Imbieras virtuvėje ir ant palangės
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Kadangi dabar jau prasidėjo žiema, reikėtų "apsaugos" nuo peršalimo . Delfyje radau 2 receptukus, kaip pasigardinti arbatą ir pastiprinti organizmą :
IMBIERO MEDUS
I dalis smulkiai tarkuoto imbiero ir 3 dalys medaus. Viską išmaišyti. Galima gardinti ne tik arbatą, bet ir kavą.
100 gramų tarkuoto arba malto imbiero, 200 gramų su žvievele sumaltų citrinų ( tik be sėklų ), 150 gramų medaus. Labai skanu arbatai, galima ir vieną valgyti. Vos ne vitaminų bomba
IMBIERO MEDUS
I dalis smulkiai tarkuoto imbiero ir 3 dalys medaus. Viską išmaišyti. Galima gardinti ne tik arbatą, bet ir kavą.
100 gramų tarkuoto arba malto imbiero, 200 gramų su žvievele sumaltų citrinų ( tik be sėklų ), 150 gramų medaus. Labai skanu arbatai, galima ir vieną valgyti. Vos ne vitaminų bomba