Patys, patys, patys....
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai:17172
- Užsiregistravo:22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai:736
- Miestas:Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Brangiausios pasaulyje bulvės - Prancūzijoje auginama "La Bonnotte" veislė. Jų kilogramas kainuoja apie 500 eurų.
Brangiausia pasaulyje kava - "Kopi Luwak" rūšis iš Sumatros salos. 200 gramų kainuoja maždaug 75 dolerius.
Brangiausias pasaulyje prekės ženklas - COCA-COLA. Jo vertė įkainojama 68,9 mlrd. dolerių ( tai beveik 60% visos firmos vertės ).
Brangiausia pasaulyje kava - "Kopi Luwak" rūšis iš Sumatros salos. 200 gramų kainuoja maždaug 75 dolerius.
Brangiausias pasaulyje prekės ženklas - COCA-COLA. Jo vertė įkainojama 68,9 mlrd. dolerių ( tai beveik 60% visos firmos vertės ).
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai:17172
- Užsiregistravo:22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai:736
- Miestas:Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Už pietus brangiausiai sumokėjo "Greenlight Capital" vadovas Davidas Eibhortas : aukcione už 250 100$ šis ponas įgijo teisę papietauti su jo dievinamu milijardieriumi Vorenu Bafetu.
Brangiausia reklaminė kampanija pasaulyje - PEPSI, kuri reklamuoti savo produkciją pasikvietė Britney Spears, reklama. Už 90 sekundžių reklaminį vaizdo klipą firma jai sumokėjo 7,53 mln $.
Brangiausia reklaminė kampanija pasaulyje - PEPSI, kuri reklamuoti savo produkciją pasikvietė Britney Spears, reklama. Už 90 sekundžių reklaminį vaizdo klipą firma jai sumokėjo 7,53 mln $.
- Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai:8898
- Užsiregistravo:12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai:101
- Miestas:Kaunas/Mažeikiai
Čia kažkur mačiau mėsainį už 300euru, nes mat jame viskas naudojama tik iš ekologišku ūkių: karvės užaugintos Alpėse, duona irgi kažkur velniai žino kur griežtai užauginta ir dar jos kepimui naudojamos senos technologijos ir sūris irgi atrodo iš Alpių iš tu pačių karvių. Tai aš manau, kad ir šitos bulvės bus super-puper ekologiškos gryniausiame orė barstomos mėšlų nuo karvių iš Alpiu ar dar kasnors panašiai....
- Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai:8898
- Užsiregistravo:12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai:101
- Miestas:Kaunas/Mažeikiai
Padarytų reklaminę kompaniją, pradėtų kviesti turistus iš užsienio ir kadangi Lietuva-bulvių šalis, galėtų ir išpopuliarint tuom musu šalį, turistai užsakinėtų po 20gr šitos bulvių košės, kad tik paragauti ...bet dėja investicijos į jos reklamą būtų milžiniškos...pradinis kaptilas nemenkas reikalingas...gal tam galima gauti Europos Sąjungos fondų pinigus O kiek cepelinai iš jos kainuotų !!!silsta rašė:Mūsų ūkininkai klestėtų pasisodinę tokių bulvikių... Tik kažin ar pas mus jas kas nors taip vertintų
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai:17172
- Užsiregistravo:22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai:736
- Miestas:Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Dar vieną tokią nesąmonę radau :
Pats brangiausias marmeladas yra pagamintas firmos " F DUERR&SON'S" konditerių. Jis yra pagamintas iš apelsininio konfitiūro su trupučiu viskio ir šampano. Indelis marmelado kainuoja apie 5.000 svarų sterlingų.
Ot tik neparašyta, koks tas indelis. Jei jis dar kokių 50g, tada jau iš vis
Pats brangiausias marmeladas yra pagamintas firmos " F DUERR&SON'S" konditerių. Jis yra pagamintas iš apelsininio konfitiūro su trupučiu viskio ir šampano. Indelis marmelado kainuoja apie 5.000 svarų sterlingų.
Ot tik neparašyta, koks tas indelis. Jei jis dar kokių 50g, tada jau iš vis
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai:17172
- Užsiregistravo:22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai:736
- Miestas:Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Geriausias pasaulio restoranas - Ispanijoje
Geriausiu pasaulio restoranu trečią kartą pripažintas Ispanijoje įsikūręs "El Bulli", praneša agentūra AFP.
Per apdovanojimų ceremoniją Londone žinomas britų gastronomijos žurnalas "Restaurant Magazine" netoli Roso Katalonijoje esančią gurmanų šventovę paskelbė pirmuoju 50 geriausių restoranų sąraše.
"Aš nemaniau, kad gausime apdovanojimą trečią kartą iš eilės, - sakė "El Bulli" savininkas Feranas Adria. - Dalijuosi apdovanojimu su visais ispanų virėjais ir 70 "El Bulli" darbuotojų".
Antrojoje vietoje liko britų restoranas "The Fat Duck", esantis Brėjuje, Berkšyro grafystėje, o trečiojoje - Paryžiaus pasididžiavimas "Pierre Gagnaire".
Be "El Bulli", į sąrašą pateko dar šeši ispanų restoranai, 10 - prancūzų, 8 - Šiaurės Amerikos.
Geriausius pasaulio restoranus rinko 700 ekspertų.
Geriausiu pasaulio restoranu trečią kartą pripažintas Ispanijoje įsikūręs "El Bulli", praneša agentūra AFP.
Per apdovanojimų ceremoniją Londone žinomas britų gastronomijos žurnalas "Restaurant Magazine" netoli Roso Katalonijoje esančią gurmanų šventovę paskelbė pirmuoju 50 geriausių restoranų sąraše.
"Aš nemaniau, kad gausime apdovanojimą trečią kartą iš eilės, - sakė "El Bulli" savininkas Feranas Adria. - Dalijuosi apdovanojimu su visais ispanų virėjais ir 70 "El Bulli" darbuotojų".
Antrojoje vietoje liko britų restoranas "The Fat Duck", esantis Brėjuje, Berkšyro grafystėje, o trečiojoje - Paryžiaus pasididžiavimas "Pierre Gagnaire".
Be "El Bulli", į sąrašą pateko dar šeši ispanų restoranai, 10 - prancūzų, 8 - Šiaurės Amerikos.
Geriausius pasaulio restoranus rinko 700 ekspertų.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai:17172
- Užsiregistravo:22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai:736
- Miestas:Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Niujorke - mėsainis su žąsų kepenėlėmis už 175 dolerius
http://www.delfi.lt/news/DELFI_for_wome ... d=17106495
http://www.delfi.lt/news/DELFI_for_wome ... d=17106495
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai:17172
- Užsiregistravo:22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai:736
- Miestas:Kėdainių raj.
- Susisiekti:
„Rimi Lietuva“ iškepė didžiausią Lietuvoje pyragą
Savaitgalį Druskininkuose vykusiame jau trečiajame atvirame Lietuvos grilio čempionate „Rimi Lietuva“ komanda pasiekė naują Lietuvos rekordą – iškepė beveik 15 metrų ilgio, 0,5 metro pločio bei sveriantį 126 kilogramus pyragą. Šis rekordas bus oficialiai užregistruotas agentūros „Factum“ ir įtrauktas į Lietuvos rekordų knygą.
Rekordinio dydžio šokoladinis-kokosinis pyragas buvo išdalintas visiems į šventę atėjusiems vaikams.
„Džiaugiamės, kad jau antrus metus iš eilės mūsų kulinarų komanda pasiekia šalies rekordą – pernai „Rimi Lietuva“ darbuotojai iškepė didžiausią Lietuvoje šašlyką. Tikiuosi, kad komandos entuziazmas neišblės ir mes toliau sieksime nustebinti Lietuvą kulinarijos rekordais. Be to, šis rekordas buvo pasiektas per Tarptautinę vaikų gynimo dieną, todėl šiuo įspūdingo dydžio pyragu nusprendėme pasidalinti būtent su jais“, – teigia „Rimi Lietuva” generalinis direktorius Paulo Peereboomas.
„Rimi Lietuva“ kulinarijos komanda pernai metais pateko į Lietuvos rekordų knygą iškepusi ilgiausią – 48 metrų – ilgio šašlyką. Taip pat „Rimi Lietuva“ komanda tapo pirmojo atviro Lietuvos grilio čempionato nugalėtojais ir dalyvavo Pasaulio grilio čempionate.
Tradicinį grilio čempionatą, kuris suburia tiek profesionalus, tiek mėgėjus patiekalų ant grotelių kepėjus iš mūsų ir užsienio šalių, organizuoja Lietuvos barbekiu kepėjų asociacija. Šiais metais čempionate varžėsi 15 komandų.
Savaitgalį Druskininkuose vykusiame jau trečiajame atvirame Lietuvos grilio čempionate „Rimi Lietuva“ komanda pasiekė naują Lietuvos rekordą – iškepė beveik 15 metrų ilgio, 0,5 metro pločio bei sveriantį 126 kilogramus pyragą. Šis rekordas bus oficialiai užregistruotas agentūros „Factum“ ir įtrauktas į Lietuvos rekordų knygą.
Rekordinio dydžio šokoladinis-kokosinis pyragas buvo išdalintas visiems į šventę atėjusiems vaikams.
„Džiaugiamės, kad jau antrus metus iš eilės mūsų kulinarų komanda pasiekia šalies rekordą – pernai „Rimi Lietuva“ darbuotojai iškepė didžiausią Lietuvoje šašlyką. Tikiuosi, kad komandos entuziazmas neišblės ir mes toliau sieksime nustebinti Lietuvą kulinarijos rekordais. Be to, šis rekordas buvo pasiektas per Tarptautinę vaikų gynimo dieną, todėl šiuo įspūdingo dydžio pyragu nusprendėme pasidalinti būtent su jais“, – teigia „Rimi Lietuva” generalinis direktorius Paulo Peereboomas.
„Rimi Lietuva“ kulinarijos komanda pernai metais pateko į Lietuvos rekordų knygą iškepusi ilgiausią – 48 metrų – ilgio šašlyką. Taip pat „Rimi Lietuva“ komanda tapo pirmojo atviro Lietuvos grilio čempionato nugalėtojais ir dalyvavo Pasaulio grilio čempionate.
Tradicinį grilio čempionatą, kuris suburia tiek profesionalus, tiek mėgėjus patiekalų ant grotelių kepėjus iš mūsų ir užsienio šalių, organizuoja Lietuvos barbekiu kepėjų asociacija. Šiais metais čempionate varžėsi 15 komandų.