Kepsniai ant groteliu

Kuo vaišinate netikėtus svečius? Kaip surandate išeitį iš padėties?

Moderatorius: vitele

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 22 Vas 2007, 11:36

O PAS MANE SEZONAS NIEKADA NEUZSIDARO :wink: Nieko nera skaniau,kaip ziema keptas miske kepsniukas :hubba:

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 22 Vas 2007, 12:27

MEDUMI APTEPTI LAŠIŠŲ DIDKEPSNIAI
4 lašišų filė gabalai (po 150 - 200g)
2 šaukštai medaus
2 šaukštai garstyčių
šaukštas acto
4 skiltelės česnako
Medų, garstyčias,actą ir sugrūstus česnakus sumaišyti. Šia mase aptepti žuvį ir 2 val palaikyti kambario temperatūroje. Ant vidutinio karštumo žarijų kepti po3-5min kiekviena puselę ;)

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 22 Vas 2007, 12:33

Nusipirkau žurnalą, gale tiks receptukas įdėtas, sakau reikia parašyti:
SKUMBRĖS SU AGRASTŲ PADAŽU (skamba kvailokai :D )
4 šviežios skumbrės
25g sviesto
druskos, pipirų,
Padažui:
400g agrastų (vasarą atakuosiu kaimynų krūmelį, kad nereikėtų pirkti :D)
25g cukraus
25g sviesto

Išdarinėti žuvis, aptepti lydytu sviestu ir ant vidutinio karštumo žarijų kepti po 8 min kiekvieną pusę. Paruošti padažą: gilesniame indelyje ištirpinti sviestą, suberti cukrų, agrastus ir užvirinti. Paskui indelį patraukti į šoną (čia karštis mažesnis),kaitinti 15min (kol agrastai suminkštės, bet nevirs koše) na nezinau :? pabandysiu, nors cia didelis ? ar skanu... :D :D

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 22 Vas 2007, 12:39

Vištienos ir persikų vėrinukai :hubba:
600g vištų krūtinėlių (be kaulų)
8 persikai
Marinatui:
3 šaukštai aliejaus, 100ml balto sauso vyno,šaukštas vermuto, šaukštas sojų padažo,2 skiltelės česnako(sugrūsti),0.5 šaukštelio imbierų miltelių, keli laurų lapeliai. ;)
Marinatui skirtus produktus sumaišyti, juo užpilti kubeliais supjaustytą mėsą ir mažiausiai 2 val palaikyti šaldytuve. Persikus supjaustyti ketvirčiais ir pramaišiui su vištiena suverti ant iešmelių. kepti ant vidutinio karštumo žarijų 10-15 min retkarčiais pavartant ir apšlakstant marinatu :hubba:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 22 Vas 2007, 13:33

Hazel vėl įsijunge savo receptų bombonešį :luks:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 22 Vas 2007, 13:42

Viskas labai liuks :luks: Tik kaip reikės viską suspėti išbandyti :shock: Turbūt, teks rinktis : ar darbas, ar virtuvė :wink:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 22 Vas 2007, 15:26

Aš tai jau rankas nuleidau dėl visko išbandymo :? Tik ragauju tuos receptus kurie į akis krenta ...

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 22 Vas 2007, 15:31

Lilina rašė:Aš tai jau rankas nuleidau dėl visko išbandymo :? Tik ragauju tuos receptus kurie į akis krenta ...
Tikrai protingas sprendimas :wink: Nes kitaip... Apsikasim iki viršugalvių :?

Svečias

Standartinė Svečias » 04 Kov 2007, 11:26

tutsi rašė:O PAS MANE SEZONAS NIEKADA NEUZSIDARO :wink: Nieko nera skaniau,kaip ziema keptas miske kepsniukas :hubba:
gerai sakai tutsi :hubba: :hubba: iskart vasaros prisiminimai atgyja.... :bis:

Svečias

Standartinė Svečias » 04 Kov 2007, 11:28

Ramunė rašė:Atrodo, Hazel labai jau mėgsta piknikiukus gamtoj :lol: Labai jau gerai, bus mums naujų receptėlių iki sezono atidarymo :wink:
:oops: malonu, kad kazkas isbando ;) :luks:

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 04 Kov 2007, 11:32

Anonymous rašė:
Ramunė rašė:Atrodo, Hazel labai jau mėgsta piknikiukus gamtoj :lol: Labai jau gerai, bus mums naujų receptėlių iki sezono atidarymo :wink:
:oops: malonu, kad kazkas isbando ;) :luks:
:aciu2:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 04 Kov 2007, 13:47

Hazel rašė:MEDUMI APTEPTI LAŠIŠŲ DIDKEPSNIAI
4 lašišų filė gabalai (po 150 - 200g)
2 šaukštai medaus
2 šaukštai garstyčių
šaukštas acto
4 skiltelės česnako
Medų, garstyčias,actą ir sugrūstus česnakus sumaišyti. Šia mase aptepti žuvį ir 2 val palaikyti kambario temperatūroje. Ant vidutinio karštumo žarijų kepti po3-5min kiekviena puselę ;)
:hubba:

Saraya
Naujokas
Pranešimai: 12
Užsiregistravo: 02 Bal 2007, 17:06
Pliusai: 0

Standartinė Saraya » 02 Bal 2007, 17:25

Vaisių vėrinukai
kadangi stengiuosi sveikai maitintis, kai tėvai kepa šašlykus, pasidarau vaisių ar daržovių vėrinukus vietoj mėsos
Ananasas;
2 bananai;
200g. braškių;
šaukštas sviesto;
šaukštas medaus.
Ananasą nulupti ir supjaustyti stambiais kubeliais. Bananus, nulupus, irgi supjaustyti storais griežinėliais. At iešmo verti braškes, ananasą ir bananus.
Ištirpinti sviestą, į jį dėti medų ir palaukti, kol medus suskystės. Šituo padažu apipilti vaisius ir kepti ant žarijų. ;)

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 02 Bal 2007, 17:27

emeralda rašė:Vaisių vėrinukai
kadangi stengiuosi sveikai maitintis, kai tėvai kepa šašlykus, pasidarau vaisių ar daržovių vėrinukus vietoj mėsos
Vaikams idealus receptas :luks:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 02 Bal 2007, 17:42

ir ne tik vaikams manau skanu :wink:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 27 Geg 2007, 14:50

Mėsa ant kepsninės

600 g minkštos jautienos,
1 virtas ar rūkytas jautienos liežuvis,
100 g rūkytų ar sūdytų lašinių,
4 stiklinės balto sauso vyno,
2 svogūnai, citrina, j. pipirai, druska.

Marinatui :
citrinos sultys, vynas, smulkiai pjaustytas svogūnas.
Mėsą supjaustyti porcijomis, pasūdyti, papipirinti ir marinuoti 4 - 6 val. Liežuvį ir lašinukus supjaustyti plonomis juostelėmis.
Ant kiekvieno jautienos gabalo uždėti lašinukų ir liežuvių, susukti ir mauti ant iešmelio. Kepti 25 - 30 min.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 27 Geg 2007, 14:54

Lašišos kepsnys

4 lašišos gabalėliai,
1 svogūnas, 1 česnako skiltelė,
4 džiovinti kalendros lapelliai,
citrina, petražolių,
alyvuogių aliejaus,j. pipirų, druskos,
po pusę šaukštelio paprikos ir kmynų.

Svogūnus, česnaką, kalendrą ir petražoles smulkiai sukapoti, įpilti aliejaus, citrinos, druskos, pipirų, paprikos ir kmynų. Lašišą pamarinuoti. Folijos gabalus sutepti aliejumi, dėti kepsniukus ir kepti apie 15 min.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 27 Geg 2007, 15:00

Kanapė su vynuogėmis

200 g minkšto sūrio,
200 g sūrio,
8 maž-i pomidoriukai,
vynuogių.

Sūrį supjaustyti stambiais kubeliais. Ant smeigtukų pakaitomis verti sūrį, vynuoges ir pomidorus.
Valgome su sėlenų duona ar riekele. Galima pakaitinti ant laužo.
Labai skanu prie kepsnio ar šašlykoPaveikslėlis IšbandytaPaveikslėlis

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 27 Geg 2007, 15:14

:shock: :!: teks isiminti šį receptėlį Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 27 Geg 2007, 20:45

Ramunė rašė:Kanapė su vynuogėmis

200 g minkšto sūrio,
200 g sūrio,
8 maž-i pomidoriukai,
vynuogių.

Sūrį supjaustyti stambiais kubeliais. Ant smeigtukų pakaitomis verti sūrį, vynuoges ir pomidorus.
Valgome su sėlenų duona ar riekele. Galima pakaitinti ant laužo.
Labai skanu prie kepsnio ar šašlykoPaveikslėlis IšbandytaPaveikslėlis
kodel kanape :shock:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 27 Geg 2007, 21:21

Todėl, kad vėrinukas, kad gražu, kad skanu, todėl, kad kanapėPaveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 28 Geg 2007, 10:09

supratau,kad nieko nesupratau Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 28 Geg 2007, 10:26

Tai vadinasi, dar kazka suvoki :lol: . O kanape mes praminem is neturejimo ka veikt beblevyzgodami prie alaus :twisted:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 28 Geg 2007, 10:37

supratau :aciu1:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 28 Geg 2007, 15:52

Suktinukai

400 g kiaulienos nugarinės,
ievagrybių arba miško grybų galvučių,
prieskonių, druskos, aliejaus.

Nugarinę supjaustyti juostelėmis, pamušti, pabarstyti prieskoniais ir druska, palaikyti apie pusvalandį, Grybų galvutes apvirti ( pievagrybių nereikia). Ant juostelių dėti grybų galvutes ir susuktri. Mauti ant medinių iešmelių. Kepti grilyje, kepsninėje ar ant laužo. Galima ir orkaitėje.

Labai tinka padažas:

majonezas, pomidorų padažas, mažas svogūniukas arba svogūnlaiškiai, krapai. Jei teikia, įberti druskytės.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 28 Geg 2007, 16:45

paprasta ir skanu :wink:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 28 Geg 2007, 18:00

PaveikslėlisPaveikslėlis

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 31 Geg 2007, 14:42

Ramunė rašė:Mėsa ant kepsninės

600 g minkštos jautienos,
1 virtas ar rūkytas jautienos liežuvis,
100 g rūkytų ar sūdytų lašinių,
4 stiklinės balto sauso vyno,
2 svogūnai, citrina, j. pipirai, druska.

Marinatui :
citrinos sultys, vynas, smulkiai pjaustytas svogūnas.
Mėsą supjaustyti porcijomis, pasūdyti, papipirinti ir marinuoti 4 - 6 val. Liežuvį ir lašinukus supjaustyti plonomis juostelėmis.
Ant kiekvieno jautienos gabalo uždėti lašinukų ir liežuvių, susukti ir mauti ant iešmelio. Kepti 25 - 30 min.
norejau paklausti, ar skanu? :?:
ketinam si savaitgali su draugais praleisti laika gamtoje, o jie labiausiai vertina jautiena Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 31 Geg 2007, 15:38

Hazel rašė:[norejau paklausti, ar skanu? :?:
ketinam si savaitgali su draugais praleisti laika gamtoje, o jie labiausiai vertina jautiena Paveikslėlis
Skanu, net labaiPaveikslėlis Tik, jei naudosi rūkytą liežuvį, paragauk, kad nebūtų kietas. Jei taip - dar pavirk. O dėl lašinukų - man skaniau su rūkytais :lol:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 01 Bir 2007, 09:56

turbut rukyti lasinukai gera prieskoni dadeda :roll:

Skelbti atsakymą