Radau labai puikią užkandą prie vyno Bandžiau, gavosi puikiai. Pabandykit ir jūs
UŽKANDIS PRIE VYNO! Skanus tiek karštas, tiek šaltas. Reiks džiovintų slyvų ir plonais griežinėliais pjaustytos rūkytos neriebios šonines. Jei nėra laiko - daryk paprasčiausią variantą - slyvą apvynioji šonine, persmeigi mediniu pagaliuku ir - orkaitėn. Jei netingi, gali slyvas kokiam rome, brendyje ar saldesniam vyne pamirkyt. Jei šoninė pasitaikys sluoksniuota, su mažai riebaliuko - tai šaltas užkandis irgi puikus . Slyvas reikia kepti , kol šoninė gražiai apskrus. Aš į slyvas įkišu po migdolą.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16680 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Nesu abstinentė, gink Dieve bet Malibu tikrai neesu ragavusi. O čia tokios odės jam ( o gal jai) kuriamos, kad jau dabar norisi sriubtelėti. Kas tai per gėrimas Paaiškinkit man, neišmanėlei, o tai paprašysiu ne tame skyriuje
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Na va, pagaliau radau... Nesijuokite, jei ne kaip skambes kaikurios frazes, nes verciau is ispanu kalbos.
Malibu - tai romas pagamintas Barbadose su naturaliu kokoso riesuto ekstraktu. Nors pats gerimas kiles is Barbadoso, ispilstomas Dumbartone (Skotija). Pirma karta spilstytas buvo 1895 metais. Gerimo stiprumas 21%.
Originalus Malibu skonis - kokosas. Bet gali taip pat buti mango, anasu skonio (gal blogai supratau).
Siuloma Malibu maisyti su lengvais vaisiu skonio gerimais, taip gazuotais (kaip coca-cola). Gerimas Malibu+gazuotas gerimas vadinamas jamaikieciu limonadu
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16680 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Ačiū už informaciją Dabar jau žinosiu. Aš nemėgstu kokoso. Bet kokia jo forma Bet, kadangi esu mėgėja viską išbandyti savo kailiu ir skrandžiu, būtinai paragausiu.
Ačiū už informaciją Dabar jau žinosiu. Aš nemėgstu kokoso. Bet kokia jo forma Bet, kadangi esu mėgėja viską išbandyti savo kailiu ir skrandžiu, būtinai paragausiu.
Per jegą, per ašaras, per "nenoriu" ir "negaliu" Sekmės
Turiu draugę ( superinę), kuri graužia kokosą ir vis bando mane tuo įtikinti. Bet nepavyksta Kaip ir man jai įrodyti, kad greipfrutas ypatingai skanus.
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Kokosas labai skanus, jei jo suvalgai nedaug ir isleto. Kiekviena kasneli kramtyti ilgai, kol isisikiria aliejus kokoso. va tada ir atsiskleidzia visas jos skonis. Cia kaip su alyvuogem. kam nepatinka, atrodo, niekados ir nepatiks. tokia as buvau. Ju nekenciau. o dabar vis po viena, po dvi suvalgau
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume