Landziodamas po ineta radau idomu filmuka ir sugalvojau pakartoti ta eksperimenta, Ideja paprasta. Tiesiog panaudotas vienas is fizikos desniu. Bet tai gali buti palengvinimas sunkiai vyro daliai, kuriam zmona 'patiki' ypatinga' ir labai rimta darba nulupti bulves . Jei atvirai, tai man tas darbas yra siaubingas ir ji atidelioju kiek galiu. Pamates filmuka nutariau pabandyti ir as. Ir taip.
neatsala po to bumpt ir salta vandeni su ledukais?
Aisku, kad atsala. Bet juk nesunku imesti ja i mikrobange ir pasildyti. O gal lengviau ja karsta lupti?
ha ha...o ar zinai, kad is mikrobanges istrauki jau visiskai beverti maista...joje sunaikinami visi vitaminai Stai tau ir uz tinginyste Taip kad geriau nepatinget nusiskust, jei bulves nesviezios ir sudeti butinai i verdanti ir pasudyta vandeni ir isvirti. Verdant galima ideti lauro lapa, o jei bulves labai senos ipilti slakeli pieno. Na o jei bulvikes sviezios ju lupto netginegalima, valgyti reikiasu lupenomis, nes jose yra visas geris...atrodo gal keistai, bet cia ipratimo reikalas...uztai bulbos lieka maistingos ir vertingos
neatsala po to bumpt ir salta vandeni su ledukais?
Aisku, kad atsala. Bet juk nesunku imesti ja i mikrobange ir pasildyti. O gal lengviau ja karsta lupti?
ha ha...o ar zinai, kad is mikrobanges istrauki jau visiskai beverti maista...joje sunaikinami visi vitaminai Stai tau ir uz tinginyste Taip kad geriau nepatinget nusiskust, jei bulves nesviezios ir sudeti butinai i verdanti ir pasudyta vandeni ir isvirti. Verdant galima ideti lauro lapa, o jei bulves labai senos ipilti slakeli pieno. Na o jei bulvikes sviezios ju lupto netginegalima, valgyti reikiasu lupenomis, nes jose yra visas geris...atrodo gal keistai, bet cia ipratimo reikalas...uztai bulbos lieka maistingos ir vertingos
Aj.... geriau pabusiu tinginiausku . Valgysiu pasildytas bulveskes. Vyrai ir Jus pasildykit, kai zmonos nematis . Kad Tu zinotum kokia kankyne lupti bulves grubiomis vyriskomis rankenomis.
oi nu prisijuokiau, ko tik tie kinai neprisigalvoja. ir ko tie musu vyrai tinginiauskai nepakartoja nuplauk svariai bulve, isvirk ja su lupyna, mesk i salta vandeni, nuimk ta lupyna vel, o galiausiai pasisildyk maista MIKROBANGEJE tikriausiai 3 kart tas bulves nuskusti galima.
to: la major. Na cia truputi kitaip. Neplikoma, o verdama. Bet rezultatas tas pats to: pyp. Na vyras vyrui neligu. O greblys, grebliui. Virejas vyras, ypac profesionalas savo 'greblius' islavina . Gal ir as sugebeciau, jei kiekviena diena bulves lupciau to: zivicib. Na cia tik ideja kaip lengviau nulupti isvirta bulve. O kaip ja pritaikyti savo reikmems, tai jau nuo Taves priklauso.
manasis paprasčiau daro: aš esu tą bulvių skutikė ir indaplovė ir virėja...ai nekalbu, bo dar paaiškės kad mano vyras blogas
pas mane tas pats, man ir nereikia kompanijos virtuvej, megstu viena tunoti
na, man vienatvės virtuvėje palaima išauš gal ateity, o kol kas vyr. padėjėjas yra atsakingas už: kočiojimą, bulvių skutimą, bulvinių blynų arba bulvių kepimą, kokteilių plakimą ir dar neretai pasavanoriauja puodelių plovimo akcijose. Ir žinoma - atsakingiusias degustatorius: be jo nesprendžiu, ar bulvės arba makaronai išvirę, ar nereikėtų druskytės...
Žodžiu, virtuvėje kaip ir viena, bet jeigu reikalinga pagalba - alkanas laukiantis rezultatų atbėga padėti Dar ir agurkiuko papjausto, ir visus konservus atidarinėja. Nu, žodžiu, nors jau draugystės praėjo lygiai vieneri metai be vienos dienos - vis dar auksas ir kasdien vis labiau sužiba
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume