Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
Tai gi naujas konkursėlis – „Sausainis, sausainiukas, sausainėlis..."
Konkursas vyks iki gruodžio 16 dienos, tad manau, kad visos spesite sudalyvauti
1 vietos prizas - keramikinis virdulys ir virtuvinis rankšluostėlis „Priestalo.lt“;
2 vietos prizas – servetėlės „Priestalo.lt“
3 vietos prizas - virtuvinis rankšluostėlis „Priestalo.lt“
Sausainių receptų kiekis neribotas. Receptai privalo buti su nuotrauka.
Tiems kas nežino, kas yra sausainis:
Sausainis – mažas konditerijos gaminys iškeptas iš miltų (nebūtinai kvietinių). Formuojami apskritimo, kvadrato, rombo, juostelių, žvaigždučių ir kitokiomis formomis. Į tešlą dėl skonio kartais dedami džiovinti vaisiai, riešutai, grūdai. Sausainiai gali būti kepami su šokoladiniu, kreminiu, aguoniniu ir kitais įdarais jų viduje arba tarp sausainių.
Balsavimo tvarka senuoju būdu:
Forumo dalyvis, kuris yra parašes bent 50 žinučių galės balsuoti už jam patinkantį receptą, konkurso dalyviai galės balsuoti už jiems patikusius 3 receptus. Receptų balai bus sumuojami ir laimės tas, kurio visų receptų balsų suma bus didžiausia.
Konkursas vyks iki gruodžio 16 dienos, tad manau, kad visos spesite sudalyvauti
1 vietos prizas - keramikinis virdulys ir virtuvinis rankšluostėlis „Priestalo.lt“;
2 vietos prizas – servetėlės „Priestalo.lt“
3 vietos prizas - virtuvinis rankšluostėlis „Priestalo.lt“
Sausainių receptų kiekis neribotas. Receptai privalo buti su nuotrauka.
Tiems kas nežino, kas yra sausainis:
Sausainis – mažas konditerijos gaminys iškeptas iš miltų (nebūtinai kvietinių). Formuojami apskritimo, kvadrato, rombo, juostelių, žvaigždučių ir kitokiomis formomis. Į tešlą dėl skonio kartais dedami džiovinti vaisiai, riešutai, grūdai. Sausainiai gali būti kepami su šokoladiniu, kreminiu, aguoniniu ir kitais įdarais jų viduje arba tarp sausainių.
Balsavimo tvarka senuoju būdu:
Forumo dalyvis, kuris yra parašes bent 50 žinučių galės balsuoti už jam patinkantį receptą, konkurso dalyviai galės balsuoti už jiems patikusius 3 receptus. Receptų balai bus sumuojami ir laimės tas, kurio visų receptų balsų suma bus didžiausia.
- Prikabinti failai
-
- DSC_4255m.jpg (88.23KiB)Peržiūrėta 12562 karus(ų)
-
- priestalo.serveteles.jpg (59.44KiB)Peržiūrėta 12562 karus(ų)
-
- DSC_4256m.jpg (84.63KiB)Peržiūrėta 12562 karus(ų)
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
Ir laiko nemazai ir prizai
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
oooo, pagaliau
vakar nemiga kankino, tai minčių galvelėj kilo sausainių tematika, kaip aš tikiuos, kad man pavyks įgyvendint
vakar nemiga kankino, tai minčių galvelėj kilo sausainių tematika, kaip aš tikiuos, kad man pavyks įgyvendint
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
Valio, saunumelis, butinai sudalyvausiu!!
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
saunumelis... visoms sekmes
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
Ir tu sudalyvaukTutsi rašė:saunumelis... visoms sekmes
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
šaunu būtinai dalyvausiu
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
Tikiuos iki pabaigos konkurso ir as suspesiu prisijungt
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
Taigi... paskaičiau..pamąsčiau.. ogi tinka maniškis kepinys į konkursėlį labai jau prizai vilioja
tai ilgai nelaukus ir ,,laužiu" pirmuosius ledus
Macarons (Les Macarons) – burnoje tirpstantys, balti ar spalvingi baltyminiai prancūziški skanėstai su migdolais
recepto šaltinis : http://www.youtube.com/watch?v=pu2o-aTdx7k
250 g cukraus pudros
250 g cukraus
250 g migdolų miltų
100 g baltymo
100 g baltymo
70 g vandens
5 g dažų
Migdolo miltus persijojame kartu su cukraus pudra. Įpilame 100 g baltymų ir lengvai šluotele baltymus paplakame, kad išsileistų.
Į puodą supilame vandenį ir cukrų. Išmaišome ir verdame cukraus sirupą.
Kai sirupas užverda-paliekame jį kaisti iki 120 laipsnių, o patys sausame inde standžiai išplakame 100 g baltymų .
Nenustodami su mikseriu plakti baltymus -į juos pilame 120 laipsnių sirupą. Plakame,kol masė taps vos šilta.
Imame šaukštą ir po truputį gautą baltymų ir cukraus sirupo masę įmaišome į migdolų miltų ir baltymo masę.
Maišome atsargiai su šaukštu, į vieną pusę, po truputį, neskubėdami.
Kai abi mases sujungiame-turi gautis standi, nuo šaukšto nekrintanti, bet ,,bėganti " masė.
Jei su šaukštu pakabinus ir apvertus tešla krinta-maišome dar..nuo maišymo masė ima skystėti.
Masę padalinam į tiek dalių-kiek norim ar turim spalvų .
Pas mane buvo dvi spalvos-oranžinė ir rausva.
Nudažytą masę sudedam į konditerinį maišelį ir ant skardos, užtiestos kep.popieriumi spaudžiame apskritimus, palikdami nemažus tarp jų atstumus.
Masės apskritimai po truputį išplinta į šalis.
Skardas paliekame pastovėti kambario temperatūroje, kad apdžiūtų viršus. Jei palietus prie piršto nebelimpa-galima kepti.
Jei nelauksite,kol apdžius- nesigaus tas taip vadinamas macarons-ų ,,sijonėlis", puselės apačia nebus korėta.
Kepame viršutinėje orkaitės lentynoje 150 karščio su įjungtu ventiliatoriumi 10 minučių.
Kepame tik po vieną skardą.
Išėme ataušome ir suklijuojame :
Vieną dalį su garų vonelėje tirpintu šokoladu ( 400 g j.šokolado+šaukštelis sviesto +4 valg.šaukštai pieno )
Antrą dalį su karameliniu kremu ( sviestas+,,Rududu" + smulkinti migdolų riešutai )
Sudedame suklijuotus macarons-us į sandarią dėžutę ir paliekame šaldytuve per naktį.
Skanaus
Ką galiu pasakyt nuo savęs , pirmą kart juos iškepusi? Teks kept labai dažnai..neatsipirsiu šeimynos blizgančioms akutėms.. skonis tikrai dieviškas
tai ilgai nelaukus ir ,,laužiu" pirmuosius ledus
Macarons (Les Macarons) – burnoje tirpstantys, balti ar spalvingi baltyminiai prancūziški skanėstai su migdolais
recepto šaltinis : http://www.youtube.com/watch?v=pu2o-aTdx7k
250 g cukraus pudros
250 g cukraus
250 g migdolų miltų
100 g baltymo
100 g baltymo
70 g vandens
5 g dažų
Migdolo miltus persijojame kartu su cukraus pudra. Įpilame 100 g baltymų ir lengvai šluotele baltymus paplakame, kad išsileistų.
Į puodą supilame vandenį ir cukrų. Išmaišome ir verdame cukraus sirupą.
Kai sirupas užverda-paliekame jį kaisti iki 120 laipsnių, o patys sausame inde standžiai išplakame 100 g baltymų .
Nenustodami su mikseriu plakti baltymus -į juos pilame 120 laipsnių sirupą. Plakame,kol masė taps vos šilta.
Imame šaukštą ir po truputį gautą baltymų ir cukraus sirupo masę įmaišome į migdolų miltų ir baltymo masę.
Maišome atsargiai su šaukštu, į vieną pusę, po truputį, neskubėdami.
Kai abi mases sujungiame-turi gautis standi, nuo šaukšto nekrintanti, bet ,,bėganti " masė.
Jei su šaukštu pakabinus ir apvertus tešla krinta-maišome dar..nuo maišymo masė ima skystėti.
Masę padalinam į tiek dalių-kiek norim ar turim spalvų .
Pas mane buvo dvi spalvos-oranžinė ir rausva.
Nudažytą masę sudedam į konditerinį maišelį ir ant skardos, užtiestos kep.popieriumi spaudžiame apskritimus, palikdami nemažus tarp jų atstumus.
Masės apskritimai po truputį išplinta į šalis.
Skardas paliekame pastovėti kambario temperatūroje, kad apdžiūtų viršus. Jei palietus prie piršto nebelimpa-galima kepti.
Jei nelauksite,kol apdžius- nesigaus tas taip vadinamas macarons-ų ,,sijonėlis", puselės apačia nebus korėta.
Kepame viršutinėje orkaitės lentynoje 150 karščio su įjungtu ventiliatoriumi 10 minučių.
Kepame tik po vieną skardą.
Išėme ataušome ir suklijuojame :
Vieną dalį su garų vonelėje tirpintu šokoladu ( 400 g j.šokolado+šaukštelis sviesto +4 valg.šaukštai pieno )
Antrą dalį su karameliniu kremu ( sviestas+,,Rududu" + smulkinti migdolų riešutai )
Sudedame suklijuotus macarons-us į sandarią dėžutę ir paliekame šaldytuve per naktį.
Skanaus
Ką galiu pasakyt nuo savęs , pirmą kart juos iškepusi? Teks kept labai dažnai..neatsipirsiu šeimynos blizgančioms akutėms.. skonis tikrai dieviškas
Paskutinį kartą redagavo ram-une 16 Gru 2013, 09:50, redaguota 1 kartą(us).
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
Kaip tik cia vienus (baltus su karamele) buvau nusiziurejus https://www.facebook.com/edimvkusno?hc_ ... n=timeline
Saunuole,Ramuniuk!
Saunuole,Ramuniuk!
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
Oi man tuos raudonus, prasom
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
niu ateinu ir as... nieko mandro, bet labai greiti sausainiukai uzklupus netiketiems sveciams
Madlenos
Reikes:
60g istirpinto ir atvesinto sviesto
2 kiausiniu,
60g savikeliu miltu
60g cukraus
1a.s vaniles ekstrakto
Eiga:
ikaitinam orkaite iki 180 laipsniu. Per ta laika mikserio pagalba islakam cukru, kiausinius ir vaniles ekstrakta iki baltumo. Isijojam miltus ir atsargiai i indo sona supilam atvesinta sviesta. Atsargiai viska ismaisom, dedam i formeles ir kepam apie 15 min kol paruduoja. Atvesinam ant groteliu, nepaliekam skardoj, nes bus labai 'slapi'! Skanaus!
Madlenos
Reikes:
60g istirpinto ir atvesinto sviesto
2 kiausiniu,
60g savikeliu miltu
60g cukraus
1a.s vaniles ekstrakto
Eiga:
ikaitinam orkaite iki 180 laipsniu. Per ta laika mikserio pagalba islakam cukru, kiausinius ir vaniles ekstrakta iki baltumo. Isijojam miltus ir atsargiai i indo sona supilam atvesinta sviesta. Atsargiai viska ismaisom, dedam i formeles ir kepam apie 15 min kol paruduoja. Atvesinam ant groteliu, nepaliekam skardoj, nes bus labai 'slapi'! Skanaus!
- Prikabinti failai
-
- DSC06779.JPG (97.8KiB)Peržiūrėta 12411 karus(ų)
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
Tokie trapuciai atrodo! Ir forma kokia grazi!
- Rugiaveidė
- Fanatas
- Pranešimai:797
- Užsiregistravo:16 Geg 2010, 18:17
- Pliusai:3
- Miestas:Alytus
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
Kokosinis skanėstas
Reikės 300g kokosų drožlių ir 1 indelio saldaus kondensuoto pieno.
Kondensuotą pieną supilame ant kokosų drožlių ir išmaišę paliekame maždaug 1,5 val. kad išbrinktų. Formuojame rutuliukus ir kepame 170 laipsnių orkaitėje kol gražiai apgels. (maniškiai ne pageldo, bet įrudo. Bet vistiek skanumėlis, ypač prie kavos) Lengva, greita ir skanu
Reikės 300g kokosų drožlių ir 1 indelio saldaus kondensuoto pieno.
Kondensuotą pieną supilame ant kokosų drožlių ir išmaišę paliekame maždaug 1,5 val. kad išbrinktų. Formuojame rutuliukus ir kepame 170 laipsnių orkaitėje kol gražiai apgels. (maniškiai ne pageldo, bet įrudo. Bet vistiek skanumėlis, ypač prie kavos) Lengva, greita ir skanu
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
Isivaizduoju juos saldzius saldzius...
bus isbandyti!
bus isbandyti!
- Rugiaveidė
- Fanatas
- Pranešimai:797
- Užsiregistravo:16 Geg 2010, 18:17
- Pliusai:3
- Miestas:Alytus
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
Tikrai jie saldūs saldūs... daug nesuvalgysi
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
Rašau,rodausi savo kukliais,receptukas,bandymais
Noro dalyvauti turiu labai daug, bet vat, kuklus tie mano norai ir galutiniai rezultatai
Vis tiek,gal kam pavyks, patiks
Džiovintų obuoliukų ir medaus suktinukai
apie 2 stiklinės miltų;
apie 150 g sviesto;
stiklinė grietinės.
Įdarui: 2 šaukštai medaus, džiovintų,susmulkintų obuoliukų, šiek tiek miltinio cukraus.
Sviestą ištirpinti, sudėti grietinę,išmaišyt iki vientisos masės, po truputi pilti miltus ir užmaišyti tešlą. Atšaldyti.
Ruošti įdarą, obuoliukus susmulkinti,sumaišyti su medum,šaukštu cukraus, šiek tiek cinamono.
Kočioti, pjaustyti, dėtį įdaro ir formuoti susuktus vamzdelius
Mūsų pačių medus, antro sukimo, labai įdomaus skonio,toks liepų ir dar kažkokio augalo,duodančio mėto gaivumo medui, labai suteikė įdomų skonį šitiems sausainukams. Aišku,tokio medaus niekur nenusipirksit, nebent rastumėt pas mus rūsyje ,bet manau,tik ir toks,kokį turite. Prieš maišant su obuoliukais geriau ji šiek tiek pašildyti,kad geriau teptųsi ant tešlos.
Skanaus
valgiau pati viena,tokie skanus,sotus, kad vienu metu tik viena sugebu įveikt.
Noro dalyvauti turiu labai daug, bet vat, kuklus tie mano norai ir galutiniai rezultatai
Vis tiek,gal kam pavyks, patiks
Džiovintų obuoliukų ir medaus suktinukai
apie 2 stiklinės miltų;
apie 150 g sviesto;
stiklinė grietinės.
Įdarui: 2 šaukštai medaus, džiovintų,susmulkintų obuoliukų, šiek tiek miltinio cukraus.
Sviestą ištirpinti, sudėti grietinę,išmaišyt iki vientisos masės, po truputi pilti miltus ir užmaišyti tešlą. Atšaldyti.
Ruošti įdarą, obuoliukus susmulkinti,sumaišyti su medum,šaukštu cukraus, šiek tiek cinamono.
Kočioti, pjaustyti, dėtį įdaro ir formuoti susuktus vamzdelius
Mūsų pačių medus, antro sukimo, labai įdomaus skonio,toks liepų ir dar kažkokio augalo,duodančio mėto gaivumo medui, labai suteikė įdomų skonį šitiems sausainukams. Aišku,tokio medaus niekur nenusipirksit, nebent rastumėt pas mus rūsyje ,bet manau,tik ir toks,kokį turite. Prieš maišant su obuoliukais geriau ji šiek tiek pašildyti,kad geriau teptųsi ant tešlos.
Skanaus
valgiau pati viena,tokie skanus,sotus, kad vienu metu tik viena sugebu įveikt.
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
ot tai pataikiau-man paciu laiku prie kavos! Jamu! Saunuole Isia
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai:17172
- Užsiregistravo:22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai:736
- Miestas:Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
Madlenos
Reikes:
60g istirpinto ir atvesinto sviesto
2 kiausiniu,
60g savikeliu miltu
60g cukraus
1a.s vaniles ekstrakto
SANDRUT, KAS PER BIESAS TIE SAVIKĖLIAI MILTAI? iR KIEK TŲ SKANĖSIŲ IŠEINA IŠ TOKIOS NORMOS? kAD NEBŪTŲ TAIP : AŠ KEPU, O JIE NYKSTA, MAN IR PARAGAUT NELIKS
Reikes:
60g istirpinto ir atvesinto sviesto
2 kiausiniu,
60g savikeliu miltu
60g cukraus
1a.s vaniles ekstrakto
SANDRUT, KAS PER BIESAS TIE SAVIKĖLIAI MILTAI? iR KIEK TŲ SKANĖSIŲ IŠEINA IŠ TOKIOS NORMOS? kAD NEBŪTŲ TAIP : AŠ KEPU, O JIE NYKSTA, MAN IR PARAGAUT NELIKS
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
SAVIKĖLIAI MILTAI - tai miltai jau sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
teisingai ram-une sako-miltai sumaisyti su kepimo milteliais, kazkur 110g miltu su sauksteliu kepimo milteliu... sitai normai butu apie 60g miltu su puse saukstelio kepimo milteliu... gavosi ju man apie 12 kazkur, deja ir man paragaut neteko, nes maniskis mane, kad as ju cia milijona prikepsiu tai ir prasisuko pirmasRamunė rašė:Madlenos
Reikes:
60g istirpinto ir atvesinto sviesto
2 kiausiniu,
60g savikeliu miltu
60g cukraus
1a.s vaniles ekstrakto
SANDRUT, KAS PER BIESAS TIE SAVIKĖLIAI MILTAI? iR KIEK TŲ SKANĖSIŲ IŠEINA IŠ TOKIOS NORMOS? kAD NEBŪTŲ TAIP : AŠ KEPU, O JIE NYKSTA, MAN IR PARAGAUT NELIKS
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai:17172
- Užsiregistravo:22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai:736
- Miestas:Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
Ačiū reiks trigubint normą mažiausia, neskitaip bus didelės grumtynės namuose
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
atnesu dar sausainiuku-si karta Zemes riesutu sviesto skonio
Reikes:
200g kambario temperaturos sviesto
150g sviesaus rudojo cukraus ( soft light brown sugar)
2 kiausiniu
1a.s. vaniles ekstrakto
200g riesutu sviesto
300g miltu,persijotu
puse a.s. druskos
Eiga:
Sviesta ir cukru gerai issukam iki kol mase patampa lengva kaip kremas. Sudedam kiausinius ir vaniles ekstrakta ir dar karta gerai viska ismaisom. Dedam riesutu sviesta, ismaisom ir isijojam miltus ir vel viska ismaisom. Dedam po sauksteli mases ant kepimo skardos ir sakutes pagalba paspaudziam kad sausainiukai truputuka susiplotu ( jeigu sakute limpa, pakiskit pries tai po saltu vandeniu). Dedam i ikaitinta orkaite( 180 laipsniu) ir kepam kol graziai paruduoja, apie 15-20min..... Skanaus!
Reikes:
200g kambario temperaturos sviesto
150g sviesaus rudojo cukraus ( soft light brown sugar)
2 kiausiniu
1a.s. vaniles ekstrakto
200g riesutu sviesto
300g miltu,persijotu
puse a.s. druskos
Eiga:
Sviesta ir cukru gerai issukam iki kol mase patampa lengva kaip kremas. Sudedam kiausinius ir vaniles ekstrakta ir dar karta gerai viska ismaisom. Dedam riesutu sviesta, ismaisom ir isijojam miltus ir vel viska ismaisom. Dedam po sauksteli mases ant kepimo skardos ir sakutes pagalba paspaudziam kad sausainiukai truputuka susiplotu ( jeigu sakute limpa, pakiskit pries tai po saltu vandeniu). Dedam i ikaitinta orkaite( 180 laipsniu) ir kepam kol graziai paruduoja, apie 15-20min..... Skanaus!
- Prikabinti failai
-
- DSC06839.JPG (99.84KiB)Peržiūrėta 12244 karus(ų)
- vijole1972
- Fanatas
- Pranešimai:641
- Užsiregistravo:28 Spa 2011, 14:36
- Pliusai:10
- Miestas:Ukmergė
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
nu labai jau čia pas jus skanuuuuuuuuuuuuuu
teks ir man ko gero močiūtės receptinę kratyti
teks ir man ko gero močiūtės receptinę kratyti
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
ar dar kas dalyvaujat? knaisiojus po savo receptų užrašus ir neatrandu įdomaus sausainių receptuko, o taip noriu dalyvaut
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
Sukurk savo sausainius
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
Dalyvausim Isia, dalyvausim
Re: Sausainiai, sausainiukai, sausainėliai...
Ateinu su savo nauju atradimu!!!!
Nicos sausainėliai
Reikia:
500 g sviesto,
200 g cukraus pudros,
600 g miltų,
200 g (konditerinio) šokolado + šiek tiek viršui papuošti,
4 kiaušinių baltymų,
Mėgstamos uogienės (geriau rūgštesnės),
Žiupsnelio cinamono
Eiga:
Išlaidinam šokoladą, kambario temperatūros sviestą išsukam su cukraus pudra bei kiaušinių baltymais. Supilam išlydytą šokoladą, išmaišom, sudedam miltus ir cinamoną. Viską gerai išsukam. Gaunasi tiršta kreminė masė. Konditeriniu švirkštu darom sausainukus, kepam apie 8 min. 180 l. temp., ataušinam ant grotelių, sutepam uogiene ir po du suklijuojam, pagražinam šokoladu (Nuotraukos čia konditerija/nicos-sausain-liai-t10801.html )
Jau maniau esu atradusi visus savo kalėdinius sausainius... bet... klydau. Šitie bus tikrai kepami kasmet!
Taupios šeimininkės nenorinčios išmesti kiaušinių tryniu, gali šiuos sausainukus kepti kartu su kitais, pav.: šokoladiniais konditerija/sokoladiniai-sausainukai-pe ... 10452.html ar vaisinukais konditerija/vaisinukai-sausainukai-t10430.html ...
Nicos sausainėliai
Reikia:
500 g sviesto,
200 g cukraus pudros,
600 g miltų,
200 g (konditerinio) šokolado + šiek tiek viršui papuošti,
4 kiaušinių baltymų,
Mėgstamos uogienės (geriau rūgštesnės),
Žiupsnelio cinamono
Eiga:
Išlaidinam šokoladą, kambario temperatūros sviestą išsukam su cukraus pudra bei kiaušinių baltymais. Supilam išlydytą šokoladą, išmaišom, sudedam miltus ir cinamoną. Viską gerai išsukam. Gaunasi tiršta kreminė masė. Konditeriniu švirkštu darom sausainukus, kepam apie 8 min. 180 l. temp., ataušinam ant grotelių, sutepam uogiene ir po du suklijuojam, pagražinam šokoladu (Nuotraukos čia konditerija/nicos-sausain-liai-t10801.html )
Jau maniau esu atradusi visus savo kalėdinius sausainius... bet... klydau. Šitie bus tikrai kepami kasmet!
Taupios šeimininkės nenorinčios išmesti kiaušinių tryniu, gali šiuos sausainukus kepti kartu su kitais, pav.: šokoladiniais konditerija/sokoladiniai-sausainukai-pe ... 10452.html ar vaisinukais konditerija/vaisinukai-sausainukai-t10430.html ...
- Prikabinti failai
-
- IMG_4863.JPG (86.11KiB)Peržiūrėta 12019 karus(ų)