mano brangenybe,tai vazineja pagal visas taisykles,tik megsta greiti ir nekencia tokiu,kurie be posukiu ir ...t.t. vazineja O paskui sudauzo masinas ir jam darbo daug buna
Mano mama dažnai į Maskvą važinėja, tai sako palygynus su tenykščiais vairuotojais,pas mus - ramybės įsiskūnijimas, nors gatvę įmanoma pereiti.
Aš sakau, kad ir čia laksto vairuotojai, mama sako: tu nežinai ką reiškia lakstyti.
Aš irgi stengiuos praleist, nes žinau ką tai reiškia, kai stovi prie perėjos, o mašinos vis važiuoja ir važiuoja, niekam neįdomu, kad tu jau puse valandos ten stovi.
AS CIA SNEKEJAU APIE ANGLIJA. TIKRAI PRALEIDZIA IR NEBUTINAI PEREJOJ TIK PRIE ZIEDU SUNKU GATVE PEREITI NES SVIESOFORAI TAI ILGAI NEPERSIJUNGE, TAI TENKA IR PO PENKIAS MINUTES PRASTOVETI
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 17172 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 736
„Martini“ – lyderis Lietuvos vermutų rinkoje
Rinkos tyrimų bendrovės „ACNielsen Baltics“ duomenimis „Martini“ prekinio ženklo vermutų rinkos dalis Lietuvoje 2007 metų vasario ir 2008 metų sausio mėnesiais pasiekė 28,4 proc. pagal pardavimus litrais ir 45,7 proc. pagal apyvartas litais. Taigi, „Martini“ jau du metus užima Lietuvos vermutų rinkos lyderio pozicijas tiek pagal kiekį, tiek pagal apyvartą litais. „Martini“ Lietuvoje platina bendrovė „Bennet Distributors“.
„Mūsų atstovaujamo prekės ženklo „Martini“ lyderio pozicijas lemia sėkmingai pritaikyta tarptautinė rinkodaros strategija, ilgalaikės investicijos į įvaizdžio formavimą ir palaikymą, aktyvūs populiarinimo veiksmai, ir, žinoma, vartotojų vertinama aukšta paties produkto kokybė. Pastebimą įtaką produkto populiarumui turėjo ir praėjusiais metais pakeistas „Martini“ butelių dizainas“, - teigė UAB „Bennet Distributors“ generalinis direktorius Marek Kuklis, –„Martini“ yra populiariausias vermutas Lietuvoje ir ateityje planuojame, kad jo užimamos pozicijos tik stiprės.“
„Martini“ yra vienas populiariausių prekinių ženklų pasaulyje. „Martini“ gamyboje naudojama apie 50 rūšių žolelių. „Martini“ vermutas pradėtas gaminti 1863 metais Pesionėje, Italijoje. Šiuo metu Lietuvoje galima įsigyti „Martini“ Bianco, Rosso, Extra Dry ir Rose.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume