Na atrodo apsisprendziau - griebsiu sita knyga Tik man toks klausimas iskilo Knygyne maciau "Didzioji virtuves knyga" Naujosios Rosmos. Virselis kitoks. O turinys ju skiriasi? Ar cia ta pati knyga? Nes man pasirode, kad visiskai kitokia Gal kas turit abi ir galit palygint?
Kiek pavarciau, tai man ta pirmoji labai patiko. O cia galima pasiimti ta antraja. Tai ir susimasciau.
Ai, velniai nemate, vis tik griebsiu sita turbut
pasimsiu atostogu ir vien tik valgius gaminsiu o tai pliusu surinksiu kad mama labai daznai nuperka koki zurnaliuka su naujais patiekalais, tai reik visus isbandyt
pasimsiu atostogu ir vien tik valgius gaminsiu o tai pliusu surinksiu kad mama labai daznai nuperka koki zurnaliuka su naujais patiekalais, tai reik visus isbandyt
as ta galiu drasiai padaryt, bet jauciu tada man reiktu is darbo iseit, nes cia daugiau be manes nieko ner. man ir taip cia depresija darosi tai as mielu noru
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume