Rankų darbo dėžutės.
Manau, dauguma turit namuose dėžutes. Pirktines, dovanotas, medines, plastikines, geležines....
O gal turit įdėjų kaip ir iš ko jas galima pasidaryti? Būtų smagu jomis pasidalinti
O gal turit įdėjų kaip ir iš ko jas galima pasidaryti? Būtų smagu jomis pasidalinti
Re: Rankų darbo dėžutės.
mano kelio darytos rankų darbo dėžutės.
Panaudojau tai, ką turėjau namuose. Nėrimo siūlų kartoninį ritinėti, paprasta pakavimo dėžutę nuo žvejybinės rytės...
Panaudojau tai, ką turėjau namuose. Nėrimo siūlų kartoninį ritinėti, paprasta pakavimo dėžutę nuo žvejybinės rytės...
- Prikabinti failai
-
- dėžutė sesei.
- P1180321.JPG (91.16KiB)Peržiūrėta 9644 karus(ų)
-
- Dėžutė iškeliavusi Sandrutei- swapo dovanėlė.
- P1180121.JPG (67.44KiB)Peržiūrėta 9644 karus(ų)
i sita miela dezute susidejau visokias smulkmenas, naudojamas atviruku gamybai
ui, Sandrut, atvirukai.... o čia dar dėžutes... kartais gailiuosi, kad neturiu daugiau rankų
KAIP GRAZU
Kai manęs pasaulyje yra mažiau, tai daugiau pasaulio atsiranda manyje...''
Idomi tema ir man pakankamai aktuali kazkada darydavau"dezutes",bet nerandu linko kaip parodyt,o savo "sedevru" senu seniausiai nebeturiu,bet pabandysiu paieskot.
Isia,labai mielos dezutes! Kuo"apmusei"pirma dezute?Dzinsu?Ar man kompas kreivai rodo?
Isia,labai mielos dezutes! Kuo"apmusei"pirma dezute?Dzinsu?Ar man kompas kreivai rodo?
Nicoliuk, na zbitrias akutes turi, kad taip įžiūrėjai Aha, džinsu turiu nemažai jo... geri džinsai ir ne vietoje suplyšę, tai nemetu lauk, ieškau kur juos panaudoti
- kristugne
- Virtuozas
- Pliusai:1
- Susisiekti:
aš porą dėžučių esu padariusi iš bambukinio padėkliuko vieną sau ,o vieną dariau aussrrinei per kalėdinį swapą.Savo dėžutę galiu parodyti
- Prikabinti failai
-
- Atvaizd0222.jpg (95.99KiB)Peržiūrėta 9606 karus(ų)
- Aussrrine
- Gurmanas
- Pliusai:51
- Susisiekti:
Va tavo daryta dezele labai kruopsciai padaryta ir labai grazikristugne rašė:aš porą dėžučių esu padariusi iš bambukinio padėkliuko vieną sau ,o vieną dariau aussrrinei per kalėdinį swapą.Savo dėžutę galiu parodyti
- Prikabinti failai
-
- Picture 321.jpg (85.68KiB)Peržiūrėta 9604 karus(ų)
patinka man tokios. kažkada kažkur buvau užgaudžius tokia mintį panašiai pasidaryti
Šaunu
Šaunu
aš tai dėžučių mėgėja, bet pas mane namie visos pirktinės (na, daugiausiai kieno nors dovanotos ). Bet neseniai susidomėjau dėžučių gamyba.
o čia įkeltos jūsų dėžutės visos labai gražios
o čia įkeltos jūsų dėžutės visos labai gražios