Forellės saldainiai tikrai skanūs aš taip įsivaizduoju. O aš pati taip pat galvoju dėl patiekaliuko... Tikriausiai prieš pat Valentiną iš vakaro sugalvosiu ir ką nors pagaminsiu.
Ačiū ačiū Pati labiausiai norėjau to deserto paragaut užtat nieko nelaukus ir puoliau gamint Vyras pasiūlymų davė, kad būtų skanu su kokiais vafliukais ta masė. O man labiausiai patiko su kokosais ir riešutu viduj, tik gaila, kad nedaug reišutų turėjau, suvalgiau kol prisiruošiau gamint
Užsiregistravo: 27 Vas 2007, 11:20 Pranešimai: 2101 Miestas: Šiauliai Pliusai: 229
Keksas - seksas Valentinui :)
Meilės, aistros, pakantumo, dėmesio, pagarbos
+ šiek tiek nereikšmingų produktų:
4 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
1 a. šaukštelis vanilinio cukraus
0,5 stiklinė aliejaus
1 stiklinė miltų
1 a. šaukštelis kepimo miltelių
2 obuoliai
sauja razinų
sauja džiovintų slyvų
(arba kitokių jūsų Valentino mėgstamiausių vaisių)
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame aliejų, suberiame miltus ir kepimo miltelius. Sudedam mirkytas razinas, mirkytas ir pjaustytas džiovintas slyvas, įtarkuojame obuolius. Sumaišytą masę pilame į sviestu pateptą kepimo formą ir kepame 190 laipsnių karštumo orkaitėje maždaug 1 val. Iškepusį barstome cukraus pudra arba apliejame šokoladu, glajumi. Valgome dviese
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume