laba ryta laba ryta, uz lango dyyyydelis vejas, lyja, tai dirbt nelabai malonu, tokiu atveju noreciau kur kokiam ofisiuke sedeti , kavute gurksnoti ir ziureti kaip kiti zmogeliai skuba, lekia
Labas rytukas,merginos!O gal jau diena?Aš kaip pelėda,tai neseniai iš lovos išsiritau ir antrą puodelį kavos geriu,gal kas prisidės į kompaniją? Vitele,kaip tavo burbuliukas laikosi?Sveikatėlės Tau,o ir visoms kitoms taip pat! Įdomu kaip Daidai sekasi?
Užsiregistravo: 27 Vas 2007, 11:20 Pranešimai: 2101 Miestas: Šiauliai Pliusai: 229
Sveikos, aš jau baiginėju darbelius šiandien, nors labai tingėjosi ryte į darbą keltis po atostogų , bet jau baigiu įsivažiuot. Oras toks geras, saulė skaisčiai šviečia, nors nėra labai šilta, norisi į laukus dumt bent pasivaikščiot bet kol mergina pietų pamiegos (dar pora dienelių neis į daržą, nes gerklytė buvo paraudusi, gydėmės), jaučiu ir saulė nusileis Geros likusios dienos jums
Po atostogų visada sunkiau, bet pora dienų ir vėl viskas po senovei. Aš vakare svečių laukiu, pasižadėjau pyragą iškept, o dabar apsižiūrėjau, kad miltų nė lašo neturiu. Baigiu gert arbatą ir lėksiu pirkt
Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16 Pranešimai: 4577 Miestas: Šiauliai Pliusai: 94
Aciukas ,Nicole, auga tas mano burbuliukas Tiesa nelabai matosi , giminele plati bando vis mane apziuret , nes didesne dalis nezino , jog laukiuosi , tai net nesupranta, o as maluos visur kaip biesas ,jauciuos kuo puikiausiai, tai tuos katrie zino kvailiukais vadina O mes su vyru intrigantai tylim, idomu , jei iki vasario men. taip per daug i akis nelisdami issilaikysim, kokios kalbos kils Ne tiek daug ir beliko , siandien jei pagal visus terminus, tai 100 svenciam Tai kas tas simtas dieneliu
sveikos mergytes, siandien tikiuso suzinosiu kada atiostogu vaziuosim, tikiuos jau bus siandien visi taskai ant i padeti. tutsi, labai grazi jura, beje, kaip pas daktarus sekesi? vitele, smagu, kad augat ir esat stiprus
kai ejau dar i mokykla,tai labai svajojau kur isvaziuot,bais lietuva nepatiko,studijavau,gavau darba bet vistiek isvaziavau,o kai isvaziavau supratau kokia brangi man yra lietuvele,kad ir kokia ji butu,kad ir kaip sunku butu man ten namai,ir cia tik laiko klausimas ar as cia bevaziuosiu,pinigai prigyvenami ir niekad nebusiu pinigu verge,jie turi tarnaut zmogui,o ne zmogus pinigui,aisku isvaziavau tik del vyro bet kas klause ar as cia laiminga,pameginau bet nepatiko,esu cia tik del vyro,o darbo pasiulymu ir lieuvelej gavau....ateity nebent tik keliausiu kur nors bet dirbt ir gyvent noriu tik lietuvoj.......mokytis aisku,jei buciau turejus galimybiu mokyciaus tik svedijoj,nes cia super salygos,viskas nemokamai,na nesakau privacios mokyklos vaikams yra mokamos,bet kiek zinau lietuviu visi mokosi nemokamai ir uz gera mokymasi stipendijos,kas domisi intere galima visko rast,cia sveduos viskas daroma vaiku ir jaunimo labui....bet gyvent toli nuo namu kaip sakiau negaliu,nesu sene bet mastau tikrai jau kitaip ir metus ar daugiau nematyt artimuju,tai ragas durnynan isvestu iskart,as per 5men.cia nuciuoziu,tai ka kalbet apie ilgiau,dar plius gerai,kad cia pabendrauju su jumis,tai vis arciau namu....vakar labai liudna diena buvo,ziurejau filma naujausia su Kameron Diaz,zliumbiau nenustodama,nes prisiminiau man brangius zmones kurie jau iseja amzinyben ir kuriu net kapeliu negaliu aplankyt del sito susikto darbo....
Taigi,geros dieneles ir ramaus apmastymu pilno vakaro
Smagu, kad pasisaket sita tema. Lietuva yra Lietuva, cia lietus lyja... Nu ne esme, bet siaip tikrai noretusi isvaziuoti, bent jau pabandyti. Tik tiek kad viskas kainuoja ir gana nemazai, reikia labai daug jegu, sveikatos, o man vienai viska atlaikyti is tikruju atrodo sudetinga butu. Nors uz savo svajones pakovoti esu pasiruosus... Ir ta artimuju ilgesi isivaizduoju, juolabiau, kad as prie namu labai prisirisus. Nors velgi, vis tiek anskciau ar veliau teks namus palikti..
ziviliunai, jei tik bus galimybe i uzsieni isvaziuot padirbet kol jauna, kol seimos nera, tai ir vaziuok. uzsidirbsi, turesi pradzia, tik nelik su visam svetimoj sali
Pritariu, Sinsan, kol jauna, neturi kas pririštų, tol lėk. Aš buvau neryžtinga, bijojau kalbos barjero, pabūgau ir likau Lietuvoj. Dabar noriu išvažiuot, bet jau man per daug sunku, o ir dirbt ne viską galiu.
Beje, labas rytas prikirtau lietinių su varške ir mąstau, ar išliks sotumas iki pietų? Labai aš čia šiandien ankstyva
pritariu ir as visoms,kol jaunas esi viska gyvenime reik meginti,kad veliau netektu gailetis,kiekviena gyvenimiska pamoka ugdo zmogu,as ismokau daug,jei kas pasuktu laika atgal daug dalyku daryciau priesingai.....
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume