Na ,mano kriksto dukra gyvena Amerikoj.Jau 6-ti metai.Dabar kazkur kalifornijoj,nes Kalifornijos universitete abu su vyru darbus gavo.tai bu tam Niujorke ir jos nenustebino-sake kaip ir visi milijoniniai miestai,surmulys,triuksmas,turtingi kvartalai,lusnos.kaip ir visam pasauly...Jai nepatiko.Va dabar ,sake,patinka.
Galima apsimest kad ir prie kompo tūnodamas dirbi aš dar vaikui pietus verdu, tai vis lasktau pasižiūrėt, tuoj reikės kepimą dėt tėtukui, tik kad neaišku kada šiandien grįš
Čia naršydama internete radau vieno politiko pasisakymą, kad internetas kaip rūkymas. Nors ir labai daug darbų, vistiek surandi laiko prisėsti ir į laiškus atsakyti, ir į forumą įlįsti. Savotiška priklausomybė
Be jo kaip be rankų būčiau.
Bendravimui pamiršę esame telefonus, patogumas, beveik kiekvieną vakarą su saviškiais pasimatome kameros pagalba, ir bendraujame kiek širdis geidžia, nors skiria atstumai dideliausiai.
Jeigu kada turesit reikalu su turto vertinimu ar seip nekilnojamo turto agenturom, tai patariu nesikreipt i UAB "Nidulus"....antradieni ryte ivertino is tos agenturos turto vertintojas musu nuziureta buta...pazadejo per 2-3 dienas padaryt ataskaita, mesjam sumokejom babkes....jau siandien 4 diena, skambinam telefonas isjungtas...paskambinam i ju ofisa, visi kaip sungrybiu apsiede, lemena, kad pabandytumem dar paskambinti, direktoriui ir px....
Sakem pirmadieni nebus paruosta ataskaita, tures grazint babkes, jei negrazins paduosim is principo i teisma
tai paskambino nesenai tas vertintojas, pradejo maniski tujint, gasdint, kad buta ivertins netiek kiek reikia, maniskis nors ir blondinas, bet arsus kaip sesi gruzinai, taip ant jo uzriaumojo, kad tas prizadejo, kad pirmadieni bus visi dokumentai, tik va neaisku arjie bus musu naudai
teisngai vyras padarė. o tai tie chamai mano kad valdo pasaulį CHAMSTVU BOJ
Pastaruoju metu daug su chamais susitinku. tai teisingai padarė, kad į vietą pastatė
Tai maniškiai irgi išgulę beveik, tik tėtukas dar kavutę sriubčioja, o aš po pavalgius niekada nemiegu, nes man iškart skrandis sustoja. Matyt irgi užmiega
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume