Na dedu dar viena, mat turiu daug laiko tai ir kepu, tik va valgytoju nedaug
Pertepti sausainiai
Jums reikes:
200g sviesto arba margarino 125g cukraus 300g miltu 100g maltu graikiniu rieutu 1 saukstelio malto cinamono
Pertepti Tirsto dzemo ar uogienes (as naudojau abrikosu)
Papuosti 75g cukraus pudros 2 saukstu Amaretto likerio (as neturejau tai naudojau panasaus skonio, tik spalva pasikeite turetu buti baltas glajus, bet skonis super) 50g graikiniu riesutu puseliu
Darbo eiga:
Margarina istrinti su cukrumi, suberti miltus, riesutus, cinamona, bei suminkyti vienalyte minksta tesla. Padeti vienai valandai i saldytuva. Tesla iskocioti ant miltais pabarstyto pavirsiaus ir isspausti norimos formos sausainius (as kociojau per maistine plevele). Juos kepti iki 200 laipsniu ikaitintoje orkaiteje mazdaug 5-7 minutes, kol graziai pagels. Skardoje atausinkite ir atsargiai isimkite is skardos. Atsargiai karsti labai trupa. Patepus uogiene sulipdyti du sausainukus . Cukraus pudra ismaisyti su likeriu, siuo glajumi patepti sausaineliu pavirsiu ir priklijuoti po graikinio riesuto pusele. (Man prireike dar vienos dozes glajaus). Truputi palaukti ir galima valgyt. Skanaus
Prikabinti failai:
Failo aprašymas: Mano zvirbliukas nekantravo labai 18.jpg [ 61 KiB | Peržiūrėta 680 kartus(ų) ]
bet bus sunku isrinkti, kad savo balsus duoti, tuo labiau, kad mes kartu su mindaugu tarsimes as jau viena favorita senai turiu, o vat kam kitiems dar dviems po taskeli duosiu - nezinau, cia jau kaip minde nuspres (ekspertas gij is )
mokesi mOkesi jolantuk TAIGI, SKELBIAMA BALSAVIMO PRADZIA kaip ir parasyta, tos kurios dalyvavo konkurse gali balsuoti uz 3 receptus, kas nedalyvavo - uz 1. prizu steigejos taip pat turi teise balsuoti uz 3 receptus LAI TRASKA GERIAUSI SAUSAINIAI
Pranešimo tema: Re: KONKURSAS: Aš kepu, tu kepi ir vaišinasi visi
Parašytas: 29 Geg 2010, 14:23
Patyręs dalyvis
Užsiregistravo: 26 Lap 2007, 22:21 Pranešimai: 465 Miestas: Vilnius Pliusai: 27
Gaila, kad nedalyvavau, nes dabar laaaabai sunku išrinkti tik vieną receptą. Bet kadangi esu sūrių sausainių mėgėja, balsuoju už Forellės "Tuno ritinėlius".
atiduodam ir mes savo balsus Snikeriniai sausainiai (Živilės) kaip ir sakiau, juos pamates mindaugas varvino seile Pertepti sausainiai (Jolantos) suzadine labai dideli man apetita Idaryti orinukai (Nicoles) o situos orinukus minde liepe rodyt gal tris kartus ir pasake dideli taip, nes jie su sokoladiniu kremu ir sokoladu, o ir as orinukus mekstu
As savo balsus atiduodu 1) Nicolei (labai patinka tokie oriniai); 2) Jolantai (man jos visi receptukai prie dusios); 3) Zivilei (nors man ten labiau panasu i pyraga, bet manau vistiek labai skanu)
labai idomiai vyksta basavimas, tarpiniai rezultatai tokie> jolanta 6 balai, forelle 6 balsai, tutsi 5 balsai, zivile 7 balsai, nicole 5 balsai, daida 0. dar balsuokite merginos iki rytdienos vakaro ir lai traska geriausi sausainiai
Prisijungiu prie balsų ir aš. Visi receptukai puikūs, bet jei jau reikia rinktis... 1. Tutsi - mini ekleriukai 2. Živilė - snikeriukai 3. Jolanta - puikios širdutės.
Prisijungiu prie balsų ir aš. Visi receptukai puikūs, bet jei jau reikia rinktis... 1. Tutsi - mini ekleriukai 2. Živilė - snikeriukai 3. Jolanta - puikios širdutės.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume