Kadangi arteja sventes, manau, kad sis konkurselis tikrai tiks Kepkite ir rodykite Kepsime iki gruodzio 1 d. Galite deti ne po viena savo sedevra, okiek sirdis geidzia, nuotrauka butina
Prizas- nuostabus artejanciu metu sieninis triju daliu kalendorius, pagamintas butent siam konkursui
Nemanau, kad būtinai pyragas, juk ir tie sausainiukai - meduoliukai tinka. Aš pavyzdžiui kepu su dirbtiniu medumi, nes tikrasis truputį alergizuoja, o parduotuviniai tai tikrai būna su dirbtiniu medumi, bet vistiek meduoliais laikomi
Dabar ir aš galėsiu sudalyvauti Valio Gal geriau būtų, kad dedant konkursui receptėlį būtų atidaroma nauja potemė. Tada apie kiekvieną patiekalą galima būtų prie jo ir diskutuoti, o paskui pabaigoje atidaryti balsavimo potemę.
Aš jau kaip ir receptėlį susiradau. Iš a.a. močiutei dovanotos knygos, 1964metų leidybos. galvoju, kad meduolis labai senas dalykas, tai reikia tradiciškai ką nors padaryt.
Kiekvienas konkursėlis tai smagi tartum "Šventė", o kokia šventė be gėlių! Kadangi man gėlių auginime sekasi geriau nei kurinariniuose šedevruose, tai aš nuo savęs jeigu leisite trims nugalėtojoms skirsiu po augaliuką iš savo kolekcijos.
Labai mielas prizas - gėlytės aišku, tik ne man, gėlės manęs nemyli, o gal aš gėlių o gal netinka butas, nes sunkiai jos pas mane auga: tai perkaito (visi buto langai į saulę), tai peršalo, nes langus vėdintis atidariau. Ech...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume