Ar ziurite oliverio laida?ka galvojate?
Man tai kai kas patinka(pvz saldytu zirniu kose),kai kas nepriimtina(pvz puszale jautiena) Gal kokiu geru minciu kam uzsimezge?
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
AIRENE rašė:
Ar ziurite oliverio laida?ka galvojate? Man tai kai kas patinka(pvz saldytu zirniu kose),kai kas nepriimtina(pvz puszale jautiena) Gal kokiu geru minciu kam uzsimezge?
Rodo per tango tv 20val,dar kazkada ryte kartoja.Jaunas vyrukas ,kulinaras,talentas,duoda daug paprastu patarimu,rodo ,kaip ka paruosti.Tik tiek ,kad ten angliska virtuve.
Bet patiekalas,kur rode pirmoj ar antroj laidoj,patiko.
Saldyti zali zirneliai.Isvirti pasudytam vandenyje ir po to smulkintuvu padaryti piure.Ideti sviesto.Kaip garnyras,kas megsta zirnelius.(ir pirsnoti) Spalva tos koses grazi
Bet patiekalas,kur rode pirmoj ar antroj laidoj,patiko. Saldyti zali zirneliai.Isvirti pasudytam vandenyje ir po to smulkintuvu padaryti piure.Ideti sviesto.Kaip garnyras,kas megsta zirnelius.(ir pirsnoti) Spalva tos koses grazi
Ta zirneliu kose paprasta-ivirti saldytus zirnelius ir su smulkintuvu suplakti(sugrusti),idejus sviesto.Siaip zirniu kose gaunasi gelsva(is dziovintu),o is saldytu-ryskiai zalia.Grazi ,ir tiek to meno
Žiurėjau šiandien tą Oliverį...Nu a lia tikrai maišalyne gamina. kažko nevilioja tas jo maistas. Ir kuom jis toks populiarus? Gal dauguma iš tirųjų ir mėgsta tokias maišalynės???
Man tai labai patinka ši laida, visada žiūriu, jei tik pataikau laiku įsijungt TV Štai čia jo receptų puslapis, gal sudomins http://www.jamieoliver.com/recipes/ Pati kol kas nieko nebandžiau.
O as,tai niekada nepraleidziu jo laidos Ir siaip jis man labai fainas,turiu elektronine jo knyga,tai karts nuo karto pasiskiatineju ir si ta esu jau ir gaminusi
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume