Man vyras išaiškino, kad čia, kuri nupirkau, ne tikras absentas. Nes tipo tikras - narkotizuoja, tai jis uždraustas. Gal būt jis teisus, nes šitą kurį nupirkau visai malonaus skonio. Ir sudėtį pažiurėjau; tai dažai, kvapikliai ir spiritas.
Man vyras išaiškino, kad čia, kuri nupirkau, ne tikras absentas. Nes tipo tikras - narkotizuoja, tai jis uždraustas. Gal būt jis teisus, nes šitą kurį nupirkau visai malonaus skonio. Ir sudėtį pažiurėjau; tai dažai, kvapikliai ir spiritas.
o kiek laipsniu tavo absentas? ir kokios spalvos, zydras ar zalsvas?
i zydruma svelnesnio skonio, nes esu ragavus ir zalsvo, tai fui. paragaut megstu ivairiu gerimu, labai patiko lakrisu ir cili pipiru skonio likeris, gal esi ragavusi? maniskis tai spjove ji lauk, o man tai skanus buvo
Aš irgi mėgstu visokiu ragauti. Tai jų pasirodo dar kelių rušių būna? Tokio likerio nesu ragavusi, kada užmačysiu, reikės nupirkti. Mano vyras tipo visokių likeriu nemėgsta, bet vat Jegermeisteri (Vokišką a lia pertusina) - labai mėgsta.
zalsvu tai pazystamas vaisino, buvo is prancuzu parsivezes, o mes kur pirkom tai melsvas toks, ant bonkes diedukas su didele barzda nupiestas. gal skonis kitoks nes is kito fabriko?
o Jegermeisteris ir man patiko kai ragavau. vokietijoj yr atokios parduotuves, kur danai uz tara nemoka, tai ten priragaut visokiu gerimu galima, tai esu issirinkusi labai geru vynu, ir likeriu. o kainos tai daug mazesnes nei lietuvoj. labai patiko sheridanas
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume