o man va, sunku , vaikų negimdžius, dirbu kad ir darbą kuriame judėti reik. Atorodo, kad pardavinėju maisto produktus, tai ir organizmas akimis prisisotina, tinsta.. o gal per rankas prisigeria (ypač tos keptos vištienos), pilvukas jau atsikišęs, į džinsus senus nebe įlendu, ką kalbėti apie kitus rūbus.. gėda darosi.. skundžiuosi, dejuoju, o pastangų nėra.. nes nėra upo...
Skaitau jusu dejones del svorio, tad pasidalinsiu ir as savo patirtimi: Pries pora metu mestelejau i save ir gan nemazai kg, Dietos tai ne man, neturejau ir neturiu tos valios gelezines... Pusryciai apie 10 val kava, pietus apie 14 val. apie 16 val kava su pyragu - taip prasidejo mano "dieta". Per pietus prikertu ukiskai, tad ir vakare nebesinori valgyti, bet kai pasiziuriu atejus cia ka prigaminat buna vakaru kai ir saldytuva pradarau, bet ne kasdiena. Saves jau badu nemarinu. Isvadoje pamazu pradejo kristi kg ir jau to 10 nebeliko. Pirma men nukrito daugiausia kazkur 3 kg, o po to tai 1 kg, tai 500 g. O kas del pilvo, tai jo kaip ir ner, nes dar nuo mokyklos laiku ismokau vaikscioti su itrauktu pilvu, o dabar ir nebejauciu ar itraukusi ar ne
_________________ Kai manęs pasaulyje yra mažiau, tai daugiau pasaulio atsiranda manyje...''
Tas gyvenimas visoms daro uz mus : ir rauksliu prideda ir zilais plaukais pagrazina ir ligu padovanoja...... O del svorio tai kg cia kg ten, svarbu, kad gerai jautiesi
_________________ Kai manęs pasaulyje yra mažiau, tai daugiau pasaulio atsiranda manyje...''
Nebegaliu kaip nervina...Man tai tik ir auga paskutiniu metu svoris...O iur valgau atrodo nekaloringa maista, mazesnem porcijom po dazniau, o tik auga ta svoris ir niekaip nekrenta...O tiek daug veiklos, tiek lakstau, atrodo priesingai turetu buti...Kas pasake, kad jaunosioms krenta svoris pries vestuves???Ot gerai butu, nes man tik i virsu svarstykliu rodykle rodo....
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume