Paplepėkim ne į temą III
Sveikos mergickos Forele na jau streso apturejau Maziuke gal dabar bijo eit , maniskei uzteko nuo laiptu slistelt , nebelipa viena. o. cia toks atsitikimas
Re: Paplepėkim ne į temą III
gal kuri zinot kokia firma, kur mokescius dirbant uzsienyje atgaut lietuvoj? ta prasme mokesciu nuo lietuvos skirtuma, nes danijoj 51 procentas. viena firma zinojom, bet ji jau metai kaip neveikia.
Labas rytas, jau pusantros valandos darbe..
nereikia but maziuku, kad laiptais dardetum, savaitgali uzkliuvau ir vos neissiplojau ant laiptu, gerai, kad mama ejo paskui ir pagavo tai pasijautau kaip vaikystejvitele rašė:Sveikos mergickos Forele na jau streso apturejau Maziuke gal dabar bijo eit , maniskei uzteko nuo laiptu slistelt , nebelipa viena. o. cia toks atsitikimas
noriu kepti pyraga koki, o namuose cukraus nei gramo Ir mazylis isvaziavo i kaima
lasisos zieda kepsiu PYRAGA, DAR NEZINAU KOKI
o as rytoj lasisos zieda kepsiu siandien susipirkau farsa ir pievagrybius
dabar morku pyraga kepu
dabar morku pyraga kepu
gal ir as ryt kepsiu, bet pasiruosiu sendien Dar tingini darysiu, dar zele visa zieda pridariau
Pyp nepamirsk parodyti, kaip iseis
Pyp nepamirsk parodyti, kaip iseis
bandysiu nepamirst, pas tevus su visa bleka vesiuos, tai jai sese nufotkins, tai parodysiu
o kokia forma darysi? As neturiu tokio skardinio ziedo
- Forelle
- Virtuozas
- Pliusai:689
- Susisiekti:
Sveikutės, niekaip nepavyko prie kompiuterio prieiti, niekas neleido
Visos tik planuoja pyragus kepti, o aš nežinau ką Velykoms kepsiu, kažką reikėtų, kad būtų nusivežti, bet dar nesugalvojau. Bet šiaip nieko neruošiu, turėsim trijų dienų maratoną per Lietuvą
Visos tik planuoja pyragus kepti, o aš nežinau ką Velykoms kepsiu, kažką reikėtų, kad būtų nusivežti, bet dar nesugalvojau. Bet šiaip nieko neruošiu, turėsim trijų dienų maratoną per Lietuvą
Nieko ji nebijo (matyt kai ne pirmi žingsniai, o keturių mėnesių vaikščiojimo stažas), jau vakar lakstė laukais, tik dabar eina įsikibus man į ranką, o seniau niekada taip nedarydavo.vitele rašė: Maziuke gal dabar bijo eit , maniskei uzteko nuo laiptu slistelt , nebelipa viena. o. cia toks atsitikimas
- Lilina
- Virtuozas
- Pliusai:101
Hello panos.
Mes su anyta apvažinėjom prekybcentrius ir nusipirkom dyyyydelį skėtį lauke virš stalo statyti Ryt vyras jį pastatys, jeigu uošvio rankos šiandien pirmo nedaeis Galėsim kavą po lietum lauke vasarą gert
Ir dar, kai buvau Mole, pasigavo mane reklaminės agentės ir kaip pavyzdi su savo stebuklingom priemonėm išpoliravo man nagą. Bet priemonės tokiems grožiams kainuoja tipo su nuolaida - 75Lt. Visą gyvenimą nereikėjo ti polirlio - dabar taip noriu Kažin ar pirkti?
Mes su anyta apvažinėjom prekybcentrius ir nusipirkom dyyyydelį skėtį lauke virš stalo statyti Ryt vyras jį pastatys, jeigu uošvio rankos šiandien pirmo nedaeis Galėsim kavą po lietum lauke vasarą gert
Ir dar, kai buvau Mole, pasigavo mane reklaminės agentės ir kaip pavyzdi su savo stebuklingom priemonėm išpoliravo man nagą. Bet priemonės tokiems grožiams kainuoja tipo su nuolaida - 75Lt. Visą gyvenimą nereikėjo ti polirlio - dabar taip noriu Kažin ar pirkti?
nepasiduok reklamai, ka tau ten toki siule Tepama ar poliruokli
nuzinai lilina, uz tokia kaina pirkt neapsimoka, nebent labai jau geros firmos, buna ju ir pigiau. na nebent as ne apie ta galvoju, ten toks aparaciukas sukeiciamais antgaliais, vieni antgaliai dildina, kiti poliruoja?
sveikos
ir man poliravo naga,o jis poto blizga kaip po lako,labai graziai,bet greit nusivalo tas blizgumas.O ten siule tokia kempine kur viena puse sveicia,o kita puse su silku poliruoja ir gaunasi tas blizgesys ,kaip sakant tektu kas valanda poliruot.Dar i ta rinkini ieina losjonas berods ir 2m garantija
ir man poliravo naga,o jis poto blizga kaip po lako,labai graziai,bet greit nusivalo tas blizgumas.O ten siule tokia kempine kur viena puse sveicia,o kita puse su silku poliruoja ir gaunasi tas blizgesys ,kaip sakant tektu kas valanda poliruot.Dar i ta rinkini ieina losjonas berods ir 2m garantija
- Lilina
- Virtuozas
aga , losjonas įeina. kad man garantavo kad blizgės 1,5-2 savaitės Ai, kad nepirksiu, bet jeigu tokia kempinėlė kur užmačysiu, tai paimsiu
dar kol dirbau kirpykloje, turejau tuos visus pribumbasus, o dabar stalciui sau guli ir vargo nemato Nieko ten stebuklingo nera, o ir pastoviai naudoti nepatartina
Mano mama susigundė ir nusipirko. Nevo vadinasi. Nemokėjo ji tų 75lt, berods apie 30lt sumokėjo. Na, neblogas dalykas. Tą kremą aš naudoju, toks pusėtinas, bet man geras. O poliruoklis bent jau man patiko, bet 75lt nemokėčiau. Juolabiau, kad mums tokie visokie pribumbasai nelb aktualūs. Mes ir be to labai gražios
as jums patariu kaip profesionale, nesveiki tie dalykai daznai As uz savo poliruokli pries 12 metu mokejau 85 lt. ir tai buvo labai brangu, " alesander" firmos... bet jei jau labai yra noras nusipirkti, tai tikrai nereikiagriebti tu brangiu, pigesni atlieka ta pacia funkcija
- Lilina
- Virtuozas
Ačiū, panos, už patarimus
lydekaite jau suvalgyta, kondensuoto pieno keksas jau kepa. tutsi, o kaip tau lasisos ziedas gavosi?