Nestle vaikų maistas
Moderatorius:zivicib
- Andron
- Site Admin
- Pliusai:0
- Susisiekti:
Kažkaip keista mūsų Lietuvoj
Girdėjau, kad kitose ES šalyse uždraudė Nestle vaikų maistą, nes surado kažkokių negerų dalykų.
O pas mus dar labiau pradėjo juos reklamuoti
Bet tai liečia tik vaikų maistą.
Girdėjau, kad kitose ES šalyse uždraudė Nestle vaikų maistą, nes surado kažkokių negerų dalykų.
O pas mus dar labiau pradėjo juos reklamuoti
Bet tai liečia tik vaikų maistą.
Lilina, turiu nuliūdinti. Kadangi darbe nieko naujo ir truputį nuobodžiauju - panaršiau po internetą apie "Nestle" ir radau:Lilina rašė:O as ju kakava baisiai megstu
"...Net Rusijoje nustatyta, kad žemiau išvardintų žinomų firmų maisto produktuose ir gėrimuose rasta transgeninių komponentų:
"Coca-Cola" - "Coca-Cola", "Fanta", "Sprite", tonikas "Kinley";
"Cadbury" - šokolado ir kakavos gaminiai;
"Danon" - vaikų maistelis, jogurtai, kefyras, varškė;
"Hershey's" - šokoladas, gaivieji gėrimai;
"Mars" - šokoladiniai saldianiai "Mars", "Snickers", "Twix";
"McDonald's" - greito maitinimo valgiai;
"Nestle" - vaikų maistelis, kava ir kavos gėrimai, šokoladas;
"Pepsi-Cola"- "Pepsi", "Mirinda", "Seven Up". "
Plačiau http://www.lietuvos.org/forumas/viewtopic.php?p=3435 . Čia įdėtas labai ilgas ir naudingas straipsnis.
- Ramunė
- GURU
- Pliusai:736
- Susisiekti:
Prisimink kad ir sauskelnių reklamas : visi superinai, visi leidžia laisvai ir saugiai judėti, visi kibirais skystį geria. O kaip yra iš tikro?Lilina rašė:Nu neee...reklama savo daro, bet automatiskai prekes brangsta, bo uz ta reklama reikia pinigus atsiimti.
Reklama neatspindi tiesos, o parodo, kiek firma turi lėšų, kurias gali skirti reklamai : 10% at tik 2%
- Ramunė
- GURU
- Susisiekti:
Kažkada buvo labai gražiai reklamuojamas šampūnas ph55 ar ph 66....( rodos, jonhson's firmos). Na, tiesiog - fantastika, plaukų džiaugsmas ir ilgesys Tai va per tą gėrį 4 mėnesius pas kirpėją eiti negalėjau : pleiskanų luobą užsiauginau Net nepastebėjau; mano oda neprobleminė, plaukams praktiškai visi šampūnai tinka, neatkreipiau dėmesio iš pradžių.O paskui Tada ir pradėjau abejoti reklamytetutsi rašė:kol neisbandai savo kailiu,tiki visomis reklamomis
- Lilina
- Virtuozas
- Pliusai:101
Man stebuklingas "palmolive" apsoliučiai netiko, užsipleiskanauvau ir užsikasiau galvą iki negalėjimo
O kad reklama nereikia 100proc tikėti-tai faktas. Nu nesamone kad Actimel gerina imuniteta, citriną galima valgyt-taip pat padės. O geriausiai grūdina, ką ten reklamoje besakytų, vistiek apsipilimas šaltu vandeniu. Aš kaifuoju nuo šitos procedūros
O kad reklama nereikia 100proc tikėti-tai faktas. Nu nesamone kad Actimel gerina imuniteta, citriną galima valgyt-taip pat padės. O geriausiai grūdina, ką ten reklamoje besakytų, vistiek apsipilimas šaltu vandeniu. Aš kaifuoju nuo šitos procedūros
- Forelle
- Virtuozas
- Pliusai:689
- Susisiekti:
Iš reklamuojamų šampūnų netiko nei vienas, ypaš jeigu sakydavo - jokių pleiskanų, tada pas mane jų būdavo apsčiai. Paskutinį kartą susinervinau ir nusipirkau litrinį butelį kažkokio šampūno už 3 lt. Ir ką jūs manot? Plaukai kuo gražiausi, pranyko pleiskanos, niežulys.Lilina rašė:Man stebuklingas "palmolive" apsoliučiai netiko, užsipleiskanauvau ir užsikasiau galvą iki negalėjimo
- Ramunė
- GURU
- Susisiekti:
Tas pats su kaukėm plaukams. Dabar nusipirkau už 4 litus rusišką - džiaugiuosi ir plaukai džiaugiasi kartu. O nuo kai kurių net šukų įkišti neįmanoma būdavoForelle rašė:Iš reklamuojamų šampūnų netiko nei vienas, ypaš jeigu sakydavo - jokių pleiskanų, tada pas mane jų būdavo apsčiai. Paskutinį kartą susinervinau ir nusipirkau litrinį butelį kažkokio šampūno už 3 lt. Ir ką jūs manot? Plaukai kuo gražiausi, pranyko pleiskanos, niežulys.Lilina rašė:Man stebuklingas "palmolive" apsoliučiai netiko, užsipleiskanauvau ir užsikasiau galvą iki negalėjimo