man ir reiks ci akada pasigaminti giros o tu lilina dek tiesiogiai fotiko kortele i kompa.
o kaip tai įmanoma? Kompe reiškia turi būti kažkoks spec išlindimias, spec jungtis?
kad į nešiojamus taip galima, į stacionarius - jungties reikia
nebutinai, mano stacionarus ir jis turi 2 landas tokioms kortelems deti
Bet dažniausaii jų nebūna. Pas mus tik vienam yra (ir tai neveikia), o kitam ne
mano kompas kokia 3 metu senumo, bet yra, ir usb 4 jungtys lietuvoj daznai buna, kad tokie dalykai neveikia. maniskio brolis [pirko kompa, niekas nesinaudojo sita landa kortelei ir kaip patikrinom, pasirodo neveikia.gerai, kad garantinis yra, bet ko noret, nupirkai pigiai - nieko gero
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16680 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Uogų gira
10 l vandens,
1,5 l trintų uogų (braškių, aviečių, juodųjų serbentų),
2 kg cukraus, 75 g mielių.
Vandenį užvirinkite ir karštą (ne verdantį) užpilkite ant sutrintų uogų, uždenkite ir palikite atvėsti iki kambario temperatūros (18-200 C). Uogas nukoškite, į skystį sudėkite mieles, sumaišytas su dalimi cukraus, suberkite cukrų. Girą laikykite kambario temperatūroje 10-12 val., vėliau laikykite šaltai.
mergiukai, zadu duonos gira daryt.... klausimu turiu 1 kg duonos - cia svoris jau sudziuvusios tiek, ar 1 kg sviezios sudziovinti? ir i butelius kai supilstot, ar reikia juos uzdaryt, ar ne?
mergiukai, zadu duonos gira daryt.... klausimu turiu 1 kg duonos - cia svoris jau sudziuvusios tiek, ar 1 kg sviezios sudziovinti? ir i butelius kai supilstot, ar reikia juos uzdaryt, ar ne?
Labai jau seniai,Danuciuk,ta dariau,bet imdavau dziovintos duonos kilograma,tad kai gerai irugsta(vis nugraibant putas),pildavau i butelius(kai jau nustoja burbuliuoti),imesdavau kelias razinkas ir uzkimsdavau sandariai su "slapia duona,apklijuojant kamsti Taip gali stovet mazdaug 6-8 sav.
Na as dariau 10 litru su 1 kg. duonos,be to ja nuspaudziu ne tik perkosiu gal kiek ir sumazeja,bet tokiu santykiu tai tikrai ne Turbut duona netikra pasitaike
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume