Paplepėkim ne į temą III
sveika gryzusi, as tai neatsimenu pries kiek laiko norfoje buvau, toli nuo manes ji
Re: Paplepėkim ne į temą III
La major, Nnpastebėjau jautienos šoninės. Ko gero, buna tik jautienos šonkauliukai....
- la major
- Gurmanas
- Pliusai:43
- Susisiekti:
Tai gal knygoje klaida... Arba tiesiog mum neparduoda šoninės... Žodžiu, turiu nugarinės gabalėlį ir kumpio gabalėlį - tikiuosi, bus pats tas.
kai atvaziuosiu man ne pardes rupes,Tutsi rašė:kai atvaziuosi, galesi i babilona nulekti
Tutsi rašė:labutis visoms
Na del lydekos, tai nieko nesakysiu... per nersta, pas mus niekas nezuvauja, o jas gaudyti bus galima tik nuo ateinancio antradienio O del norfu, as nebuvau, bet naujoji norfa musu " babilone" sake pasakiska
Žinau, žinau, kad lydekų negalima gaudyti , bet mes jų ir negaudėm, nes neturim laiko žvejybai
čia brokonierių pagauta, bet negi as juos skūsiu už tokį laimikį , man papigiui prakalė
labas rytas, tingines
Man tai labai idomu... kur musu Vitele dingo
Man tai labai idomu... kur musu Vitele dingo
labas rytas!!! dziaugiuosi, kad ne man vienai norfa patinka Tutsi, Vitele tikriausiai daug darbu turi, susirasinejau su ja meilu, daug uzsakymu turi dabar, tikrai aplankys kada mus, perduosiu linkejimu, o dabar kavos!!!!!
- Forelle
- Virtuozas
- Pliusai:689
- Susisiekti:
labas rytas
labas rytas, o as siandien jau savo didiji aprata junksiu varysiu zoles pjaut. jau prasideda ir pas muni darbai.
- Lilina
- Virtuozas
- Pliusai:101
Labutis visoms
A lia prirašet čia per savaitgalį Ilsėjausi 3 dienas nuo kompo. Jau vyras išstumė, kad padaryčiau šį bei to gero prie ekrano
pavasaris, atostogos, valio, valio, valio
Buvau sodė, sukaišiojau ridikus ir žirnius Už poros savaičių prieskonius ir gelytės pakaišiosiu žemen
A lia prirašet čia per savaitgalį Ilsėjausi 3 dienas nuo kompo. Jau vyras išstumė, kad padaryčiau šį bei to gero prie ekrano
pavasaris, atostogos, valio, valio, valio
Buvau sodė, sukaišiojau ridikus ir žirnius Už poros savaičių prieskonius ir gelytės pakaišiosiu žemen
susisiekiau su Vitele, sake laksto paskui savo mazaja, kuri vaikscioti pradejo
Sveikutė
Na ir prirašėt per savaitgali O mes visą savaitgalį šventėm mažosios gimtadieni Prisibegiojau, kad ir šiandien dar kojos skauda Bet vaikams patiko balius - buvo 10 vaikų ir 8 suaugę. Šeštadienis tai buvo ledų diena, dabar visi vaikai sloguoja Aš pripirkau ledų ir dar pusessere su vaikais atvažiuodama dar atvežė, tai tokiai kompanijai žmonių buvo 10 l ledų.
Na ir prirašėt per savaitgali O mes visą savaitgalį šventėm mažosios gimtadieni Prisibegiojau, kad ir šiandien dar kojos skauda Bet vaikams patiko balius - buvo 10 vaikų ir 8 suaugę. Šeštadienis tai buvo ledų diena, dabar visi vaikai sloguoja Aš pripirkau ledų ir dar pusessere su vaikais atvažiuodama dar atvežė, tai tokiai kompanijai žmonių buvo 10 l ledų.
Labutis
mokykloj klasiokė pavaišino keksiuku pirktiniu, toks skanus buvo, vadinasi "Šoko keksas", galvoju reikia namie išsikepti. Varau ieškot receptėlio kokio nors. Kažkada labai knietėjo Forellės su varške išbandyt, bet tas mano ragautas buvo visai paprastas, biskvitinis, tik šokoladu aplietas, pasakiškai skanus. MMMM
mokykloj klasiokė pavaišino keksiuku pirktiniu, toks skanus buvo, vadinasi "Šoko keksas", galvoju reikia namie išsikepti. Varau ieškot receptėlio kokio nors. Kažkada labai knietėjo Forellės su varške išbandyt, bet tas mano ragautas buvo visai paprastas, biskvitinis, tik šokoladu aplietas, pasakiškai skanus. MMMM
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
Tai išsikepk biskvitinių, apliek šokoladu ir dar skaniau bus nei pirktinis skianiuasia tešla mums yra šitų
140 g minkšto sviesto;
120 g cukraus;
3 kiaušiniai;
0,5 a.š.vanilės;
200 g persijotų miltų;
0,25 a.š.druskos;
2 a.š.kepimo miltelių;
O paskui jau galvoji įdarą ar glajų kokį tik nori. TIk jeigu glajus saldus, cukraus kiekį riekėtų pamažinti
Aš iš universiteto grįžau, šiandien buvau labai gera, blogiausias pažymys kokį parašiau buvo 9 bet tuoj reikės pas odontologą eiti, va čia tai jau nieko gero
140 g minkšto sviesto;
120 g cukraus;
3 kiaušiniai;
0,5 a.š.vanilės;
200 g persijotų miltų;
0,25 a.š.druskos;
2 a.š.kepimo miltelių;
O paskui jau galvoji įdarą ar glajų kokį tik nori. TIk jeigu glajus saldus, cukraus kiekį riekėtų pamažinti
Aš iš universiteto grįžau, šiandien buvau labai gera, blogiausias pažymys kokį parašiau buvo 9 bet tuoj reikės pas odontologą eiti, va čia tai jau nieko gero
Sveikos ar man vienai pirmadienis sunki diena ar visoms taip? Nieko negaliu prisiverst daryt, norisi tik sėdėt prie teliko ir nieko neveikt...
man siandien po darbu nugara skauda, o dar atsirusiuot bulves rytdienai reikia. ryt zadu sodinti
as siandien iki pietu sveikata savo tyriau, rytoj katino sveikata rupinsiuos
o as keksa kepu, nes sulaukiau mazojo priekaistu vakar, kad namuose nieko saldaus nera
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
O aš sėdžiu kambary su mažąja, niekur negaliu išeit, nes rėkia, o norisi kažko skanaus išsikepti. Laukiu kada vyras iš tėvų grįš...
sveikutes
O man siandien visai nieko pirmadienis,daug darbu padariau(darbe).Namie su mazaja padukau.O daba va sedziu laukiu brangiausio is darbu Vat ir viskas
O del saldumynu tai dar yra torto Labai skanus isejo,aisku tik saule sukritikavo
O man siandien visai nieko pirmadienis,daug darbu padariau(darbe).Namie su mazaja padukau.O daba va sedziu laukiu brangiausio is darbu Vat ir viskas
O del saldumynu tai dar yra torto Labai skanus isejo,aisku tik saule sukritikavo