labai malonu kad patiko.O gaminu is sidabro ar pasidabruotu detaliu,ivairiu swarovskiu,akmeneliu ivairiausiu.Nors nesu juvelyre,bet man patinka krapstytis,prie papuosaliuku
na siaip retai kuriam zmogui yra alergija nuo sidabro,o pas mane visi sidabrinei prabos 925.O tie ant taures daryti pagal uzsakyma,dar yra ir pakabutis.Tik va beda kad visi biski turi svorio.
Malonu kad patiko
Lauksiu paauksuotų. Gal kas patiks, tai pasiimčiau, vistiek kasdienai paprastus nešioju, o kokiam vakarui puošnesnius užsidėčiau, ausys gal per tą laiką nenukristų
man paciai sidabras labiau patinka,bet dabar reiks ir is auksiniu ka nors pagamint.Gaminau tik vienus paauksuotus dovanai uosveniai.bet nenufotkinau,na sia savaite reiks pagamint ir auksiniu
Jo, pagal šiuos papuošaliukus atpažinsite mane dabar Labai simpatiški, dabar kaip tik su šitais auskariukais sėdžiu. Maniau, bus sunkūs, bet realiai jų kol kas net nejaučiu. Auksinės akselės rankos
Dar vieną rinkinuką nusipirkau - rudų akmenukų. Labai gražūs papuošaliukai, realybėje dar patrauklesni nei nuotraukose
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume