Paplepėkim ne į temą III
Re: Paplepėkim ne į temą III
labas is ryto. as jau po kavos. ziurineju visa ryta vaikams rubu. radau nerealu psl su gerom kainom, vaziuosiu vakare uzsipirkti vaikuciams drabuzeliu
Sveikutės
O aš šiandien nupirkau mažaijai suknutę, nes gegužės 9 d. nusimato krykštynos pas seserį, tai jau po truputi pradedam puoštis
O aš šiandien nupirkau mažaijai suknutę, nes gegužės 9 d. nusimato krykštynos pas seserį, tai jau po truputi pradedam puoštis
Labas visoms
- Lilina
- Virtuozas
- Pliusai:101
Sveiki visi
nusikaliau, sunki diena buvo. tai net parašą tokį užsidėjau
nusikaliau, sunki diena buvo. tai net parašą tokį užsidėjau
gal gali parašyt koks tas puslapėlis?zivicib rašė:labas is ryto. as jau po kavos. ziurineju visa ryta vaikams rubu. radau nerealu psl su gerom kainom, vaziuosiu vakare uzsipirkti vaikuciams drabuzeliu
http://public.fotki.com/mamulka10/gal gali parašyt koks tas puslapėlis?
siandien vaziuosiu apsipirkti tai parasysiu kas ir kaip.
Sveiki sveiki
Lauksim atsiliepimų, Zivicib
Lauksim atsiliepimų, Zivicib
- Forelle
- Virtuozas
- Pliusai:689
- Susisiekti:
Labas vakaras, pagaliau ir aš prisėdau prie kompiuterio ir kol mažoji miega paskaitinėsiu ką prirašėt
sveikos, na va as jau su pirkiniais. zodziu taip - pripirkau vaikams tris maisus rubu. labai patiko sportiniai komplektukai is 3 daliu, nupirkau abiems, dar vasriniai su trumpom rankovem, bridzais ir maikute, basutes, kroksai pasakiski, parduotuvese maciau kinietiskus uz 79 parduoda, o cia vengriski, minkstuciai, spalvingi, tik 17 lt zodziu labai patenkinti esam pirkinukais. aisku, siuta viskas matosi urmu, siulus is vidines puses kai kur apkarpyti reikia, bet medziagytes superines, sudetis labai gera, tikiuosi bus gerai po skalbimo, patikrinsim, suzinosim
O man kažkaip nelabai kokybiškai tos prekės atrodo Jau anksčiau buvau šią pardavėją internete aptikusi, irgi gundžiausi, bet susilaikiau Rūbeliai iš tikrųjų atrodo labai gražiai, spalvingi tokie, bet kaži ar išskalbti jie nepakeis formos ir spalvų
Labas rytas visoms Skanios kavos, gražaus penktadienio,turiningo savaitgalio
Labas rytas, gražios dienos
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
Labas rytas
laba ryta!!! ak kavutes?
na ziuresim, kaip ten bus isskalbus, bet kai perki 3 daliu kostiumeli vasarai uz 25 lt tai negaila ir ismesti kai nusiskalbs, netikiu kad skalbiant 40 laipsniu sagos istruks ir siules isirs o batukai tai tikrai superiniai, lauksiu skalbimo ir tuomet pranesiuerneka rašė:O man kažkaip nelabai kokybiškai tos prekės atrodo Jau anksčiau buvau šią pardavėją internete aptikusi, irgi gundžiausi, bet susilaikiau Rūbeliai iš tikrųjų atrodo labai gražiai, spalvingi tokie, bet kaži ar išskalbti jie nepakeis formos ir spalvų
Sveikutės
Vakar iki vėlumos mažajai tortą į darželį dariau, tai šiandien darbe buvau truputi priplaukusi
Kai vyras sukels nuotraukas parodysiu.
O dabar ruošiuosi į mišeles už vyro močiūtę.
Vakar iki vėlumos mažajai tortą į darželį dariau, tai šiandien darbe buvau truputi priplaukusi
Kai vyras sukels nuotraukas parodysiu.
O dabar ruošiuosi į mišeles už vyro močiūtę.
Sveikos, as po ilgos pertraukos siandien apsilankiau bazej...likau suzaveta, pamacius mesos ir zuvies turgus isviso stalcius atsidare...o jau gurmanu parduotuvele...prisipirkau suriu, alyvuogiu, visko prisiragavau ir sekanti karta nuziurejau balzaminio acto glazura nusipirkt. O kas svarbiausia tai vienam sandelyje uztikau normaliu neelektriniu valfiniu!! Kaina 48 Lt....jei ka domina tai 5 galerijoj botu ir veiloku skyriuje (rampos nepamenu, nes man ir taip ten galva sukasi, pastoviai pasiklystu)....TAI VA
Pyp, jei galima plačiau papasakok apie tas vaflines Kokios formos jos?
Einu saldžiarūgštės vištienos pagal Guci receptą daryt
Einu saldžiarūgštės vištienos pagal Guci receptą daryt
nu kiti vadina sirdeliniais blynais ar panasiai...as juos vafliais vadinu...keptuve apvali ir dedasi ant dujnes
Jei tokia tai ir aš nenaudočiau, galvojau, kad tikra vaflinė
Merginos, nenorit sudalyvaut?
http://www.anonsas.lt/portal/index/article/22126
http://www.anonsas.lt/portal/index/article/22126
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
pyp rašė:Forelle atsimenu lyg norejo tokios
Aš tokią turiu matyt kažko kito norėjau. Tiek visko noriu, kad net nežinau ko
labas rytas
- Prikabinti failai
-
- tulpes-9.jpg (51.21KiB)Peržiūrėta 3842 karus(ų)