Vieno iš Šveicarijos viešbučių virėjas prarado pirštą, kai netyčia jį įkišo į mėsmalę. Kai jis kreipėsi į draudimo kompaniją, šioji nutarė, kad virėjas nesilaikė saugumo taisyklių ir nusiuntė savo atstovą patikrinti viešbučio virtuvės ir mėsmalės. Kai draudimo kompanijos atstovas irgi prarado pirštą, virėjui draudimo kompensacija buvo sumokėta.
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
ade rašė:
Čia tikras įvykis
Vieno iš Šveicarijos viešbučių virėjas prarado pirštą, kai netyčia jį įkišo į mėsmalę. Kai jis kreipėsi į draudimo kompaniją, šioji nutarė, kad virėjas nesilaikė saugumo taisyklių ir nusiuntė savo atstovą patikrinti viešbučio virtuvės ir mėsmalės. Kai draudimo kompanijos atstovas irgi prarado pirštą, virėjui draudimo kompensacija buvo sumokėta.
Tai ką, tas agentas specialiai visur savo pirštus kyšo
Mano puseserė dirba stomatologe, tai visuomet visus vaišina ir visiems veža saldainių ir alkoholinių gėrimų. Tai jos brolis, patarė iš anksto pacientams pasakyti ko jai reik tegu atneša, tai po darbo nereikės ir į parduotuvę eiti O atneša jai kartais ir bulvių, ir mėsos, ir vaisių, ir pievagrybių...
O atneša jai kartais ir bulvių, ir mėsos, ir vaisių, ir pievagrybių...
Aš tai nemoku gydytojams dovanų nešti...man taip nepatogu duoti ar pinigų ar medaus ar dar ko nors....nejaukiai jaučiuosi...galu gale kiekvienas dirbam savo darbą, kam tos dovanėlės???
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume