Kalėdinio meduolio konkursas
- la major
- Gurmanas
- Pliusai:43
- Susisiekti:
nu jo, grožio iš mano meduolio jokio... O sprendžiant iš žalios tešos skonio, turėtų gautis skanus
Greitai įkelsiu - mąstau, ar papuošimas išgelbės jo išvaizdą, ar ne
Greitai įkelsiu - mąstau, ar papuošimas išgelbės jo išvaizdą, ar ne
- la major
- Gurmanas
- Susisiekti:
Re: Kalėdinio meduolio konkursas
Kavos meduolis
Šitą meduolį geriausia būtų kepti kekso formoje. Skonis dar neišbandytas, bet kvepia meduoliu
Į sudėtį įeina soda ir plakti baltymai - štai kodėl taip išsižiojo jis man. Skonį bandysiu ryt. Tai vienas paprastesnių meduolių receptų, bet iš skonio tikiuosi labai daug
Šitą meduolį geriausia būtų kepti kekso formoje. Skonis dar neišbandytas, bet kvepia meduoliu
Į sudėtį įeina soda ir plakti baltymai - štai kodėl taip išsižiojo jis man. Skonį bandysiu ryt. Tai vienas paprastesnių meduolių receptų, bet iš skonio tikiuosi labai daug
- Prikabinti failai
-
- meduolis.JPG (52.18KiB)Peržiūrėta 10562 karus(ų)
- Lilina
- Virtuozas
- Pliusai:101
Grožių aišku ne nakautavai
Turėsi atvėžti į Kauną paragauti
Turėsi atvėžti į Kauną paragauti
- Forelle
- Virtuozas
- Pliusai:689
- Susisiekti:
Oho koks kalnas
O as tai noreciau suzinoti recepciuka
- la major
- Gurmanas
- Susisiekti:
Receptuką jau įdėjau į "Kas kaip gaminama".
Nu ką aš žinojau kad jis tokiu kalnu iškils? Aš tikėjausi, kad iškeps toksai plokščias purus pyragas, o jis šovė aukštyn kai sodos su plakatais baltymais prisigėręs...
Deja, plaktų baltymų nenufotkinau, o susiplakė į puikias putas - niekada dar pas save virtuvėje tokių nesu mačiusi...
Nu va, kai kam ir šitokie meduoliai iškepa. Kaip gerai, kad neprisipirkau plokščių fomelių meduoliams - ot smagiai jie man išliptų iš tų formelių
Nu ką aš žinojau kad jis tokiu kalnu iškils? Aš tikėjausi, kad iškeps toksai plokščias purus pyragas, o jis šovė aukštyn kai sodos su plakatais baltymais prisigėręs...
Deja, plaktų baltymų nenufotkinau, o susiplakė į puikias putas - niekada dar pas save virtuvėje tokių nesu mačiusi...
Nu va, kai kam ir šitokie meduoliai iškepa. Kaip gerai, kad neprisipirkau plokščių fomelių meduoliams - ot smagiai jie man išliptų iš tų formelių
Kadangi jau po 00.00 , taigi as atiduodu savo balsa
As uz JANRRI
As uz JANRRI
- la major
- Gurmanas
- Susisiekti:
Aš balsuoju už vienintelius ragautus, labai skanius, meduolius:
Lilina - meduoliai prie vyno (pasistenkite patikėti, kad giminystės ryšiai čia ne prie ko- Daida, Andron ir Zivicib gali pavtirtinti, kad kepinys tikrai sėkmingas).
Ir žinoma, negaliu neridurti, jog Pyp trobelė ir Forellės kabinami ant eglutės meduoliukai su ledinukais yra nuostabiai, neįtikėtinai gražūs ir patenka į mano svajonių pabandyti sąrašą...
Šiaip bravo visoms dalyvėms: tiek įvairių meduolių nesu mačiusi. Ir ačių Tutsi už šį konkursą - be jo net nesužinočiau, kad yra tokia kalėdinių meduolių tradicija ir juo labiau nepabandyčiau išsikepti savo meduolio
Lilina - meduoliai prie vyno (pasistenkite patikėti, kad giminystės ryšiai čia ne prie ko- Daida, Andron ir Zivicib gali pavtirtinti, kad kepinys tikrai sėkmingas).
Ir žinoma, negaliu neridurti, jog Pyp trobelė ir Forellės kabinami ant eglutės meduoliukai su ledinukais yra nuostabiai, neįtikėtinai gražūs ir patenka į mano svajonių pabandyti sąrašą...
Šiaip bravo visoms dalyvėms: tiek įvairių meduolių nesu mačiusi. Ir ačių Tutsi už šį konkursą - be jo net nesužinočiau, kad yra tokia kalėdinių meduolių tradicija ir juo labiau nepabandyčiau išsikepti savo meduolio
Paskutinį kartą redagavo la major 22 Gru 2008, 00:03, redaguota 1 kartą(us).
- Forelle
- Virtuozas
- Pliusai:689
- Susisiekti:
Aš už ZIVICIB - negaliu atsispirti šokoladui
teko rinktis tarp pyp ir zivicib........ bet nusprendziau,kad balsa atiduodu zivicib,nes sis meduolis buvo isbandytas,nenuvyle ir sulauke daug giminaiciu pagyru o ir atrodo sventiskiausiai......... taigi, as uz zivicib
Buvau tarp JANRRI 'riešutinio meduolio' ir ZIVIBIC, kol nebuvo meduolinio nemelio..
Už PYP.
Už PYP.
Labas rytas. Pirmiausia labai aciu Tutsi uz organizuota konkursa, man tikrai labai patiko dalyvauti ir visoms manau buvo daug naudos. Labai sunku apsispresti, visi kepiniai verti demesio ir pasigrozejimo. Labai gaila, kad negali ju visu paragauti, todel renkiesi zmogus pagal isvaizda ir receptura. Pyp nusipelne didziausiu pagyru uz daugybe silumos, idetos i toki grazu meduoli, taciau man kalediskiausi ir idomiausi pasirode janri kepiniai, taigi, as uz janri
As uz Forelles meduoliukus
As uz PYP!
Aš taip pat savo balselį skiriu pyp
As uz Forelle...puiki ideja kaip kitais metais nameli istiklinti
Savo balsą atiduodu pyp už superinį namuką
As uz PYP.
- Lilina
- Virtuozas
- Pliusai:101
Aš už Forellė - meduolius su karamelė
Aš balsuoju už Živilės "Riešutėlius".
Aš už Janrri.
Už Forelles meduolius ant eglutės
Aš už Janrri.
Aš už Pyp. Nemažai padirbėta.
Balsuoju už PYP. Ragaut neteko nei vieno meduolio (kol kas), tad pagrindu ėmiau tik vaizdą. Superinis namelis.
- Kristinuska
- Gurmanas
- Pliusai:7
La major, tau tik reikejo veliavike ismeigt ir Kaledu seneli lipanti i kalna va tada neatrodytu kad ten kazkas baisaus
Te bunie as uz Forelles vitrazinius meduolius, labai jei man patiko
Te bunie as uz Forelles vitrazinius meduolius, labai jei man patiko
Love is in the air
ogo go, koks aktyvus balsavimas
Tarpiniai rezultatai
Janrri: ++++
Forelle:+++++
Pyp:+++++++++
Lilina:+
Zivicib:+++
Živilė:+