neturiu laisvų servetėlių Visos jos yra "darbo vietose", o kitas paprasčiausiai išdovanoju
Aš megzt mėgstu. Tiesa dar nesu profesionali mezgėja ir dukra labai megzt "padeda", virbalus atiminėja. Todėl porai metu užmiršau savo hobi. Nufotkinsiu vieną suknelę ir įdėsiu...prie progos Dabar fotkint tingiu....
Na, palietei mano jautrią stygą - nėrimas. Seilės žiūrint į maistą taip nesitaško, kaip į nėrinius. Linas - pats geriausias siūlas, kokį tik žinau. Ir perku aš jį Urmo bazėje 5 sanėlyje, kur Alytaus tekstilės gaminiai. Šaunuolės, taip gražiai neriat
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16680 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
silsta rašė:
Na, palietei mano jautrią stygą - nėrimas. Seilės žiūrint į maistą taip nesitaško, kaip į nėrinius. Linas - pats geriausias siūlas, kokį tik žinau. Ir perku aš jį Urmo bazėje 5 sanėlyje, kur Alytaus tekstilės gaminiai. Šaunuolės, taip gražiai neriat
Aš vašeliu bandžiau pati išmokti nert, pagal žurnalą....nu bet kai neaišku, taip ir neaišku Porą kilpų išmokau, daugiau nebesuprantu :S Tai apsiribojau mezgimu.
Aš vašeliu bandžiau pati išmokti nert, pagal žurnalą....nu bet kai neaišku, taip ir neaišku Porą kilpų išmokau, daugiau nebesuprantu :S Tai apsiribojau mezgimu.
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
tutsi rašė:
Lilina rašė:
nereikia pasiduoti,gi taip paprasta
Kol brangioji mokėsi VPU, tokių rankdarbiavimo technikų teko pamatyti
o ka su tuo pyragėlių veikt???
O mane depreija del mezgimo apemė. Nusimezgiau suknelę. Ji vasariška. Pabandžiau dabar ją užsidėti, .... o gi per karšta su ja Siulai biški per šilti , nors kai pirkau mane įtikino kad vasarai tiks. Teks išardyt ir vėl ka nors kita sumegzt
Panašią megztą turėjau (tik pirktinė buvo), tai žiemą su bliuzke ilgom rankovėm ir džinsais eidama ją užsimesdavau. tik čia gal truputį per ilga. O dabar gi madinga ilgi megztiniai, maikutės, net sijonus ar sukneles ant kelnių nešioja.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume