labas rytas, o mums tai siandien netradizine diena tai turim kazkoki socialini darba atlikti, tai tik 9 valanda reik mokykloi buti. as irgi tik dabar pastebejau kad linijos aplink pranesimus atsirado. Geros dienos
Labas rytas,
Mielai jungiuosi prie kavutės , oras prastas, bet reikia iki turgaus nusigauti, atsargų papildyti, kaško jo didenybė šaldytuvas tuštokas. Gerai kad gerą sesę turiu, žadėjo "ratuota" atlėkti . Nereikės kailio šlapti laukiant autobuso. Sėkmytės visoms, šią lietingą, rudenėlio dieną.
Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16 Pranešimai: 4577 Miestas: Šiauliai Pliusai: 94
Labas rytas , o as megstu lietu Jei ruduo tai uzsikuriam peciu , issikepam pyraga , kad kvepetu visi namai ir su panom kokia idomia veikla namie uzsiimam Piesiam su pirsciukais (aisku kol kas tik dicke , taip tepliojasi ) ar dar kokiu linksmybiu prisigalvojam Grazaus penktadienio visoms
Lietus gerai, kai nereikia niekur eiti Tada tikrai samgu pyragą išsikept ar pasidaryti karšto šokolado puodelį, atsipalaiduoti, bet kai reikia ieti į darbą ar dar kur, tai jokio malonumo
Jungiuosi su kava. O man namuose žiauriai niūru kai lija. Tikiuos kai naujoj vietoj įsikursim, ten bus įmanoma jaukumo atmosferą sukurti Nes dabar tamsu, niuru, lija. kažką reikės veikt. gal kaip ir Vitelė su mažė veiklos prisigilavoti. Bet kad tai temperatūrą, tai visą veikla, kaip vaistus sugirdyt, mat nebegali į juos žiūrėti
Labas velyvas rytas. vaikai siandien kaip niekad ilgai parpe, tai tik dabar po pusryciu oras labai jau rudeninis. nors gimiau rudeni, nepatinka man kai lyja. bet vis guodziu save kad labai ilgas ir gana siltas ruduo siais metais, todel niurneti nera ko ikalsiu kavos
uoj, kiek cia laiko as nesirodziau buvau lbllb uzsiemusi, dirbau nemazai ir taip tvarkiau vizos popieruis, pagaliau jau viskas sutvarkyta ) lb dziaugiuos del to , dabar jau ir uz savaites manes cia nebebus, busiu visu svajoniu mieste-new york'e aisku , cia apsilankysiu , bet tik LT manes nebebus 2 menesiam
na LT ne toks jau kaimas kaip ne kam atrodo... manau kad savo svajones kiekvienas supranta skirtingai, labai skirtingai... sekmes tau savo "svajoniu" mieste
Koks miestas patinka priklauso ir nuo žmogaus, man New York tikrai nepatiktų, nes nemėgstu šurmulio.
Nieko nepasidariau, o jau pusė dienos praėjo Eisiu pasieškot keptos vištos receptukų, gal kokį įdomesnį rasiu.
Galima apsimest kad ir prie kompo tūnodamas dirbi aš dar vaikui pietus verdu, tai vis lasktau pasižiūrėt, tuoj reikės kepimą dėt tėtukui, tik kad neaišku kada šiandien grįš
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume