Kalėdinio patiekalo konkursas
- Andron
- Site Admin
- Pranešimai: 1175
- Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18
- Pliusai: 0
- Miestas: Vilnius
- Susisiekti:
Kalėdinio patiekalo konkursas
Įdomiausio bei originaliausio kalėdinio recepto autorius gaus kompaktinę plokštelę su kulinarine enciklopedija lietuvių kalbą ir kalėdinų receptų komplektą.
Dar 9 dalyvių paguodai rėmėjas paskyrė minėtus receptų komplektus .
Prašome publikuoti savo receptus, spausdami mygtuką
Receptai su nuotraukomis žymiai padidina laimėjimo galimybę.
Konkursas vyksta iki 2006.12.22 dienos.
Dar 9 dalyvių paguodai rėmėjas paskyrė minėtus receptų komplektus .
Prašome publikuoti savo receptus, spausdami mygtuką
Receptai su nuotraukomis žymiai padidina laimėjimo galimybę.
Konkursas vyksta iki 2006.12.22 dienos.
- Prikabinti failai
-
- 2.jpg (23.6 KiB) Peržiūrėta 13394 karus(ų)
-
- 1.jpg (20.87 KiB) Peržiūrėta 13394 karus(ų)
Paskutinį kartą redagavo Andron 28 Lap 2006, 12:07, redaguota 2 kartą(us).
Firminiai skyreliai laukia firminių naujienų!
Kolkas NEMOKAMAI !
Kolkas NEMOKAMAI !
Kalėdinis vaisių tortas su šerkšnu
Tau reikės:
3 blynų šokoladinio biskvito (yra pirkti jau iškepti),
150 g trintų kriaušių,
150 g šaldytų aviečių.
Aptepimui:
200 g plaktos grietinėlės.
Papuošimui:
aviečių,
vynuogių,
ličio vaisių (tos žvaigždutės),
kriaušių,
apelsinų,
citrinos žievelės,
mandarinų arba mėtų lapelių.
Papuošimui skirtas uogas apvoliok cukruje. Šokoladinio biskvito blynus pertepk trintų kriaušių ir aviečių mase (vaisius ir uogas ištrink cukruje). Torto šonus aptepk grietinėlės kremu ir įdėk į šaldytuvą sustingti 10- 12 valandų. Prieš patiekdamas ant stalo papuošk vaisiais bei mandarinų arba mėtų lapeliais.
3 blynų šokoladinio biskvito (yra pirkti jau iškepti),
150 g trintų kriaušių,
150 g šaldytų aviečių.
Aptepimui:
200 g plaktos grietinėlės.
Papuošimui:
aviečių,
vynuogių,
ličio vaisių (tos žvaigždutės),
kriaušių,
apelsinų,
citrinos žievelės,
mandarinų arba mėtų lapelių.
Papuošimui skirtas uogas apvoliok cukruje. Šokoladinio biskvito blynus pertepk trintų kriaušių ir aviečių mase (vaisius ir uogas ištrink cukruje). Torto šonus aptepk grietinėlės kremu ir įdėk į šaldytuvą sustingti 10- 12 valandų. Prieš patiekdamas ant stalo papuošk vaisiais bei mandarinų arba mėtų lapeliais.
Vaisiniai krepšeliai
Tau reikės:
200 g sluoksniuotos tešlos,
200 g plaktos grietinėlės,
įvairių vaisių ir uogų,
želė gabaliukų.
Parduotuvėje nusipirk šaldytos sluoksniuotos tešlos. Atšildęs suformuok mažus šulinėlius ir iškepk. Kai atvės, papuošk plakta grietinėle, želė gabaliukais, vaisiais ir uogomis.
Tau reikės:
200 g sluoksniuotos tešlos,
200 g plaktos grietinėlės,
įvairių vaisių ir uogų,
želė gabaliukų.
Parduotuvėje nusipirk šaldytos sluoksniuotos tešlos. Atšildęs suformuok mažus šulinėlius ir iškepk. Kai atvės, papuošk plakta grietinėle, želė gabaliukais, vaisiais ir uogomis.
Šokoladinis tortas
Tau reikės:
3 blynų šokoladinio biskvito,
300 g plaktos grietinėlės,
3 šaukštų kakavos,
50 g karšto šokolado.
Papuošimui:
granatų,
citrinos ir cinamono lazdelių.
Grietinėlę išplak ir įberk tirpią kakavą. Šia mase sutepk biskvitus, suformuok tortą ir įdėk į šaldytuvą, kad sustingtų. Išėmęs glaistyk šokoladu, papuošk vaisiais bei citrinos ir cinamono lazdelėmis.
Tau reikės:
3 blynų šokoladinio biskvito,
300 g plaktos grietinėlės,
3 šaukštų kakavos,
50 g karšto šokolado.
Papuošimui:
granatų,
citrinos ir cinamono lazdelių.
Grietinėlę išplak ir įberk tirpią kakavą. Šia mase sutepk biskvitus, suformuok tortą ir įdėk į šaldytuvą, kad sustingtų. Išėmęs glaistyk šokoladu, papuošk vaisiais bei citrinos ir cinamono lazdelėmis.
Ir aš noriu sudalyvauti Gal pasiseks
Migdolinės pūsnys
100 g migdolų,
200 g cukraus pudros,
2 kiaušinio baltymai.
Migdolus užplikyti verdančiu vandeniu ir nulupti bei sumalti.
Migdolus sumaišyti su cukraus pudra ir viską sutrinti. Tada į šią masę supilti po truputi kiaušinių baltymus, kad tešlą galima būtų švirkšti per švirkštą.
Ant kepimo popieriaus purkšti nedidelius, apie 2 cm skersmens sausainius.
Kepti 170 laipsnių karštumo orkaitėje apie 10 min. Pavirčius turi būti kietas, o viduje dar šiek tiek minkšta. Išimti ir atvėsinti
Migdolinės pūsnys
100 g migdolų,
200 g cukraus pudros,
2 kiaušinio baltymai.
Migdolus užplikyti verdančiu vandeniu ir nulupti bei sumalti.
Migdolus sumaišyti su cukraus pudra ir viską sutrinti. Tada į šią masę supilti po truputi kiaušinių baltymus, kad tešlą galima būtų švirkšti per švirkštą.
Ant kepimo popieriaus purkšti nedidelius, apie 2 cm skersmens sausainius.
Kepti 170 laipsnių karštumo orkaitėje apie 10 min. Pavirčius turi būti kietas, o viduje dar šiek tiek minkšta. Išimti ir atvėsinti
Kiekvienas yra nelaimingas tiek, kiek tiki toks esąs.
Seneka
Seneka
- Andron
- Site Admin
- Pranešimai: 1175
- Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18
- Pliusai: 0
- Miestas: Vilnius
- Susisiekti:
Re: Imbieras
Čia receptas konkursui ?Palma rašė:Labai skani arbata su imbieru:
i puodeli dedame 1/3 arbatinio saukstelio sutarkuotos imbiero saknies,saukstelis medaus ir romo arba brendzio. Skanaus!
Firminiai skyreliai laukia firminių naujienų!
Kolkas NEMOKAMAI !
Kolkas NEMOKAMAI !
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Re: Imbieras
Bet pyragiuką ir torčiuką juk nupilti kažkuo reikiaAndron rašė:Čia receptas konkursui ?Palma rašė:Labai skani arbata su imbieru:
i puodeli dedame 1/3 arbatinio saukstelio sutarkuotos imbiero saknies,saukstelis medaus ir romo arba brendzio. Skanaus!
kaledine eglute
reikia pasidaryti is kardono trikampiuka, ji su lipnia plevele apklijuoti sokoladiniais saldainiais, geriausia kad saldainiai butu zaliuose popiereliuose. ir tai puiki kaledine saldainine
PABANDYK
- Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Re: Imbieras
Kuklus receptasPalma rašė:Labai skani arbata su imbieru:
i puodeli dedame 1/3 arbatinio saukstelio sutarkuotos imbiero saknies,saukstelis medaus ir romo arba brendzio. Skanaus!
- Andron
- Site Admin
- Pranešimai: 1175
- Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18
- Pliusai: 0
- Miestas: Vilnius
- Susisiekti:
Re: kaledine eglute
Bet ta saldainynė NEVALGOMAdimute rašė: reikia pasidaryti is kardono trikampiuka, ji su lipnia plevele apklijuoti sokoladiniais saldainiais, geriausia kad saldainiai butu zaliuose popiereliuose. ir tai puiki kaledine saldainine
Konkursui reikia VALGOMŲ receptų
Bet vis tiek ačiū už idėją
Firminiai skyreliai laukia firminių naujienų!
Kolkas NEMOKAMAI !
Kolkas NEMOKAMAI !