laba diena. esam studentes ir atliekam apklausa apie alergija, bei skalbimo priemones kurias naudojam. butu labai malonu jei galetumet uzpildyti anketa, esancia cia: http://www.apklausa.lt/f/uab-naujoji-ri ... ta-83tukcj labai busim dekingos:) dekui:)
uch,gera vakareli visom va,koki pomegi vakarais atradau esu inykus i Čekuolio knyga, nusipirkau, kad turečiau ką paskaitinėti,čia Norvegijoje ir nesigailiu. Taip patinka visa tai,kaip viska isdesto ir apraso sitas zurnalistas. Skaitant apie Lietuva ir Lietuvos zmones,net siurpuliukas per kuna perbego, nes as vis tiek gyliai sirdyje esu patriote
atsakaiu ir as i ta anketa, siandien tikrai prasta diena, net kalbet nesinori, geriua lendu i virtuve pyrago kepti, nos pasimirs viskas... nes galvoj minciu tai milijonas. zinok, dorut, teko pazliumbti, gaila tu katuliu, o kaip sako, blogos zinios po viena nevaiksto, bet ai, isgyvensim viska.
as siandien pikta kaip sirse...ant grupioko riaumojau, parduotuvej pardaveja galvojau zvilgsniu uzmusiu, saviskio vos ant sakutes nepamoviau, nes prie advento patiekalo spriguciu pasiule...nu vienu zodziu
as siandien pikta kaip sirse...ant grupioko riaumojau, parduotuvej pardaveja galvojau zvilgsniu uzmusiu, saviskio vos ant sakutes nepamoviau, nes prie advento patiekalo spriguciu pasiule...nu vienu zodziu
žinau,kad naktis dabar,bet vietoj labą rytą-pasijuokit!Bent man patiko! "žydas turi vesti tris kartus. Pirmą sykį, kol dar esi jaunas, - rusę ar ukrainietę, nes jos yra gražiausios. Antrą kartą - moldavę. Nes būnant vidutinio amžiaus valgis rūpi labiau už grožį, o moldavų virtuvė pati įvairiausia - turi apie 400 patiekalų. Trečią kartą reikia vesti lietuvaitę arba žydę, nes jos geriausiai prižiūri kapines."
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume