Tai bent čia kiek daug prirašyta....vos viska perskaičiau kadangi ne į tema...kas gamina valgyt kartu su muzika? man tai ji turi būt būtinai..nes kitaip kažkaip nekoks maistas gaunasi..na aišku, būna ir su ją nekas...
Na va,ismete mus kaip muses is barsciu....bet koks skirtumas kur paplepeti ,o kad nedaug prirasyta,tai cia pataisomas dalykas,gi tik nesenai pradejome plepeti ne i tema .....ir as megstu muzika,bet taip pat jos negirdziu ,bi tik zyzia
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16680 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Na, mergaitės, iki rytojaus. Namuose kompas nusprogo. Tai kiek mokykloj per pertraukėlę spėjau pabendrauti... Bus liūdna be jūsų. Geros dienos. Ruoškit tešlą rytdienos blynams.
Kaip aš čia tokia naują temą praleidau O jau spėjot prirašyti Nu Ramunė jau pasveikinau O su muzika aš irgi nesiskiriu...džazą klausau. Džazinės radio stotys. Labai gerai kai internetas neribotas, tai nuolat ką nors klausau.
Dar kartą sveikinu tave, Ramune, laimėjus pagrindinį prizą. Gal bus dar daugiau tokių konkursų, tai linkiu nenuleisti rankų... Pirmyn Pirmą kartą pasveikinau skyrelyje - kur reikia kreiptis dėl prizų. Lauksim nuotraukyčių.....
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16680 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Dar kartą ačiū visoms už sveikinimus. jau kaip ir patikėjau pati. O siaubas buvo tame, kad netikėta labai jau. Man visada patinka sudalyvauti, bet laimėti paprasčiausiai nesitikėjau. Bet jau laiminga esu Šakės
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume