MAŽAI KALORIJŲ TURINČIO MAISTO RECEPTAI

Ar laikotės, ar kada nors laikėtės dietų ir ką apie jas manote?

Moderatorius: Lilina

Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 19 Bir 2007, 14:56

bet visur braskes :oops:

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 19 Bir 2007, 16:12

matyt cia ir yra visa dietos esme Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 19 Bir 2007, 17:00

tai nuo braskiu gali buti sotus :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 19 Bir 2007, 19:41

Keistas klausimas; kiekvienam savo : aš visada nuo vaisių ar daržovių pavalgau. netgi persivalgyt galiu.
O ši dieta yra ne vien braškės, paskaitinėk, ji labai įdomi. :lol:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 19 Bir 2007, 20:51

as turejau omenyje,kad ir be visu priedu,nuo braskiu as irgi jau buciau soti :merg2:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 19 Bir 2007, 21:00

tutsi rašė:as turejau omenyje,kad ir be visu priedu,nuo braskiu as irgi jau buciau soti :merg2:
Tada aš nesupratau :oops:
O tą lydeką su braškėm pabandysiu pagamintPaveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 19 Bir 2007, 21:22

pasakysi kaip sekesi :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 19 Bir 2007, 21:29

tutsi rašė:pasakysi kaip sekesi :roll:
BūtinaiPaveikslėlisPaveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 19 Bir 2007, 21:34

lauksim 041 041 041

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 19 Bir 2007, 23:52

ta lydeka ir man patiko Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 20 Bir 2007, 08:29

o man lydeka tik farsiruota patinka :merg2: Tokia dazniausiai ir gaminu,jei gaminu :roll:

Ligita
Fanatas
Fanatas
Pranešimai: 555
Užsiregistravo: 19 Geg 2007, 14:30

Standartinė Ligita » 08 Lie 2007, 16:36

Itališki skrebučiai su riešutais (2porcijos)
6 riekelių baltos duonos, 1 šaukšto alyvų aliejaus, 125g pomidorų, 5 juodųjų alyvuogių be kauliukų, 1 skiltelės česnako, 40g graikinių riešutų, po vieną šaukštą smulkintų petražolių bei baziliko lapelių, 1 šaukštelio pomidorų pastos, druskos, pipirų.
Duoną apkepkite įkaitintame aliejuje. Pomidorus supjaustykite kubeliais. Česnaką smulkiai sukapokite. Riešutus pakepinkite be riebalų, atvėsinkite, susmulkinkite. Alyvuoges perpjaukite pusiau. Pomidorus sumaišykite su puse riešutų, žolelėmis, pomidorų pasta, česnakais ir alyvuogėmis. Pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų. Aptepkite duonos riekeles ir pabarstykite likusiais riešutais.
Porcijoje: 320 kcal; 23g riebalų; 22g angliavandenių; 7g baltymų.Šaltinis: „Liekna ir graži“.
Paskutinį kartą redagavo Ligita 09 Lie 2007, 11:09, redaguota 1 kartą(us).

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 08 Lie 2007, 17:33

Skanu turi būti. Tik dabar namuose - žemės riešutų manija :twisted: Kai nusipirksiu graikinius, pabandysiu :P

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 08 Lie 2007, 18:43

Ramunė rašė:Skanu turi būti. Tik dabar namuose - žemės riešutų manija :twisted: Kai nusipirksiu graikinius, pabandysiu :P
man irgi labai patinka zemes riesutai,ypac skrudinti su kevalais :roll:

Ligita
Fanatas
Fanatas
Pranešimai: 555
Užsiregistravo: 19 Geg 2007, 14:30

Standartinė Ligita » 08 Lie 2007, 19:16

Ramunė rašė:Skanu turi būti. Tik dabar namuose - žemės riešutų manija :twisted: Kai nusipirksiu graikinius, pabandysiu :P
Parašyk, ar pavyko. :)

O aš atėjus laikui :D darysiu šitą(receptas iš to pačio žurnalo.):
Keptas bananas su abrikosų skonio varške (1 porcija)
4 džiovintų abrikosų, 2 šaukštų apelsinų sulčių, 1 banano, šaukštelio sviesto ir medaus, 100g varškės, 75g natūralaus jogurto, šaukštelio citrinų sulčių.
Abrikosus susmulkinkite, apipilkite apelsinų sultimis. Bananus nulupkite, išilgai perpjaukite pusiau. Keptuvėje ištirpdykite sviestą. Įdėkite bananą, apšlakstykite medumi ir 4min pakepinkite. Kelis kartus apverskite. Varškę gerai išmaišykite su jogurtu, įmaišykite abrikosus ir jų skystį. Sudėkite į lėkštę, šalia padėkite bananą ir apšlakstykite citrinų sultimis.
Porcijoje yra: 360 kcal, 17g baltymų, 5 g riebalų, 55g angliavandenių.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 08 Lie 2007, 20:17

Ligita rašė:
Ramunė rašė:Skanu turi būti. Tik dabar namuose - žemės riešutų manija :twisted: Kai nusipirksiu graikinius, pabandysiu :P
Parašyk, ar pavyko. :)

O aš atėjus laikui :D darysiu šitą(receptas iš to pačio žurnalo.):
Keptas bananas su abrikosų skonio varške (1 porcija)
4 džiovintų abrikosų, 2 šaukštų apelsinų sulčių, 1 banano, šaukštelio sviesto ir medaus, 100g varškės, 75g natūralaus jogurto, šaukštelio citrinų sulčių.
Abrikosus susmulkinkite, apipilkite apelsinų sultimis. Bananus nulupkite, išilgai perpjaukite pusiau. Keptuvėje ištirpdykite sviestą. Įdėkite bananą, apšlakstykite medumi ir 4min pakepinkite. Kelis kartus apverskite. Varškę gerai išmaišykite su jogurtu, įmaišykite abrikosus ir jų skystį. Sudėkite į lėkštę, šalia padėkite bananą ir apšlakstykite citrinų sultimis.
Porcijoje yra: 360 kcal, 17g baltymų, 5 g riebalų, 55g angliavandenių.
idomus patiekaliukas :wink:

Ligita
Fanatas
Fanatas
Pranešimai: 555
Užsiregistravo: 19 Geg 2007, 14:30

Standartinė Ligita » 31 Lie 2007, 14:34

Spalvingas ryžių patiekalas : 2 valg. šaukštai alyvų aliejaus, 1 smulkiai supjaustytas svogūnas, 1 grūsta česnako skiltelė, arb. šaukštelis šviežiai tarkuoto imbiero, porcija virtų rudųjų ryžių, 1 tarkuota morka, 2 smulkiai supjaustyti nedideli pomidorai, pusė tarkuoto pipiro, 2 valg šaukštai žirnelių, 1 valg šaukštas saulėgrąžų sėklų. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkit svogūną, imbierą, česnaką, kol svogūnas suminkštės. Sudėkite likusius produktus. Dar kelias min pakepinkite.
Paskutinį kartą redagavo Ligita 31 Lie 2007, 15:57, redaguota 1 kartą(us).

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 31 Lie 2007, 14:39

Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 31 Lie 2007, 14:40

manes tai jis nevilioja :roll:

Ligita
Fanatas
Fanatas
Pranešimai: 555
Užsiregistravo: 19 Geg 2007, 14:30

Standartinė Ligita » 31 Lie 2007, 15:34

tutsi rašė:manes tai jis nevilioja :roll:
Žinok visai skanu :P Kątik pietums suvalgiau.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 31 Lie 2007, 15:53

Norėjau ir aš, bet :oops: namuose nėr imbiero, o ir ryžių - JOKIŲ :oops: :oops: Žodžiu, teks drožt magazinan ir su sąrašiuku ieškot. O tada Paveikslėlis

Ligita
Fanatas
Fanatas
Pranešimai: 555
Užsiregistravo: 19 Geg 2007, 14:30

Standartinė Ligita » 31 Lie 2007, 15:57

Ramunė rašė:Norėjau ir aš, bet :oops: namuose nėr imbiero, o ir ryžių - JOKIŲ :oops: :oops: Žodžiu, teks drožt magazinan ir su sąrašiuku ieškot. O tada Paveikslėlis
Man irgi taip būna, tai tada pavalgau to, kad yra, nes į parduotuvę tingisi dėl niekučio eit. :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 31 Lie 2007, 16:06

Tai ir aš kopųsto salotom pasitenkinau :roll:
O žirneliai kokie - konservuoti ar žali? Kad vėl ko neritrūkčiau, antrąsyk tai jau tikrai neisiu :evil:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 31 Lie 2007, 16:24

Ligita rašė:
tutsi rašė:manes tai jis nevilioja :roll:
Žinok visai skanu :P Kątik pietums suvalgiau.
tai ko nuotraukos neparodei :evil: gal buciau ir as susigundziusi :oops: :!:

Ligita
Fanatas
Fanatas
Pranešimai: 555
Užsiregistravo: 19 Geg 2007, 14:30

Standartinė Ligita » 01 Rgp 2007, 13:48

Ramunė rašė:Tai ir aš kopųsto salotom pasitenkinau :roll:
O žirneliai kokie - konservuoti ar žali? Kad vėl ko neritrūkčiau, antrąsyk tai jau tikrai neisiu :evil:
Žalius.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 01 Rgp 2007, 13:52

reikes darziukan Ramune begti :wink:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 01 Rgp 2007, 15:57

O aš dar parsivilkau šiandien konservuotų :twisted: teks eit, nes jau ir kopūstą sugraužiau :twisted:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 01 Rgp 2007, 16:40

nu va,tai jau papietavai vadinasi :wink: :roll:

Ligita
Fanatas
Fanatas
Pranešimai: 555
Užsiregistravo: 19 Geg 2007, 14:30

Standartinė Ligita » 02 Rgp 2007, 15:26

Vegetariški balandėliai. Didelis garbanotas kopūstas, arbatinis šaukštelis kmynų sėklų, 15 gramų sviesto ar alyvuogių aliejaus, 75 g virtų ryžių, 2 valgomieji šaukštai razinų, 200g virtų pupelių, druskos, pipirų, 500g pomidorų padažo. Nuo kopūsto galvos nuimkite didelius lapus (aš ėmiau šešis, nes dariau ne tik sau, bet ir vyrui bei dukrai), juos apvirkite, kad suminkštėtų. Supjaustykite ketvirtadalį kopūsto galvos. Aliejuje ar svieste kepinkite pjaustytą kopūstą su kmynų sėklomis. Tada suberkite ryžius, virtas pupeles ir razinas. Pagardinkite druska ir pipirais. Ant kiekvieno kopūsto lapo dėkite ryžių mišinio. Suvyniokite lapus, sudėkite į aliejumi pateptą kepimo skardą, apipilkite pomidorų padažu ir kepkite.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 02 Rgp 2007, 17:36

kai sugalvosiu isregistruoti savo brangiausia,pavaisinsiu tokiais balandeliais-pats iseis :laugh:

Skelbti atsakymą