Mėgstu skaniai valgyti, bet gaminti maisto nemoku ir nemėgstu . Pasiskaitinėju receptų ir jei pagal juos kas nors gamina tai verti pagyrimo Gerai man, gyvenu pas tėvus, tai kai randu įdomesnį receptą duodu mamai, kad padarytų paragauti
laba diena visiems as nemegstu ruosti valgyti kiekviena diena, bet, kada laukiu sviecius, su malonumu gaminu ka nors.
ir esu labai laiminga, eigu matau, kad visiems skanu
ir savaitgaliais megstu palepinti savo seima blynelais, pyragais ir t.p.
o darbo dienomis net negaliu ziureti i virtuves puse
Jei gaminį valgį savaitgaliais tai taip pat mėgsti gaminti maistą, o darbo dienomis tikriausiai būni pavargusi Kai aš būnu pavargus tada nesinori visiškai nieko
Taip ir yra.
Bet mano nuomone, kad kiekviena diena galima pavalgyti ir pusefabrikatus ir kokius nors salotus is parduotuves, o jau savaitgali, kada nereikia skubeti ir galvoti apie darba, galima butu paruosti ka nors ypatinga.
Man kartais atrodo, jog mano vyras mane vedė tam, kad nereikėtų valgyti pusfabrikačių Na žinoma tik ką pagamintą maistą valgyti sveikiausia, bet ne visada taip išeina
Ne kokoso drozliu nededu kaip ir razinu, kadangi mano vaikai nemegsta, bet su razinom megsta vyras, tai jam darau atskirai, prisikepu daugiau zirniuku ir darau du, viena su razinom, kita be ju. Kaip skanu dabar butu.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume