DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 23 Sau 2018, 17:02    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 107 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 17 Sau 2007, 19:46 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Su kolegėmis išsiplepėjome apie silkę. Visos žinom, kad labai skanu silkutė su žaliais ( nevirtais ) burokėliais. :lol: Tik nežinom nei viena recepto. :? Gal kuri darėt? Arba bent jau žinot, kaip daryt ? Labai lauksiu :P


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 17 Sau 2007, 20:35 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Aš tik su virtais esu valgius :(


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Sau 2007, 00:05 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3467
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Ramunė rašė:
Su kolegėmis išsiplepėjome apie silkę. Visos žinom, kad labai skanu silkutė su žaliais ( nevirtais ) burokėliais. :lol: Tik nežinom nei viena recepto. :? Gal kuri darėt? Arba bent jau žinot, kaip daryt ? Labai lauksiu :P

:shock: Visada tik su virtais burokėliais darydavau. Net nežinojau, kad galima ir su nevirtais burokėliais :?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Sau 2007, 11:24 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pranešimai: 1706
Miestas: Kaunas
Pliusai: 5
Šiaip jau aš net labai mėgstu burokėlius. Turiu vieną receptą su nevirtais burokėliais, kuris labai tinka prie žuvies. Nebandžiau su silke, tai sakau gal tiks :?:

RAUDONOS SALOTOS: Burokėlis, morka ir obuolys (nevirti). Santykis turėtų būti 1:2:2. Burokėlį ir morką tarkuojame smulkia tarka, o obuolį - stambesne. Įspaudžiame česnako (jei mėgstat), arba įpjaustom labai smulkiai svogūno, druskytės, pipiriukų, aš visur dedu dar ir baziliko, citrinos sulčių arba vyno acto ir alyvuogių aliejaus. Labai tinka prie žuvies, keptų parūkytų dešrelių ir sojos patiekalų. Na, o aš jas valgau su avižine ar rugine riekele. :luks: :luks: :luks:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Sau 2007, 12:09 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
O aš turiu "Raudonųjų ikrų " receptą:

Sviestas - 100gr
2 virtos morkos
lydyti sureliai~100gr
Silkės filė - 1 žuvytes vidutinio dydžio

Sviestui leisti suminkštėti patalpoje. Silkė praleisti per mėsmalę kartu su lydytu sūriu ir morkom. Viska sumaišyti su sviestu ir įdėti į šaldytuvą 20-25 min. Paskui "ikrus" galima traukti ir tepti batoną , duoną, daryt sumuštinius ;)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 23 Sau 2007, 11:19 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 27 Lap 2006, 16:42
Pranešimai: 66
silsta rašė:
Šiaip jau aš net labai mėgstu burokėlius. Turiu vieną receptą su nevirtais burokėliais, kuris labai tinka prie žuvies. Nebandžiau su silke, tai sakau gal tiks :?:

RAUDONOS SALOTOS: Burokėlis, morka ir obuolys (nevirti). Santykis turėtų būti 1:2:2. Burokėlį ir morką tarkuojame smulkia tarka, o obuolį - stambesne. Įspaudžiame česnako (jei mėgstat), arba įpjaustom labai smulkiai svogūno, druskytės, pipiriukų, aš visur dedu dar ir baziliko, citrinos sulčių arba vyno acto ir alyvuogių aliejaus. Labai tinka prie žuvies, keptų parūkytų dešrelių ir sojos patiekalų. Na, o aš jas valgau su avižine ar rugine riekele. :luks: :luks: :luks:

Na šios jūsų salotos tai tikriausias vitaminų užtaisas visai dienai 038
Būtinai pasidarysiu. Tik patarkit kokios rūšies jūs perkate alyvuogių aliejų, man vis nepatinka jų kvapas, o kai užpyliau ant kopūsų salotų, tai nei aš nei šeima nevalgė :hubba: skonis buvo baisus :!:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 23 Sau 2007, 12:52 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pranešimai: 1706
Miestas: Kaunas
Pliusai: 5
Šiuo metu naudoju alyvuogių aliejų iš metalinės dėžutės, neprisimenu kaip jis vadinasi, nes esu ne namuose.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 23 Sau 2007, 16:02 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
O man vyras partempė "OLIO EXTRA VERGINE DI OLIVA" Labai tinka salotoms ir užpilams. Skonio negadina visiškai, sakyčiau, netgi atvirkščiai :lol:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Sau 2007, 15:47 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pranešimai: 1706
Miestas: Kaunas
Pliusai: 5
SILKĖ “PUODELIUOSE”: 1 silkė, 1 stiklinė virtų pupelių ,1 virta morka ,1 svogūnas, 1 kg nedidelių burokėlių ,aliejaus kepimui, 1 stiklinė stipraus marinato. Svogūnus susmulkinti, apkepinti aliejuje, sudėti pupeles, supjaustytas morkas ir kubeliais supjaustytą silkę. Viską sumaišyti. Burokėlius išvirti, nulupti, išskobti vidų ir pamerkti į marinatą. Palaikyti 2-3 paras. Po to juos ištraukti iš marinato, nusausinti, į vidų prifarširuoti paruošto įdaro. Papuošti žalumynais.


Paskutinį kartą redagavo silsta 25 Sau 2007, 15:56. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Sau 2007, 15:47 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pranešimai: 1706
Miestas: Kaunas
Pliusai: 5
SILKĖ SU RYŽIAIS: 4 silkės, stiklinė ryžių, 2 apelsinai, 2 porai, pipirų, kalendrų, majonezo su krapais.
Silkes supjaustyti kubeliais, ryžius išvirti, apelsinus nulupti ir supjaustyti. Silkes sluoksniuoti su apelsinais ir ryžiais, pabarstant sukapotais porais ir prieskoniais, perpilant majonezu. Viršų apkepinti apelsinų gabaliukais, apibarstyti petražolėmis.


Paskutinį kartą redagavo silsta 25 Sau 2007, 15:51. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Sau 2007, 15:47 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pranešimai: 1706
Miestas: Kaunas
Pliusai: 5
SILKĖS MIŠRAINĖ SU LEŠIAIS: 4 gabaliukai silkės filė, apie 200gr lešių, kukuruzų indelis ir kei pomidorai. silkę ir pomidorus smulkiai supjaustai, sudedi išvierus lešius ir likusius produktus, įdedi druskytės ir majonezo ir mmm kaip skanu. :idea:


Paskutinį kartą redagavo silsta 25 Sau 2007, 15:54. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Sau 2007, 15:47 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pranešimai: 1706
Miestas: Kaunas
Pliusai: 5
Na, silkės tema turbūt neišsenkama, gal todėl, kad ją labai mėgstu..

SILKĖ SU GRYBAIS IR RIEŠUTAIS: 3 silkių filė, svogūnas, 2 stiklinės maltų lazdyno riešutų, 2 stiklinės išvirtų džiovintų grybų, aliejaus, druskos, pipirų. Silkių filė supjaustyti nedideliais gabaliukais ir sudėti į silkinę. Svogūną supjaustyti kubeliais ir apkepinti aliejuje. Tuomet sudėti supjaustytus grybus. Viską kartu apkepinti ir paskaninti druska ir pipirais. Po to sukapotus riešutus sumaišyti su grybais ir tolygiu sluoksniu sudėti ant silkės.
PaveikslėlisPaveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Ar žinote, kad...
StandartinėParašytas: 25 Sau 2007, 15:47 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pranešimai: 1706
Miestas: Kaunas
Pliusai: 5
SILKĖ SU OBUOLIAIS IR KRIENAIS: 5-8 silkės, 5-6 obuoliai, 0,5 stiklinės paruoštų krienų, 1 šaukštas cukraus,truputis citrinos rūgšties, petražolių lapelių, 1 morka, 1 svogūnas, 10-15 gvazdikėlių. Silkę išmirkyti, išdarinėti ir išėmus kaulus, puseles 2-3 val. pamerkti į parūgštintą vandenį. Obuolius nulupti ir, išėmus sėklalizdžius, stambiai sutarkuoti. Tarkinius pabarstyti citrinos rūgštimi. Morką ir svogūną taip pat sutarkuoti. Krienus, obuolius, svogūnus ir cukrų sumaišyti. Silkių puseles susukti į volelius, jei silkė didesnė, puseles perpjaustyti pusiau. Susuktas puseles persmeigti gvazdikėliu. Taip paruoštus silkių gabaliukus sudėti į silkinę ir apdėlioti paruoštu mišiniu. Petražolių lapelius nuplauti, smulkiai supjaustyti ir užbarstyti ant patiekalo.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Sau 2007, 15:50 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Kaip užeinu į tą silkės temą, tai einu ją pirkti...taip užsimanau :hubba:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Sau 2007, 16:09 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 27 Lap 2006, 16:42
Pranešimai: 66
:help: Na dar kas nors parašykit kokios rūšies alyvų aliejų jūs naudojate 024 , kad susidaryčiau tvirtesnę nuomonę.
Mano vyrui padidėjęs holesterolio kiekis kraujyje, todėl būtinai visas salotas dabar turėsiu užpilinėti ne majonezu ir grietine, o aliejumi. Taigi norėčiau, kad jis dar ir skanus būtų :valg:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Sau 2007, 17:03 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Vakar nusipirkau Aniros alyvuogių aliejaus OLIVE POMACE OIL. Irgi skanus. Šiandien dariau šviežių kopūstų salotas, tikrai skanu buvo.

O dėl cholesterolio : kiek man aiškino gydytoja, jis yra geras ir blogas. Pirmiausiai reikia išsitirti, ar per daug blogojo cholesterolio. 8) Nes gerasis yra reikalingas žmogui. Be to mūsų puslapiuose yra apie cholesterolį gan informatyvūs du straipsniai :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Sau 2007, 17:05 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Tuos puodukus esu dariusi. Labai skanu, tik tos trys dienos :shock: Na, neišlaukiu aš tiek :cry:

Norėčiau informacijos apie lęšius. Dabar jie vis populiarėja, o aš turiu 0 žinių apie juos. :oops:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Sau 2007, 17:18 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Eli rašė:
:help: Na dar kas nors parašykit kokios rūšies alyvų aliejų jūs naudojate 024 , kad susidaryčiau tvirtesnę nuomonę.


Pabandyk pavartyti :

http://meniu.lt
www.medicine.lt
www.kvsc.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 07 Vas 2007, 15:35 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pranešimai: 1706
Miestas: Kaunas
Pliusai: 5
Na, silkių mėgėjos, laikykitės. Gavau tokį įdomų silkės receptuką, bet kol neišbandžiau pati, bijojau jums siūlyti. Žodžiu, taip:

DARŽOVIŲ SALOTOS SU SILKE: Baltagūžiai kopūstai, raudonieji kopūstai, agurkai, moliūgas(nebūtinai), obuoliai, svogūnai, spanguolės, kmynai, silkė, aliejus. Švieži kopūstai paruošiami taip: smulkiai supjaustyti baltagūžiai kopūstai apibarstomi druska, sukrumi, ir kmynais. Palaikomi, kol suminkštėja. Raudonieji kopūstai supjaustyti dar nuplikomi verdančiu vandeniu, kiaurasamtyje gerai nuvarvinami ir paskaninami druska, cukrumi ir trupučiu citrinos rūgšties. Moliūgas ir obuoliai stambiai sutarkuojami, iš agurkų išimamos sėklos, supjaustomi. Nuvalyta silkė supjaustoma nedideliais gabalėliais. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami aliejuje iki gelsvos spalvos. Mišrainė gražiai atrodys sudėta sluoksniais į stiklinį indą. Apatinis sluoksnis galėtų būti raudonųjų kopūstų (mat jie dažo kitus sluoksnius), obuolių, agurkų, moliūgų, baltųjų kopūstų, višuje spanguolės. Kiekvienas sluoksnis pabarstomas kmynais ir pakepintais svogūnėliais. Mišrainės viršus taip pat užpilamas karštais, pakepintais aliejuje svogūnėliais.

Skanaus, ir labai jau norėčiau žinoti, kaip jums silkė su kopūstais :?: Skamba nekaip, bet valgosi labai neblogai.... :vird:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 07 Vas 2007, 15:58 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Joo, įdomus receptėlis :? Bet aš pabandysiu vien daržoves tokiu būdu pasiruošti, tik raudonas kopūstas dar parduotuvėj auga :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 07 Bir 2007, 16:17 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Sau 2007, 12:34
Pranešimai: 1767
Miestas: Vilnius
Pliusai: 99
Gal net šiandien išbandysiu su cinamonu :!: Cinamoną labai mėgstu, silkę - taip pat :valg:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 07 Bir 2007, 16:39 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
merope87 rašė:
Gal net šiandien išbandysiu su cinamonu :!: Cinamoną labai mėgstu, silkę - taip pat :valg:


Labai skanu! Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 10 Rgp 2007, 19:46 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
gerai,kad priminet,senai bedariau silkes su cinamonu :roll: :wink: :!:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 16 Lie 2008, 18:17 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Silkė saugo nuo širdies ligų

Silkės vartojimas mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką, teigia Geteborgo technologinio universiteto Biotechnikos katedros darbuotoja Helen Lindqvist. Savo disertacijoje ji aprašo atlikto tyrimo, kurio metu tirtas silkės poveikis žmo­gaus širdies ir kraujagyslių sistemai, rezultatus.
„Ankstesni tyrimai jau įrodė, kad riebios žuvies bei žuvų taukų vartojimas mažina aterosklerozės bei širdies ir kraujagyslių ligų riziką, tačiau iki šiol dar nebuvo nagrinėtas silkės poveikis šiems faktoriams“, - rašoma mokslininkės di­sertacijoje.
H.Lindqvist tyrime dalyvavo grupė savanorių, kurie maždaug mėnesį penkis kartus per savaitę suval­gydavo po 150 g keptos silkės filė.
Tyrimas parodė, kad silkės vartojimas didina didelio tankio lipoproteinų - vadinamojo „gerojo“ choleste­rolio – kiekį, kurie sumažina aterosklerozės bei širdies ir kraujagyslių ligų riziką.
Be to, mokslininkė aptiko, jog silkės taukai mažina riebalų ląstelių – adipocitų- dydį, o tai savo ruožtu mažina 2 tipo diabeto atsiradimo riziką. Taip pat silkėje yra ir antioksidantų.
„Silkėje gausu žmogaus organizmui reikalingų riebalų rūgščių omega-3, vitamino D ir B12, seleno. Be to, šios žuvies privalumas yra dar ir tas, kad jos jūroje gausu ir ji yra pigi“, – teigia švedų moksli­ninkė.
Helen Lindqvist teigia, jog teigiamą silkės poveikį žmogaus organizmui galima paaiškinti tuo, kad šio­je žuvyje yra gausu omega-3 riebalų rūgščių, įeinančių ir į žuvų taukų sudėtį. Tačiau mokslininkė ne­rekomenduoja silkę keisti žuvų taukais. Nes tokiu atveju organizmas negautų reikalingų antioksi­dantų, vitaminų ir proteinų.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Šis tas apie silkutę
StandartinėParašytas: 21 Sau 2009, 22:22 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis

Užsiregistravo: 19 Lap 2008, 16:44
Pranešimai: 158
Miestas: Vilnius
Pliusai: 0
Skaitydama šią temą, prisiminiau užpernykštes Kūčias...Visuomet jas švenčiam kartu su mama. Tąkart ji paskambino likus kelioms dienoms iki Kūčių ir griežtu tonu pasakė, kad jeigu aš pirksiu pagamintą silkę iš parduotuvės ar silkės file, ji nevalgys. Turiu nupirkti tikrą silkę su viskuo ir pati išdarinėti.
Sutrikau...Galvoju, kas tai mano mamai užplaukė. Na, ką- nusipirkau silkių ir pagaminau taip, kaip ji sakė. O atvažiavus ji man papasakojo, kad per TV matė laidą, kurioje rodė, kaip silkes pamerkia į stiprius chemikalus ir kaulai tiesiog ištirpsta. Jei norima, kad silkė būtų rausva, pamerkiama į specialius chemikalus, kad silkė pakeistų spalvą...(Kad lašiša būtų raudona, dažų į jų maistą priberia.)
Mes nežinom to ir valgom...


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Šis tas apie silkutę
StandartinėParašytas: 21 Sau 2009, 23:24 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
Pranešimai: 4445
Miestas: Kaunas
Pliusai: 25
kad silke mirkina kazkokiam brude, kad kaulai istirptu tai ir ar sita zinau ir turbut dauguma zino :roll:

_________________
http://blog.mezgalai.lt/


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Šis tas apie silkutę
StandartinėParašytas: 21 Sau 2009, 23:44 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis

Užsiregistravo: 19 Lap 2008, 16:44
Pranešimai: 158
Miestas: Vilnius
Pliusai: 0
pyp rašė:
kad silke mirkina kazkokiam brude, kad kaulai istirptu tai ir ar sita zinau ir turbut dauguma zino :roll:


Gal tau atrodo, kad žino dauguma, bet kiek kartų žmonėms tai pasakojau, visi girdėjo apie tai pirmą kartą.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Šis tas apie silkutę
StandartinėParašytas: 22 Sau 2009, 00:00 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
Pranešimai: 4445
Miestas: Kaunas
Pliusai: 25
vaisgante rašė:
pyp rašė:
kad silke mirkina kazkokiam brude, kad kaulai istirptu tai ir ar sita zinau ir turbut dauguma zino :roll:


Gal tau atrodo, kad žino dauguma, bet kiek kartų žmonėms tai pasakojau, visi girdėjo apie tai pirmą kartą.


as turejau omeny, cia besilankancias mergickas

_________________
http://blog.mezgalai.lt/


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Šis tas apie silkutę
StandartinėParašytas: 22 Sau 2009, 00:04 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
ta ir man teko girdeti 8)

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Šis tas apie silkutę
StandartinėParašytas: 22 Sau 2009, 00:13 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis

Užsiregistravo: 19 Lap 2008, 16:44
Pranešimai: 158
Miestas: Vilnius
Pliusai: 0
Nugi persiprašau, atleiskit varganai naujokei...Čia tokios visos žinovės, kad bijosiu jau ką ir berašyti... :lol:


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 107 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Reklama




Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO