Ar dažnai darote cepelinus?

Viskas kas netilpo į rėmus kitų temų...

Moderatoriai: sinsan, Tutsi

Kaip dažnai valgote cepelinus?

dažniau nei 1 kartą per savaitę
1
1%
vieną kartą per savaitę
3
4%
vieną kartą per mėnesį
14
21%
rečiau nei vieną kartą per mėnesį
50
74%
 
Viso balsų: 68

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 28 Lap 2007, 19:44

reiks pabandyti :roll:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 28 Lap 2007, 20:13

aciu uz recepta :P

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 28 Lap 2007, 20:30

GAL SITIE LENGVESNI NEI ANIE? :roll:

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 28 Lap 2007, 20:33

Įdomus receptas. Mes taip darom, tik apvoliojam džiūvesėliuose ir kepam fritūrinėj, o kad virti, tai kažkaip nepagalvojau

Vartotojo avataras
Mille
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1925
Užsiregistravo: 28 Rgp 2007, 23:06
Pliusai: 52
Miestas: Vilnius

Standartinė Mille » 28 Lap 2007, 20:35

Forelle rašė:Įdomus receptas. Mes taip darom, tik apvoliojam džiūvesėliuose ir kepam fritūrinėj, o kad virti, tai kažkaip nepagalvojau
Geras, o aš kad kepti fritiūrinėje nepagalvojau :laugh:
Mes irgi tiek tarkuotų, tiek virtų bulvių cepelinus verdam :)
Aš žemaičių blynus dažniau gaminu negu virtų bulvių cepelinus, mums skaniau :D
Paskutinį kartą redagavo Mille 29 Lap 2007, 11:02, redaguota 1 kartą(us).

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 28 Lap 2007, 20:48

Mes tik virtų bulvių verdam aliejuj, kai įdaras iš virtos mėsos būna. Arba žemaitiškus kepam ;)

Vartotojo avataras
vasara
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Pranešimai: 463
Užsiregistravo: 25 Spa 2007, 12:29
Pliusai: 7
Miestas: suvalkija

Standartinė vasara » 28 Lap 2007, 20:53

Tutsi rašė:aciu uz recepta :P
Prašau :aciu1: Lauksiu atsiliepimo po bandymo :)

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 28 Lap 2007, 23:27

gal jau ryt ismeginsiu :roll:

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 29 Lap 2007, 01:03

jei meginsi parasyk kaip gavosi :)

Vartotojo avataras
Mille
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1925
Užsiregistravo: 28 Rgp 2007, 23:06
Pliusai: 52
Miestas: Vilnius

Standartinė Mille » 29 Lap 2007, 11:02

Forelle rašė:Mes tik virtų bulvių verdam aliejuj, kai įdaras iš virtos mėsos būna. Arba žemaitiškus kepam ;)
Aš žemaičių blynus dažniau gaminu, nei virtų bulvių cepelinus, mums skaniau :)

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 29 Lap 2007, 11:25

Man irgi, ir ilgai neužtrunka, ypač kai lieka virtų bulvių ir mėsos po pietų.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 29 Lap 2007, 12:04

o kaip gamini zemaicius :roll:

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 29 Lap 2007, 12:11

Į virtas sutrintas bulves įdedu krakmolo, kiaušiniš\ų, druskos. Mėsą sumalu (arba kombainu susmulkinu), įdedu smulkiai supjausytų pakepintų svogūnų, prieskonių, truputį sultinio, kad įdaras būtų nebirus. Formuoju iš bulvių masės blynelius su įdaru ir kepu. Paprasta, skanu ir greita. Dažnai pusryčiams pasiruošiu jeigu produktų lieka nuo vakarykščių pietų.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 29 Lap 2007, 12:19

ir as taip darau,sakau,gal ka nors kitaip sugalvojusi :roll:

Vartotojo avataras
Mille
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1925
Užsiregistravo: 28 Rgp 2007, 23:06
Pliusai: 52
Miestas: Vilnius

Standartinė Mille » 29 Lap 2007, 12:24

Ir aš taip pat darau, tik į mėsos įdarą kiaušinį įmušu :wink:
O virtą mėsą arba pakepintą faršą susmulkinu blenderiu.

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 29 Lap 2007, 12:26

Žemaitiški lieka žemaitiškai, ką ir prigalvosi. Tik jeigu mažesnius darom, tai galima apvolioti džiūvesėliais ir kepti fritiūrinėje. Labai skanu būna. Tik rytais gerai ir paprasti blyneliai, greičiau

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 29 Lap 2007, 14:27

:hubba:

Vartotojo avataras
Dalia Kibart
Naujokas
Pranešimai: 38
Užsiregistravo: 26 Gru 2007, 19:55

Re: Ar dažnai darote cepelinus?

Standartinė Dalia Kibart » 26 Gru 2007, 20:53

Dalia: gaminti juos moku, megstu, laiko uzima normaliai, bet UK nera normaliu bulviu, tenka daug krakmolo deti, nukencia skonis.O lasinuku is Lietuvos parsivezu.

Svečias

Standartinė Svečias » 26 Gru 2007, 23:24

Na, buvo laikai, kai prie tų cepelinų prakaituodavau virtuvėj ko ne kas antrą savaitgalį :shock: Bet po kurio laiko apsižiūrėjau -kad labai jau "neekonomiškas: :evil: procesas - kelias dešimtis beišvirtum -vistiek laaaabai greitai susivalgo :P :lol: :lol: O paskui visokiose kavinėse pradėjo juos gaminti - ir dažniausiai neprastus.Tai jau gal metų 10 -kaip negaminu.Jei užsimanom -nueinam pasmaližiaut kabokan ir visi laimingi :wink:
O šiaip, kas link jų tešlos, tai virtų bulvių turi būti apie ketvirtadalį nuo masės.Nusunkiant tarkius irgi geriau nepersistengt...Ir kas be ko -kuo biresnės bulvės -tuo geriau.
O bulviniai blynai su bruknių uogiene ar su trintom spanguolėm -tikrai jėga :wink:
Linkiu visiems nepaisant aplinkybių neprarast ŠVENTIŠKOS :lol: nuotaikos iki pat NAUjųjų metų ir...:roll: VISĄ LIKUSĮ GYVENIMĄ :wink:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 27 Gru 2007, 12:11

Cia itariu Svenis pasisake ;)

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 27 Gru 2007, 12:23

svarbu pasisake :P

Vartotojo avataras
sinsan
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 7378
Užsiregistravo: 21 Lap 2007, 22:45
Pliusai: 924
Miestas: Alytus

Standartinė sinsan » 28 Vas 2008, 22:06

o man labai patinka cepelinai su raugintu kopustu ydaru. ir dar labai skanu kepta antis su brukniu dzemu arba uogiene.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 28 Vas 2008, 22:06

:hypno: :hypno: :hypno:

Vartotojo avataras
angeliuke
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1931
Užsiregistravo: 15 Lap 2007, 18:10
Pliusai: 1
Miestas: Boston

Standartinė angeliuke » 28 Vas 2008, 22:18

:hypno:

Vartotojo avataras
Siesta
Fanatas
Fanatas
Pranešimai: 767
Užsiregistravo: 10 Vas 2008, 20:33
Pliusai: 79
Miestas: Vilnius

Standartinė Siesta » 28 Vas 2008, 22:38

Antis su bruknių padažu skanu. Bet cepelinai su raugintais kopūstais ... :shock:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 28 Vas 2008, 22:44

Sako, kads skonių yra įvairių, bet tokių čiūdų dar nesu girdėjusi ( apie cepelinus) :shock: :shock: :shock: :shock:

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 28 Vas 2008, 22:56

AS IRGI :roll:

Vartotojo avataras
Siesta
Fanatas
Fanatas
Pranešimai: 767
Užsiregistravo: 10 Vas 2008, 20:33
Pliusai: 79
Miestas: Vilnius

Standartinė Siesta » 29 Vas 2008, 09:25

Gal pajuokavo ? :)

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 29 Vas 2008, 10:40

gal as nebandysiu :oops:

Vartotojo avataras
angeliuke
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1931
Užsiregistravo: 15 Lap 2007, 18:10
Pliusai: 1
Miestas: Boston

Standartinė angeliuke » 29 Vas 2008, 10:41

As ir nesirysiu bandyt sio varianto... :roll:

Skelbti atsakymą