Man taip pat labai patinka ruošti valgį ir ypač eksperimentuoti, kurti savo receptus, daryti į visokius sudėtingus receptus kuo sudėtingiau tuo idomiau
Na man tai sudetingi nepatinka...ir nesudetingi taip pat...bet ka jau darysi, kai uzsimanai valgyt tai eini ir gaminies...tik paskui atsiranda daugiau norinciu...na aisku po eksperimentu tai virtuveja tvarka nekokia...kartais ir jau tiksai
Aga. Seniais laikais, kai buvo auksiniai tarybiniai laikai, tai valgem ištysai tik bulves su tušionke ... skanu aisku, bet atsibode buvo iki gyvo kaulo
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
O aš iš tų laiku prisimenu "tušonkę" su ryžiais, dešros faršą kažkokį kinietišką ir labai mėgau "kokošą" iš pakelio (makaronų sriūba su gaidžiu ant pakelio)
O aš iš tų laikų prisimenu, kai dar Kaune gyvenom tėtis visada pirkdavo sau ir mamai pieno, o man grietinėlės pakelį Sakydavo dideli pakeliai tėveliams, o maži vaikučiams Aš ir tikėjau Jie tada buvo tokie trikampiniai
Kai tėtis būdavo namie tai virdavo sriubą iš pakelių su mėsos gabaliukais
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16680 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Andron rašė:
O aš iš tų laiku prisimenu "tušonkę" su ryžiais, dešros faršą kažkokį kinietišką ir labai mėgau "kokošą" iš pakelio (makaronų sriūba su gaidžiu ant pakelio)
O man prieš akis iškilo bendrabučio virtuvė ir keptuvė su kepamom bulvėm. O bandelių po 3 kapeikas ir butelinio kefyro tikrai norėčiau. Geri laikai buvo
O man prieš akis iškilo bendrabučio virtuvė ir keptuvė su kepamom bulvėm. O bandelių po 3 kapeikas ir butelinio kefyro tikrai norėčiau. Geri laikai buvo
Arba šampaną naujiems metams tūrėjai "žvejoti" jau vasara Nors aš jau tokio dalyko neatsimenu, atsimenu tik kad nueinam į parduotuvę, mane mama pastato eilėje prie sūrio, o pati atsistoja į eilę prie mėsos ir apsipirkinėji parduotuvėje apie 3 val, kol visas eiles išstovėsi
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
Lilina rašė:
Arba šampaną naujiems metams tūrėjai "žvejoti" jau vasara Nors aš jau tokio dalyko neatsimenu, atsimenu tik kad nueinam į parduotuvę, mane mama pastato eilėje prie sūrio, o pati atsistoja į eilę prie mėsos ir apsipirkinėji parduotuvėje apie 3 val, kol visas eiles išstovėsi
Prisimenu, mama su mažu broliuku ant rankų eidavo bananų be eilės pirkti O aš stovėjau prie parduotuvės ir laukiau, kol mama gaus 2 kg deficitinių vaisių.
Na labai megstu viska kas su grybais , ypac grybu padaziuka. Dar kepsniukus, kotletukus, sriubytes, balandelius,plova. Na nera to, ko nemegciau gaminti . Nebent cepelinus , nes viena dar ju nedariau . O pats megstamiausias patiekalas - kugelis
gal kas zino toki sena sena lietuvisko meduolio recepta...... jo esme ta, kad reikia uzsimaisyt pries geroka menesi (paprastai pries kaledas kepdavom) ir brandinti tesla, o tik po to kepti.
bet pameciau recepta ir nebeturiu pas ka pasiteirauti gal jus irgi toki gaminat? labai pagelbetumet.....
gal kas zino toki sena sena lietuvisko meduolio recepta...... jo esme ta, kad reikia uzsimaisyt pries geroka menesi (paprastai pries kaledas kepdavom) ir brandinti tesla, o tik po to kepti.
bet pameciau recepta ir nebeturiu pas ka pasiteirauti gal jus irgi toki gaminat? labai pagelbetumet.....
Labai įdomus receptas tikriausiai Gaila, kad nežinau tokio
Vat lietuviska meduoli esu valgius, skanu, o kaip jis gaminamas - nezinau
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16680 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Sagesse rašė:
Mano močiutė kažką panašaus kepdavo. Kiek pamenu, skanu.Bet kažin, ar daug yra žinančių Nebent pasiteirauti senų šeimininkių, kurios anksčiau vestuves ruošdavo
aš irgi mėgstu gaminti valgyt tik tuomet kai namuose lieku viena bet mažai kada tokia šventė būna ir daugiau gaminu kulinariją nemėgstu su miltais žaisti jeigu kibinus iškepu ar čeburekus namuose vos ne antros kalėdos būna
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume