Jo skanus, galiu net teigti kad ekologiškas, nes Dzukijoj kur turim kaimą, nėra jokios pramonės aplink, bet tokio sertifikato neėmem Turim dar to medaus, bet jau susicukravės bus, jeigu norit, galim ir į Vilniu pristatyt Vistiek planavom kažkurį savaitgalį važiuoti
kas nemokamai?Andron,ten tikrai geri,mokslinai ,protingi straipsniai.Ka pats esi baiges?Juk zmones renka informacija,ideda dusia.Ne visada pasiseka,bet buna ir labai geru darbu,kur megejams nesilyginti.Kodel nenori pripazinti,kad ir kitose svetainese yra naudingo mums?
Na,ne pikciurana,bet ,,degtukas".esu. Uzsipuoliau cia as,kaip tigre. AHA,issigandot?Prasau nebepykti Vakar ne vien cia jum kliuvo.savo vyra irgi aprekiau.Teks siandien skania vakariene daryt,ka nors istrenkti idomesnio,kad prisigerint....
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16682 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
AIRENE rašė:
Na,ne pikciurana,bet ,,degtukas".esu. Uzsipuoliau cia as,kaip tigre. AHA,issigandot?Prasau nebepykti Vakar ne vien cia jum kliuvo.savo vyra irgi aprekiau.Teks siandien skania vakariene daryt,ka nors istrenkti idomesnio,kad prisigerint....
Tai gal pagal zodiaką esi svarstyklė? Nes ir aš tokia pati, ir dar kelis pažįstu žmones - visi vienodi. AAAAAAAAAA O paskui pagalvoji, kad buvo galima kitaip
kad as vandenis,na paplaukus tokia Man viskas idomu,esu ta ,,cekava Zose",bet negaliu jokiu apgavysciu,melo,net ,,lindimo i subine"pakesti.Arba pasiputimo.
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
PALAUKIT, AS KAI TURESIU DAUGIAU LAIKO, TAI UZVERSIU JUS NUORODOM. TURIU JU BEGALES UZSISAUGOJUSI CD, TIK REIKIA SURASTI. NET NE VISUS ANKSCIAU SPEDAVAU APLANKYTI.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume