Ajetau... Aišku, vaikiuks tai labai didelio proto, gerą monologą skėlė ir ataskaita draugams puiki. Bet iš tikor tokie realybės šou, kuriuose žaidžiama a la simpatijomis, man žiaurūs yra... Šiaip tai šiedu būtų buvę gera pora, nes mergaitė tai verta šito nerangaus vyruko...
Jo, aš irgi mąstau tokį siurprizą sudėliot... O sau pasidarysiu desertą: įkišiu bananą stačią į želę ir dvi vynuoges šalia padėsiu (čia rimtai mes su sese tokį desertą ragavome kadaise kavinėj. Jis vadinosi "Dramblio iltis" - kai atnešė, lūžom nekukliai keletą minučių)
Pyp,kokie buvo tavo bandymo rezultatai? Aš tai daugiau taip nedarysiu! Tik tada,kai apgraužė kaulelius,atkreipė dėmesį į mane bevartančią akis ir į mano lėkštę,nes dar buvo pusalkanis.Kai suprato koks"šedevras"lėkštėj,nusistebėjo,kodėl ne jam taip patiekiau,o sau! Vos nesusiparalyžavau! Išvada:alkanam kišk ką nori,jis vis tiek mėsą mato!
Užsiregistravo: 26 Lap 2007, 22:21 Pranešimai: 465 Miestas: Vilnius Pliusai: 27
Nicole rašė:
pyp rašė:
as tai bandysiu saviskiui...ot bus juoko
Pyp,kokie buvo tavo bandymo rezultatai? Aš tai daugiau taip nedarysiu! Tik tada,kai apgraužė kaulelius,atkreipė dėmesį į mane bevartančią akis ir į mano lėkštę,nes dar buvo pusalkanis.Kai suprato koks"šedevras"lėkštėj,nusistebėjo,kodėl ne jam taip patiekiau,o sau! Vos nesusiparalyžavau! Išvada:alkanam kišk ką nori,jis vis tiek mėsą mato!
Stai knaisiojausi po interneta ir atradau viena tinklalapi su uzrasu jumoras. Bet paziurejus sudvejojau. Ar tai juokinga? Gal zmogus paprasciausiai prie meno nelinkes, bet stengiasi valgi apipavidalinti kuo graziau. Na nesiseka. Kas cia tokio? Man irgi nesiseka. Todel visai to daryti ir net nebandau. Jums spresti ar juoktis ar ne. Kai kurie 'sedevrai' tikrai linksmai atrodo ziureti cia: http://scribbler.ru/community/blog/61/showRecord/551
nesupratau kurioj vietoj juokinga?paprastas maistas, kuri gaminamas galieciau pasakyti pradedancio zmogaus, matyt kazkas humora ne taip suprato. vat vistos ir man patiko
Bet juk turi reikšmės, kaip nuotraukoje patiekalas atrodo - jei gražiai,tai rodos ir valgyti turėtų būti skanu. Žinoma, kritikuoti lengva, ir pasijuokti iš svetimų klaidų smagiau, negu iš savų . Man anksčiau atrodė vienodai, kaip maistas lėkštėje atrodo, bet prisižiūrėjus fantastiškų fotkių šiame puslapyje, jau norisi kažko įdomesnio ir skaniau atrodančio
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume