Labai ekologiškas dalykas. dabar gauni sąsakaitą, ir ji veliau virsta makulatūra, o čia - suvalgai, yra kur ir pykti išliet sakyčiau ir pasistiprini. Dviguba nauda
kad labiau sąskaita ramintų galėtų į ją valerijono įdėt
Bet šiaip iš tikrųjų nesamone tos valgomos saskaitos. Kai už butą ateina lapeliai sumoketi mokesčius, tai ant kai kuriu parašyta "saugoti 10 metu" Ir kaupi tą makulatūrą. Valgomas tiek ilgai neišsaugosi ...
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16682 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
[quote="Lilina"]Bet šiaip iš tikrųjų nesamone tos valgomos saskaitos. Kai už butą ateina lapeliai sumoketi mokesčius, tai ant kai kuriu parašyta "saugoti 10 metu" Ir kaupi tą makulatūrą. Valgomas tiek ilgai neišsaugosi ...[/quote
Negali būti Aš niekada nieko nesaugau Na, nebent 1 mėnesį Tai dabar dar ir sąskaitas reiks nagrinėti
Bet šiaip iš tikrųjų nesamone tos valgomos saskaitos. Kai už butą ateina lapeliai sumoketi mokesčius, tai ant kai kuriu parašyta "saugoti 10 metu" Ir kaupi tą makulatūrą. Valgomas tiek ilgai neišsaugosi ...
Negali būti Aš niekada nieko nesaugau Na, nebent 1 mėnesį Tai dabar dar ir sąskaitas reiks nagrinėti
Aš irgi niekad nesaugau ir net nemačiau kur taip parašyta
Pas mane ant "Kauno vandenu" saskaitos parašyta, kad sąskaitą saugoti 10 metų....kitose neradau kiek saugoti Kam jiems tie popereliaia 10 metu??? nežinau.
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
Lilina rašė:
Pas mane ant "Kauno vandenu" saskaitos parašyta, kad sąskaitą saugoti 10 metų....kitose neradau kiek saugoti Kam jiems tie popereliaia 10 metu??? nežinau.
Ai, gudručiai, tie Kauno vandenys Kad patiems nekaupti archyvų, šią naštą užkrovė ant vartotojų
Ai, gudručiai, tie Kauno vandenys Kad patiems nekaupti archyvų, šią naštą užkrovė ant vartotojų
O jei ne visi tokie pareigingi ir nekaupia tu popierėlių
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume